Kävijälaskuri

sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Olen ylpeä kullistani!!!!

Aiemmin miulla oli WPCliiton RAWpenkkipunnerruksesta naisten avoimesta SM-kulta ja nyt miulla on GPC-liiton EM-kisoista EM-kulta naisten Superraaskaasta 110 kg sarjasta!  Ja jos haluat toivottaa minulle "onnea kullistasi!", niin se on täysin sallittua, sillä minulla kultia on nyt monikossa!

Kyllä mutsi o ny varmaan ylypiä tyttärestään! Aappenaplikka repäs tuaas!


Mie oon nyt sitten GPC:n naisten 110 kg sarjan EUROOPANMESTARI!!!!!!!! Ja LISÄKSI tein tänään SUBMASTERikäkategoriassa sekä EUROOPAN ENNÄTYKSEN ETTÄ MAAILMANENNÄTYKSEN!!!!!!!!!!!!!! Että suaattaapi kuulkaas rakkaat toverit olla niin, että syksyllä mie matkaan kohti MM-kisoja ihan vallan ulkomaille!!!!! <3 <3 <3 Suaapi onnitella!!!!

Näillä lihaksilla ja gorillan innolla (huom! Official Member of Gorilla Spors -t-paita!) tämä orankimamma otti ja teki ennätykset rennolla asenteellaan!


FPOn pj:n kanssa tosiaan puhuttiin, niin kuulemma jos haluan kisata MM-kisoissa ulkomailla, niin se on täysin mahdollista. Käytännön järjestelyistä ja kulungeista ja aikatauluista suaanpi tietee myöhemmin enemmän, jolloin itse viisaampana voin ihan ite infota paremmin kansaa meiningeistä. Mutta se on selvää, että kun on mahdollisuus siunaantunut lähteä MM-kisoihin, niin miepä sinne sitten lähen vaikka tarttis kitarat ja styrkkarit myydä nurkistani pyörimästä :) Kaikenmaailman yhteistyö- ja sponsoridiilisopimusehdotukset kyllä mielellään kiinnostuneena korvat höröllään kuunnellaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti