Kävijälaskuri

tiistai 14. kesäkuuta 2016

Lomaa, sipsarismia, mäyssäilyä, kisavalmisteluita ja muuta sen sellaista

Kö muut ne ottavat aktiivisesta urheilutreenistä vapaata ja vetävät lonkkaa, tyypit ylleensä nukkuvat, syövät mitä sattuu, lojuvat rannalla, kahtovat töllöö ja piereksivät sohvalla. Tai no, kukin tavallaan, varmasti jotkut nuin tekevät. Mie en ainakaan eilen enkä tänään. Eilen mie hoidin asioita kaupungilla, kävin kuntosalilla tsemppaamassa tuttuja kuntoilijoita, kävin moikkaamassa yhtä sponsoreistani, Vegekauppa Tampereen Terhiä ja otettiin kuvia miusta kera mitalien kaupalla. Jeesin myös kaupalla puuhaillen, käväsin välillä kotona väsäämässä viestejä siitä sun tuosta asiasta, söin pikaisesti, ampaisin urheiluhierojalle, suunnitelin hänen kanssaan aikatauluja, ja menin takaisin Vegekaupalle. Kanniskelin kylttiä sissään yms ja puhuttiin tämän päivän aikatauluista... sitten mäntiin promoamaan hieman Vegekauppa Tamperetta eräälle kuntosalille ja sitten mie tein valmennusta salilla. Olin myöhään kotona. Söin nuudeleita ja soijaa ja vetäisin sidukkaa ja nukahdin kuin saunalyhty.

Nyt on kuulkaas soijanakkia ja tofua kylmiöitten täydeltä!!! <3


Uaamulla heräsin suht. aikaisin, hoidin asioita verkkomaailmassa ja siirryin kaupungille. Sen jälkeen siirryin takaisin kaupalle. Esittelin ennätyssertifikaatteja, diplomia ja Suomen Paskin Bändi -kilpailun komeaa pokaalia. Sitten litistelin takahuoneessa pahveja yms., roudasin sellaattiset 400 kg tavaraa rahtilavalta sisälle, jeesin tavaroitten siirtelyssä ja hieman asettelussa sisällä, vein lisää pahvitavaraa kartonginkeräykseen, lätkin tarroja tuotteisiin ja tuotteita plodjuihin, jne... tuli myöskin juotua teetä, juonittua tulevaa, syötyä maistiaisina tofua, gluteenitonta vegaanista leipää ja kasvisjuustoa. Maittoihan se hommailujen lomassa. Aherrettuani mie siirryin vaihteeksi kotio.

Soijajyys... -juustoa kaappien täydeltä!


Kotona kevyttä jumppaa, kuvan- ja tekstintuotantoa, asioitetn hoitoa ja suunnitteua livenä ja virtuaalisesti, erään lähetyksen katoamisen selvittelyä, ruuoan safkailua (tofua, soijarouhetta, soijamedaljonkeja, riisinuudeleita, gluteenitonta leipää, om nom nom), ja ihan silleen chillisti sometusta ja renoutumista yksin ja hanin kanssa. Loppukesän ja syksyn suunnittelua. Oikeastaan aika rento päivä ja kyllä se jumpasta kävi se 400 kg tavaralastin roudiminen ;)

PureFit on testattu mm. SM- ja EM-kisoissa, treeneissä ja myöskin välipaloina ja herkkuina. TOIMII! Kuten myös X-CRUNCHERit! ;) Suosittelen!


Nyt sitten todellakin Vegekauppa Tampereen tiloissa (Aleksanterinkatu 26) ON paaaaaljon monenlaisia kylmätuotteita, soijanakkeja, soijapihvejä, tietenkin tempeä, vegaanisia kalapuikkoja, ja vaikka mitä. Kannattaapi muuten käydä edes poikkeamassa kaupoilla! Miekin käväisen taas keskiviikkona keskipäivän aikoihin lyhyesti Vegekaupalla viemässä kisadiplomejani yms., jos niitä vaikka hauskasti hyödynnettäisiin esim. lisäravinnehyllyn sisustamisessa.

Ja huomaattehan kummastakin PureFit-kuvasta alehinnat, sekä yksittäisale että useamman kerrallaan ostettuna alehinta! <3

Että tällaattinen lomailun alku ;) Hih! No, joo, kisapäivän jälkeen tuli kyllä Arktikumissa käytyä chillailtua viimesunnuntaina ja muutenkin koko kisareissun otin niin palajon loman kannalta kuin suinkin osasin. Keritsin hotellilla omine kourineni uuden tukankin ihtelleni. Suaapi nähä mitä vielä keksin kesän edetessä ;)


Janojuomaa löytyy sekä ihan limpparina että vegaanisena ja maidottomana proteiinijuomana! :)

Mutta juu, kyl mie tosiaan salilla, kotona ja siellä täällä nyt tässä pari viikkoa tavallista kevyemmin otan. Ja sitten pikkuhiljaa jotain kevyempää ylläpitävää jumppaa- ja saleilua. Sitten perus-/yleiskunto-kestävyyskausi, jonka jälkeen lähden lajinomaisempaan harjoitteluun ja kenties kevyesti massakautta ja kun MM alkaa lähestyä, niin jos jonnisortin lyhyen tekniikkapainoitteisen miniperodisoidun maksimimi- ja nopeusvoimakauden kisavalmistautumisena tekisin, jonka jälkeen taas peruskuntoo... niin, ja tietenkin se syksyn huipentuma: MM-kilpailut ihan vallan ulkomailla!

Vegaanista jätkskiä oikein montaa sorttia -namiti nam! ;-)


Kisoihin varmasti lähtee mukaan vegaanista mäyssyä ja vaikka suoritukset menis kuinka päin bermudan kolmiota, niin ainakin reissu on hyvin herkullinen ja nautintoja täynnä. Ja näillä näkymin myös hyvin seurallinen, koska jos asiat menevät kohdilleen niin reissuun en lähde yksin, vaan huoltajia suaattaisi siunaantua usiampikin. JEI! ;) OIKEIN HERKULLISTA SIPSAROINTIA ja ILOISTA KESÄÄ TEILLE RAKKAAT MUSSUKAT! T. Krisse Tuominen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti