Kävijälaskuri

keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Kuukaudet kulkee ja vuodet vierii ja tässä sitä vaan kuljetaan eteenpäin

Se on taas kuukausi vaihtunut, vaikka juurihan se oli marraskuu 2015, niin nyt ollaan jo vuoden 2017 toisen kuukauden puolella. On se huimaa. Huimaa ja erittäin jännää. Hyvin jännää, peräti.

+90 kg -sarjalaisena ekoissa oikeissa kisoissa -jei!


Olemme nyt helmikuussa 2017. Se tarkoittaa sitä että yli vuosi ekasta virallisesta liiton voimanostokisasta jonka kävin Savonlinnassa tammikuun 2016 lopussa Juha Parkkinen crossfit -salilla Kalle Räsänen järkkäämänä. Sitä ennen olin vääntänyt 2015 syksyllä kättä Suomi-Cupissa  ja tullut tuplamestariksi Baarin Vahvin Nainen kisoissa ja voittanut jotain kaveriporukoitten nk. salikisoja yms. hullutteluja. Mutta oli se aivan eri asia kisata ekoissa oikeissa kisoissa ja suoraan kansainvälisissä kisoissa missä oli mm. Andy CusickShawna Mendelson. Olihan se melkoista kattoo ku muut osaa. Ite nitkuin siellä kuumeessa ja nilkka vaa'alle tuloa ennen muljahtaneena... nousi sieltä kuitenkin jopa 70 kg eli ei huono ekoiks kisoiks... 2016 aikana raw good liftinä nousi isoimmillaan 82,5 kg... 


Kyä kelepoo virnuilla kun ennätyksiä ja mestaruuksia on tullut kahmittua...


Kiitoksia kaikille huoltajille, ystäville, rakkaille, kisajärjestäjille, juontajille, toimitsijoille, ihan kaikille, myös suurensuuren kiitoksen aansaitsevat kaikki sponsorit, yhteistyökumppanit, yms... ja kaikki jokka ansaittee kiitoksen eli myös kaikki koopäät; saan teistä voimaa jatkaa eteenpäin!

Juha Harjun Gripmonsters -kisassa huhtikuussa 2016


Koska kuume alkuillassa laskettuaan normaalilämmön puolelle, on pysynyt poissa jonkun muun vieraana, olen uskaltautunut jo toiveikkaana kokoamaan itselleni ohjelmaa perjantain ja sunnuntain treenejä varten. Voimakestävyysmeiningillä mennään kolmen kerran treenitahtia kolme-neljäviikkoa, jonka jälkeen luvassa lihaksen kasvattamiskausi 4 vkoa. Pariksi kuukaudeksi siis onpi hommat selvillä.

Riskillä rikoo on vuaan eeeeehana <3


Huhtikuussa tarkoitus tehdä erilaisella ohjelmalla bodyvoimakautta neljä treeniä viikossa. Huhtikuussa tarjoutuu mainiosti mahdollisuus myös testata bodyvoimaa penkkivoimassa, niin halutessani, kun Tiim Aappenalla osallistumme vappuaaton aattona Nääshallilla Nääshallin penkkikarhujen kevätpenkkikarkeloihin.

Sm-kisoissa huhtikuussa 2016


Jos aikataulut, kunto, kyydit yms. antavat myöten, voisin käydä bodypumppailun ohella kilpailemassa FPOn varustevoimanoston SMssä, pelkkää mavea tekemässä. Jos vaikka saisin itestäni enemmän irti kuin joulu- tai tammikuussa, olisi se vallan hienoa.

Toukokuussa isommilla raudoilla kuin tässä 04/16 Sm-kisakuvassa


Myöhemmin tänä vuonna kenties maven ja penan Sm:ää  / maailmancupia Turussa. Ja mihin nyt sitten tuleekaan päästyä ja ehdittyä. Tänä vuonna kuitenkin ois tarkoitus tehdä mahdollisimman mielekkääksi. Pitää jopa hauskaa ja mennä fibromyalgian ehdoilla. Mulla on vaan tää yksi elämä, niin en mie halluu rynniä läpi sitä kiireellä. Hyvää ja rauhallista kevättä teillekin! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti