Kävijälaskuri

sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Bodytemppeli Steel Bofylla bodailemassa ja kappelilla rentoutumassa

Tulin juuri tovi sitten kampuskappelilta, jossa näytin frendulleni paikkoja ja flyygelin, johon suuresti ihastui hän. Oltiin yhessä ja erikseen kappaelilla ihan vaan ollakseen; rauhassa. Sielu, ruumis, henki yms. lepäsivät jälleen kappelin kauniissa sielukkaassa rauhassa.

Steel Bodylla sorvin äärellä jumppaamassa
Ennen ex tempore tapahtunutta kappelichillailua olin uuden tuttavuuden kanssa Steel Bodylla, tuolla Tullintorin kellarikerroksessa olevassa paikassa, joka on meille niin monelle kuin toinen koti. Eikä vain kuin vaan ihan vain aidosti ja oikeasti toinen koti. 

Reidenojennuksia istuen koneessa 3 * 15 -nam nam!


Kyykkyhäkki oli tullut uutuutena sitten viime käynnin ja muutakin pientä kivaa oli uutena kivana tarjolla tällaiselle pitempään ko. salilla jumittaneella. Nami und nami. Tuli tosin jumpattua ihan vain vaatimattomasti koko reenu naisten puolella, vaikka ennen treeniä tulikin vaellettua läpi koko salin, jotta uusi tuttavuus voisi todella tutustua saliin. 

Voe tokkiinsa kö onki lupsakkaa tiää koipien oikominen... pumpeti pump...


Oli kyä mukavaa rupatella treeniseuran kanssa, vertailla toistemme treenimeininkejä ja nostotyylejä vaikka maastavedossa. Varsinaiseen treeniin ei nyt mave kuulunut, mutta tuli tehtyä tekniikkatreenua 75 kg:lla, itselle meni kyä se ihan muun pumppimeiningin kanssa samaan soppaan.

Jalkaprässissä lämmöksi 15 * 70 kg, jonka jälkeen 2 * 15 120 kg:lla, pumpeti pump...

Oli kivaa ottaa rennosti kivalla salilla kivassa seurassa. Aika kului kuin siivillä ja nauru raikasi. Treenin ja kappelin jälkeen tulin kotio ja tein safkaa. Hyvältä maistui. Bloggailukin kivaa hyvillä mielin treenin jäläkeen. Vallan mainio päivä. Nami nami nami.

Reidenloitonnuksia 31,5 kg:lla 2 * 15


Hyvässä fiiliksessä jaksoin käydä kaupassakin. Jee! Eikä ees pännittänyt kauppareissulla. On se ihana tunne, kun alkaa energisoitua pikku hiljaa. Villinä veikkauksena heittäisin, että huomenna saattaa olla hieman väsyneempi fiilis. Tai sitten ei. Mistä sitä koskaan tietää. Elämä kun tuppaa yleensä kulkemaan aika lailla omia polkujaan, ratojaan ja latujaan. Eli turhapa tässä jossitella ja muttailla kun huominen kuitenkin menee omalla painollaan siten kuin se menee.

Reidensisennyksiä 2 * 15

Painopakka nousee, kun sitä nostetaan <3Joka tapauksessa kaikin puolin mukava päivä ja ilita. Ny kelepoo köllötellä ja möllötellä. Hyvvee ilitoo kaikille blogini lukijoita ja olkoot treeninne ja elonne muutenkin antoisaa! T. Krisse Tuominen. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti