Kävijälaskuri

lauantai 4. helmikuuta 2017

Lepopäivän mietteitä

Kouralihatreenien jälkeen posettamassa Ratinan stadionilla

Eilen oli bodytreenikauden ensimmäinen treeni. Eka treeni ylipäätään yli kahteen viikkoon sairastelun jäläkeen. Tännään mie oon pitänyt lepopäivää. Kävin Gazoz Shopista (sulkeutuu Treella loppukuusta) hakemassa miulle varatut kengät ja hoidin siinä samalla päivän aerobista ihan hyötyliikuntana. Kotio tultua lepäsin enimmäkseen kunnes illalla kävin kävelemässä taas hyvässä seurassa järven jäällä ja muuten vaan kivassa maastossa.
Apina kyykkyyn -hiio hoi!

Huomenna miulla ois luvassa jalkapäivä, uudella salitreenitoverilla mavepäivä ja kolmannella seuralaisella (Tiim Aappenan Tapsa) varmaan myös jotain missä pusketaan myös kunnolla... että beware, be scared, you've been warned, dear customers in Steel Body. Saattaa olla aika hassunhauska ja pärisevä meininki meillä. Hauskaa tulee olemaan, jee!Moikka moi vaan katsojalle!

Huomisen, ainakin alustava, treenuplaani miulla: Jalat... 1. Reisiojennus istuen 3*12-15, jalkaprässi 2 * 12-15, askelkyykky käsipainoilla 2*12-15, reisikoukistus istuen 2 * 12-15, reisiloitonnus 2 * 12-15, reisilähennys 2 * 12-15 ja jos mius puhtii piisaa niin 1-3 liikettä masulihoi.Hymy herkässä perjantaifiiliksissä <3

Voi olla että korvaan askelkyykyn käsipainoilla esim. ihan vaan askelkyykyllä ilman painoi taikka askelkyykyllä kera kahvakuulan tai levypainon. Voi olla toki myös, että teen minkään sortin askelkyykyn sijaan Smith-koneessa kyykkyä. Riippuu päivän kunnosta, fiiliksestä ja muusta sen sellaisesta. 

Perjantaimuikeana muikki muikistelemassa <3

Hack-kyykky ei myöskään ole poissuljettu mahdollisuus. Riippuu vähän tosiaan siitäkin että särkeekö lonkkaa, polvia, nilkkoja, selekää, lantiota vai särkeekö mitään noista. Ja riippuu myös siitä miten mitkäkin laitteet ja treenauspainot käytettävissä. Jätän siis hieman mielikuvituksen, kunnon yms. varaa ohjelmaan, kun joka tapauksessa läpikäyn ekaa kertaa juuri tätä ohjelmaa ja tunnustelen kuntoani kipeänä olon jälkeen.
Tihihihiii! Kyä kelepoo hihittää kun Skipistä saa virtaa <3

Eristetyt pohjeliikkeet on tarkoituksella jätetty eri treeniin, jotta niille voi antaa selkä, pohkeet ja olkapäät -osuudessa runtua. Olkapäät saavat liikkeissä tämän hetkisessä ohjelmassani korkeintaan nk. toissijaista osumaa eli ylätaljavedon, kulmasoudun, maven yms. kautta, jolloin liikkeet eivät ole ensisijaisesti olkapäille, mutta jossa käytetään myös olkapäitä. Tämä johtuen ihan siitä, että toisessa olkapäässäni olkajänne tulehtunut ja toinen käsikään ennen kaikkea olkapään osalta ei nyt ole iloisimmassa olotilassa.
Pusi pusi teille kaikille ihanille immeisille! <3

Natural Woima & Wellness on tuonut minulle iloa, riemua ja elämänlaatua elämääni ihan pelkällä olemassaolollaan. Kaupasta saa tuotteita mitä muualta Tampereelta ei saa ja halusin sitten vitamiineja, luontaistuotteita, shampoota, msm-voidetta, hammastahnaa, saippuaa, urheiluvaatteita, bodyvyötä, kenkiä tai vaikka energia- tai karnitiinijuomaa, voin ostaa sen yhden ja saman katon alta.
Gorilla Wearin topissa ja housuissa kelepaa hymyillä asennossa kuin asennossa

Olen erittäin onnellinen siitä, että olen ollut Natural Woima & Wellnessin sponsoroima loppuvuodesta alkaen ja näin ollen olen sekä saanut että voinut ostaa erittäin edulliseen hintan kaupan tuotteita. Kaupan innokkaan pitäjän Markon kautta järjestyi miulle myös kultaakin arvokkaampi sponssidiili Skipin ja Gorilla Wearin kanssa. Ihan oikeasti on suuri siunaus, että olen voinut olla osana Skipin, Gorilla Wearin ja Natural Woima & Wellnessin tiimiä. 

Hubati habati hopsanssaa! <3

Etenkin jos arvostatte minua, käykääpä avokaätisesti kiittämässä TNatural Woima & Wellness Markoa ostamalla vaikkapa Stacker2en tehokkaita energiashotteja, Skipin vitamiineja ja lisäravinteita, Daburin luontaistuotteita, Gorilla Wearin vaatteita, lakkeja ja varusteiata. Marko lama-ajan yrittäjänä ihan varmasti tarvitsee jok'ikisen euron ja ansaitsee kaiken kiitoksen ja tuen.

T
Natural Woima & Wellness sijaitsee Possijärvenkatu 3ssa Lielahdessa samassa rakennuksessa kuin R-kioski, lähellä Prismaa, Lielahtikeskusta ja Film Townia


Kiitoksena multa ja Markolta Teille, jotka menette Markoa ja sitä kautta mua tukemaan, muistakaa mainita kassalle "Krisse" niin saatte kymmenen prosentin alennuksen normaalihintaisista tuotteista. 
Kiitti, niiaus ja kumarrus Teille kaikille jo etukätteen!!!! <3


Kiitti ja peukut ylös kaikille jo etukäteen!


Mutta juu, ettei piäästä haukkumaan mainosbloggaajaksi, niin takaisin muihin pölinöihin. Tännään kävelin taas hyötyliikunnan lisäksi jäällä ja muualla luonnossa ja puistomaista kävelyreittiä. Tykkään olla ulkona talvella ja syksyllä. Luonto on miusta silloin todella satumaisen näköinen. Sielu oikein lepää järven jäällä tai syksyn ensipakkasten aikana tähtitaivaan alla kulkiessa. 


Punapaita-Krisse se hymy huulillaan <3


Etenkin hyvässä seurassa liikkuminen ulkosalla hellii niin keuhkoja kuin sieluakin. Aidosti nautin ulkoilusta. Ja olen onnellinen kun nykyään taas pystyn kävelemään suht. sujuvasti. Onni ja autuus onpi ihana kävelylenkki ulkona! Hyviä keväisiä ulkoiluja! T. Krisse Tuominen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti