Kävijälaskuri

perjantai 10. helmikuuta 2017

Kyä elämä on ihanata kö sairastelloo

Elämä on oikkee mukavata sille kö on hyvä olo hyvässä seurassa, pyssyy terveenä, jalat kantaa, on mukavata, aurinko paistaa, on kauniit kelit, ja rakkautta piisaa. Ja on se ihan kivvoo parhaimmillaan silloinkin kun on kippeenä, kuten nyt.

Gorilla Wear näyttää hyvältä ylläin oon sitten kippee taikka terve <3
Miulla on ääni ihan päreinä, nokka vuotaa, kuumetta (oon pari päivää lähinnä nukkunut ja "hereillä" ollessa horissut sekavia puolinukuksissa), vattaki o sekaste ja ois pitänyt hoitaa yksi palaverikin tännään, mutta en mie jaksa stressata tuosta. Lähetin spostia etten piääse paikalle ja puhuttiin puhelimessa. Kukkaan ei suuttunut. Kukkaan ei kuollut.

Tsemppipeukut sille että tästä vielä jumpalle asti tervehdytään <3 


Nyt on aika kamala olo, mutta en mie jaksa stressata. On sitä ollut paljon kamalampaakin oloa, mutta oon selvinnyt elossa. Ja stressi harvemmin jouduttaa paranemista tai asioitten edistymistä muutenkaan, niin turha sitä on turhaan stressata ihteensä ja muita ympärilläni.

Jumpalle mieleni halajavi mutta miun pitteepi lepäämän vielä


En mie ala mitään positiivisuusluentojakaan buukkaamaan ja nami nami -sanomaa kansalle huutelemaan, mutta en koe tarpeelliseksi myöskään turhasta nillittää. Turhaa negaa ny muutenkin kuulee kaikkialla, kun  kyynisyys ja sardonia tuntuu olevan ikuisesti in, hot ja muodissa. Mie mieluummin kohotan katseeni kohti tulevaisuutta ja hymyilen sille.

Punaisena virnuaa hän <3


Tällä viikolla ovat asiat nytkähtäneet eteenpäin, eikä siihen ole tarvittu minua kiirehtimässä paikasta toiseen. Kuntotsekkiä ois tulossa näemma piakkoin errään immeisen kanssa Etelä-Suomessa ja ensiviikolla 18.2. tapahtuma Taivaankannessa jo häämöttää! <3 Hohoo! Ohjelmakin lähti kulkemaan aikajänteelle ja ohjelmaan tuli mukavasti lisäyksiäkin. Järkkäilyynkin tulee lisäapuja. En pahastu ollenkaan <3

Taivaankansi -tilassa kuvattuna tapahtumajulisteitten värisuoraa


Luvassa asioita öbauttiarallaa tällaisessa järjestyksessä:
n. 16 alkusanat
n. klo 16: 15 Timo "Pode"Poutiaisen haastattelu
n. klo 17 Minna Paler
n. klo 18 Cameleon Coin esittäytyy
n. klo 19 Krisse "Sydän" Tuominen
n. klo 19: 40 Säärelä yhtyeineen
n. 20:30 Space Trucker Chicks mystillisvirtuaalisperformanssina
n. 21:00 Suomen Paskin Bändi UUSI LAINE
klo 22 Heipä hei vaan kaikille ja billeet ohi


Taivaankannen ovella simpsakkana -tervetulloo! <3Kyllä tuosta tapahtumasta tulee oikein mahtava, vaikka itse sanonkin! <3 Tervetulloo vuaan Siekin tapahtummaan! Ei maksa mitteen ja ikärajatonkin se on! <3


Ja tässä kirjoittaessani huomasin, että blogini käyntilaskuri on naksahtanut taas uudelle tuhatlukemalle ollen nyt jo yli 32 000! Se on palajon se! Oli sitten botteja, hotteja tai notteja ne käynnit, niin luku on vallan jymäkkä ja tämäkkä! Kiitti kaikille kiinnostuksesta! <3

Että mikäs tässä ollessa kippeenä ja makoillessa, kun kyllä nuo asiat ihan ommalla painollaankin sujuvat ja rullaavat. Mie lepäilen nyt ja teen hommia hartiavoimin taas kun on sen aika. Hallaus kaikille ja hyviä oloja!!!! <3 T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti