Kävijälaskuri

lauantai 4. helmikuuta 2017

Perjantaina oli bodytreenauskauteni eka treeni

Mun treeni- ja kisastäkissä on ajoittain myös StäkkerKakkosta <3

Se on kuulkaas nyt niin, että voimailijana eri lajeissa jollain tapaa tunnetuksikin tullut allekirjoittanut se on nyt vallan kovasti jännän äärellä. Olen tottunut tekemään pitkiä rankkoja treenejä. Treenejä joissa nostellaan melkoisen isoja rautoja. Nyt olen esim. tulehtuneen olkajänteen vuoksi päättänyt, säilyttääkseni mielekkyyden treenaamiseen, siirtyä täksi kevääksi ja suurimmaksi osaksi kesää hyvinkin eri tyyppiseen treenaamiseen. Kyllä, treenaamaan body building -tyyliin.


Gorilla Wearia yllään ja Stacker2sta kourassaan Krisse Tuominen valmistautuu Ratinan Stadionilla siirtymään treenaamaan kuntosalille aappenan innolla <3
Perjantaiamulla todellakin meikä-Krisse lähti  hetkumaan kohti salia. Edessä oli eka bodytreeni hetkeen. Onneksi se sentään oli bodyvoimaa ja bodykestävyysvoimaa niin oli sentään luvassa suhteellisen tuttua huttua. Samalla treeni oli eka treenu yli 2 viikkoon, kun olen ollunna kippee, enkä tietenkään ole treenannut kuumeessa ollessani.


Glu glu glu glugs


Olin sopinut treenitreffit tuttujen Tiim Aappenan Jarun ja Peppen kanssa ja mieliala nousi heti välittömästi tutut naamat nähdessäni. Se on oikeasti tärkeää, että olen voinut ympäröidä itseni ihmisillä, joitten kanssa voin pitää hauskaa. Ihmisiä, joitten kanssa treeni kulkee paremmin huonoinakin päivinä tai joidenka kanssa voi jakaa omia tuntemuksiaan. Kyä se rauranrenkominen on parhaimmillaan psykofyysissosiaalista terapiaa. Ja kö renkoo rautoo niin voi hyvin sekä keho että mieli. Noin niinkö ainakin ideaaleimmillaan.


Pepsun koura, miun nuaamanen ja Jarun "anna mun taas kaikki kestää" ilme kaikessa lempeydessään <3


Ja oli mukavata kö oli taas naurunremakan ympäröimänä ja pystyi juttelemmaan treenien lomassa. Kyä se rautakin keposammin kulukee kö hyvät jutut niitä kiloja ylös alas liikuttaa. Ja hyvvii juttui meillä Jarun ja Peppen kanssa aina piisoo.


Dissilihoihin vipinää ja vilskettä <3


Erittäin mukavaa oli se, että Jaru ja Peppe olivat niin ystävällisiä minulle että näpsivät kohelluksestani valokuvia kamerallani. Oli siinä varmaan taas Ratinan stadionin kuntosalin kävijöillä Taimi ry:n ja Etappi ry:n vuorojen kävijöillä katsomista kun yks ähkii pähkii pikkurautojen kanssa naama punasena ja kaksi muuta kuvaa sitä. Ja nauru raikaa.


Pumpeti pump ja kädet menee näin kun tissilihhaa tehhää....


No, mutta pääasia että pää pysyy virkeenä ku päässä kulukee virkeitä virikeajatuksia ja nauruhan pidentää ikää, tai ainakin saa eletyt hetket kivemmiksi. Ja nauruahan Tiim Aappenalla piisoo missä tahansa myö koskaan kuljetaankaan erikseen taikka yhdessä.


Jumppeti jump, pumppeti pump <3


Miulla oli treenissä heti alkuun vuorossa ne klassiset showlihakset eli haupitsi eli haukkari eli siis hauis, ja se hauiksen hyvältä näyttämään saava vastakkaislihas eli ojentaja, ja tissilihat eli rintafilleet eli rintalihakset. Lisäksi myöskin olkavarret ja ranteet tuli käsiteltyä, eli yläkertatreeniähän tuo oli. Olkavarret ja hartiat tarkoituksella pyrin sulkemaan pois täysin tai ottamaan niitä mukaan vain minimaalisesti, sillä esim. penkkipunnerrus ja sen apuliikkeet nyt pannassa miulla olevan olkanivelen tulehduksen  vuoksi.


Mie kuvvaan selfietä ja Tiim Aappenan Peppe pumppaa kevyttä habajumppaa <3


Treeni tietenkin meni juuri niin kuin kipeenä olemisen jälkeen useimmiten menee. Melekoisen hikisesti, tukkoisesti ja muuten vuaan silleensä ihanasti ja lupsakasti, mutta hengissähän mie siitä selvisin. Pakko kuitenkin myöntää, että paljon remakkaa huumoria ja sisua siihen tarvittiin, että jaksoin loppuun asti, kun kroppa oli kovasti sitä mieltä, ettei tälläisiä bodyhumputuksia suvaita ny ollenkaan, vaan lepäämässä tässä pitäisi olla, tai edes voimaa renkomassa ;-)


Kyä sitä ollaan ny taas niin kauhhee söpönä Gorilla Wearin vaatteet yllä salilla ;-)


Yläkropan shöyöffauslihojen äärellä ähkin peräti 37 aktiivista minuuttia, jonka jälkeen tein loppuhimmailua hieman, alussa tietenkin tovin verran kuntopyöräilyä Peppen kanssa, ja ennen salilta lähtöäni tietenkin piti ottaa vielä hieman bullistelukuvia, sellaisia haba huba ja huba haba -hassutteluita. Tosin eivät ne enää ole niin hassuja kuin aiemmin, kun alkanut tuota lihasta ja lihaksen muotoakin tartumaan miun "nii kovin hentoon, nättiin ja sorjaan" varteeni.


OMG how hot i look in Gorilla Weat clothes <3


Salilta mie läksin reippaasti asioimaan kaupunnille. Asioitten hoidon jälkeen mie kävin Natural Woima & Wellness -kaupalla. Kauppaloisten jäläkeen vetelin nuaamoon vitamiinia, salaattia yms., kävin hanin kanssa kävelemässä romangisesti iltalenkillä järven jiäällä, ja hanin kans lisäksi vähään jumpasteltiin yhessä.


Lopuksi hieman venyttelyitä, tasapainojumppaa yms. lentoonlähtöräpiköintiä :-9


Oli muuten oikein ihana fiilis illalla järvenjäällä kävellessä, kun ei kauheammin tuullutkaan. Tuli kyllä vallan seesteinen olo kävelylenkin jälkeen. Miusta on oikeasti ihanaa liikkua ulkona ja talvella jäällä on mukavata tallustella.


Kaippa tuonn habaan, oikkariin ja kyynärvarteen on jottain pientä paarmanpurasua tai muuta pikkupalaa ja pattindeerosta tarttunut näitten kaikkien vuosien jäläkeen... Heh!


Tännään lauantaina on luvassa lepoa, lepoa ja vielä kerran lepoa... Huomenna sunnuntaina sitten mään errään bodypuolelta voimanostoon siirtyneen nettitutun kanssa Steel Bodylle yhessä jumppaloimaan. Lisäksi seuraksi tullee myös oman treeni- ja kisatiimin Tiim Aappenan Tapsa treenaamaan. Uskon että hauskaa tulee olemaan kun kaksi tekee erityyppisiä voimanostotreenei ja mie siinä vieresä räpiköin bodyvoimaa. Menneehän se sunnuntai toki silleenkin riemuisissa merkeissä. Riemuisaa kevättä ja hauskaa helmikuuta teille! T. Krisse Tuominen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti