Kävijälaskuri

perjantai 3. kesäkuuta 2016

Eilisestä ja tästä päivästä

Jahansa, se on nyt perjantai ja kesäkuun kuudes! Eilen tuli tehtyä kaksi blogautusta (toissapäivänä neljä), kuljettua kävellen useita kertoja pitkin kaupunkia hakemassa ja viemässä asiakirjoja (omia ja muitten), hoitamassa paperihommia, ja kauppaloillakin käyty. Valokuviani toimitin Vegekauppa Treelle avajaisista ja näin eilen tuttui vähän siellä sun täällä, mm. Vegekaupalla ja sattumalta törmännyt bussipysäkillä.

Aappenalla tukka melekein kö Eläviksellä ;)


Eilen oli vallan aikaansaapa ja hikinen päivä. Kivat kilometrimäärät taas takana hyötykävelyä. Lisäksi poikkesin harvinaisen lyhyen treenin, alta tunnin verran, kuntosalilla. Missäpä muuallakaan kuin Steel Bodylla. Olin treenin aikana enimmäkseen naisten puolella. Tein ristikkäistaljassa ylä- ja alataljassa köysikahvalla ojentajia. Tein laitteella pakaroita ja pohkeita. Lisäksi tein alataljasoutua, käsipainoilla seisaaltaan ja istaltaan ylöspunnerrusta ja hammerkääntöjä ja hämmerotteella haukkaripumppia. Myöskin juoksumattoa hyödynsin intervalliharjoitteena, välillä juoksua, välillä hölkkää, välillä kävellen, you know the drill. Tietenkin myös tein penkkipunnerruksessa tekniikkatreeniä kevyillä painoilla pitkillä ja keskipitkillä toistoilla. Lyhyt ja hikinen treeni. Tuollaisia on välillä mukava tehdä.


HUBA HABA BULListelua! ;-)

Tännään tarkoitus mennä salille tekemään nk. viimeistelevä treeni, 8 pvää ennen EM-kilpailuja. Saas nähdä kuinka käy näin helteillä. Meinaan ei meikäläinen ole ollenkaan niitä ihmisiä, jotka ovat pirtsakoita helteellä. Päinvastoin. Iho palaa helposti, ruskettuu heikonlaisesti ja tuntuu että kuumalla aivot kiehuvat ja iho kuplii. Ja näillä keleillä ei kuntosaleillakaan ole maailman raikkain tuoksu eikä ilma, niin suaapi nähä kuinka alkaa kroppa piippaamaan ennenaikojaan. No, kertoopa sitten sekin jotain mahdollisesti tulevasta kisakunnosta, jos helteitä jatkuu vielä kisapäivällekin asti. HYVVEE KESÄÄ!! T. Krisse Tuominen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti