Kävijälaskuri

maanantai 20. kesäkuuta 2016

Vegekaupalla kylmäkaapeissa ja hyllyillä melkoiset määrät tuotteita!

Nyt on Vegekaupalla taas reilusti herkkunannaa... kuvassa mm. suklaata, kermaa, sipsejä, wasabipapuja, om nom nom
Tännään maanantaina 20.6.2016 tuli iltasella aamupäivän sijaan klo 17 Vegekauppa Tampereelle sellaattiset pienenpieni pikkuriikkinen 300 kg lasti, jota sain kunnian olla jeesimässä rahtiplodjusta kaupan sisälle ja kaupan sisällä jeesiä esim. sitä että kylmätavaroita päätyy kylmäkaappiin.Lisää plodjua, purkkia ja purnukkaa, joissa kaikenlaista juotavaa ja syötävää
Pikaisesti sisälle sitä tavaraa ulkoa roudailtiin vauhdilla ja kaupalla onkin nyt sitten erittäin mukavasti kaikkea ihanaa maittavaa herkkua. Ja oikein mukavaa ja hienoa oli huomata että jo ennen kuin läheskään kaikkia paketteja edes ehdittiin avata, saatika purkaa, kauppaan kulkeutunut ostohalukas herkkusuinen porukka halusi ostaa tuotteita mitä oli juuri saapunut.


Nyt on kylmäpuolen herkkuja vaikka kuinka paljon kaupalla!!!

Kannattaa mennä vaikka heti tiistaina liikkeen auettua ostamaan esim. gluteenittomia vegaanisia nakkeja (NAMI!), vegaanista metwurstia, vegaanista juustoa, vegaanista kermaa, kaikenlaista vegaanista suklaata, ja vaikka mitä muuta herkkua mitä kaupalle tuli tännään. Ja mahtavaa herkkua, lisäravinnetta, ruokaa, pesuaineita, yms. kaupalla oli jo valmiiksikin.


Soijanakkeja, -makkaroita, -leikkeleitä, tofua, pofua, vegaanista juustoa ja vaikka mitä maittavaa Vegekauppa Tampereen kylmiöissä ostettavana oikein roppakaupalla!

Koska juhannuskin tulossa ja juhannuksenakin on mukava syödä maittavaa vegaanista ruokaa ja mäyssytellä herkkujakin niin halutessaan, niin kannattaa tiistaina kaupalle ampaista kuin olisi jo siellä, sillä nopeat ostavat hitaitten edestä maittavimmat herkut. MAKOISAA JUHANNUSTA! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti