Kävijälaskuri

torstai 2. helmikuuta 2017

Lepoa tännään ja huomenna mennään salille taas vaihteeksi!

Lepään tännään oikein huolella olostani nautiskellen ja totaalilepoa kropalleni antaen, ihan vaan kotona ollen, ettei pukkaa jälkitautia. Ei sitä kukaan heti välittömästi ole yli 1,5 vkon kuumeen jälkeen huippukunnossa tai edes suht. koht. normaalissa.


Kyllä Gorilla Wearin vaatteissa kelpaa köllötellä ja tehdä vaikka kotijumppaakin
Kivaa kun alkaa olla nk. normaali olo... tavallisesti tämä olisi aika uupunut päivä, mutta nyt tämä on paras olo kahteen viikkoon. Joskus pitää osata iloita elämän pienistäkin asioista. Ja nyt todellakin iloitsen siitä, että jaksaa olla ja elää, eikä ole koko ajan tukkoinen olo.

Gorill Wearin huppari antaa miulle iloisen mielen... tuntuu vielä paremmalta kuin miltä se näyttää


Huomenna perjantaina 3.2.2017 on sitten ekat treenit yli kahteen viikkoon. Vallan kevyesti aion ottaa treenit ja tietenkin erittäin hyvässä seurassa. Tiim Aappenan Peppeä ja Jarua paljon parempaa seuraa kun on vaikea edes löytää.


Voima- ja tsemppipeukkuu teille kevväässen!!!! On muuten Gorilla Wearia nuo housutkin ja oikein mukavat!


Miulla on luvassa uuden treenikauteni ja -ohjelmani ensimmäinen bodyvoimatreeni ja peräti heti kertalaakista bodyvoimakestävyystreeniä miulla. Tai eihän ne nyt elämäni ensimmäiset bodytreenit ole, sillä oon ennenkin tollasta tehnyt mutta onhan siitä toki voimailijalle "vähän" aikaa, kuten muodoistani "kenties" "pikkaisen" voi päätellä. Natural Woima & Wellnessissä kannattaa käydä nyt -hopi hopi!!!!
Power Drinkissä on Woimaa!!!! 


Vaikka mie oonkin laakereillani lepäämässä kotosalla, niin älkääpä te olko, vaan menkääpä Lielahteen... siel ei oo ilimasia ämpärilöitä jaossa, mutta ilmaista woimajuomaa on!!!! Tai kuten Natural Woima & Wellness asian ilmaisee lennokkaasti : "Nyt kaikille Natural Woima & Wellnessin Facebook-tykkääjille ILMAINEN ENERGIAJUOMA All Sports Power Drink! Sadalle ensimmäiselle 2.-4.2. elikkä torstaina, perjantaina ja lauantaina! Tule Lielahteen ja tunnusta tykkääväsi! Niin mekin sinusta!" On muuten tuo Power Drink aidosti hyvvee juomaa, ihan miun vakiohuoltajankin testaamaa. Hää meinaan tuosta oikein erityisesti tykkää. Jaksaa tuon voimin kattoo mun koheltamista läpi pitemmän treenin tai kisankin... hihihi! Eli toimivaa on se! Ja sen verran kun olen sitä itse maistanut, niin hyvältä maistuu! <3


Mie Gorilla Wearin topissa ja trikoohousuissa Natural Woima & Wellnessin valtakunnassa


Kyllä tämä tästä taas alkaa suttaantua, kun huomenna pääsee treenaamankin. Johan sitä hetkeä on odotettukin. Tykkään aidosti käydä salilla. Tykkään kun huomaa omaa kehitystään. Se on mukavaa. Onhan se raudan kanssa touhuaminen etenkin fibromyalgikolle kivuliasta puuhaa, mutta ainakin se nostaa hymyn huulille, kun huomaa että rauta nousee kevyemmin huononakin päivänä kuin joskus parhaana. Eihän se kehitys ole lineaarista ja takapakkiakin pukkaa välillä, mutta oishan se tylsää jos kaikki ois aina helppoa :-) Hyvvee elämää toivottaen, Krisse Tuominen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti