Kävijälaskuri

sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Kyä tiää tästä tuaas lähtee käyntiin!

Perjantaina pikkuhiljaa päivän mittaan se kuume lähti laskemmaan ja illalla ei ennee ollu eikä tullu takaskaan. Lauantaina lämpö ei ollu lähelläkään kuumetta. Jos se pöpöndeeros tästä NYT lähtis elimistöstä kerta laakilla eikä tulis ihan hetkeen takas, niin ois vallan erikivajuttu se. 

Tällee mie si tuaas oon vauhdissa 18.2. Taivaankannessa tai sitten en, mutta mennään eniwei eikä meinata <3
Kyllä se muuten on niin, että uni parantaa, jos vaan saa nukuttua. Sain lauantaina oikein kivasti goisittua päikkäreinäkin usiamman tunnin ja heräsin levänneenä ja oikein tunsi kuinka terveempi olo... Jesh!!! 

Järki seisoo päässä ja kropapakin on tööt, mutta näillä mennään <3


Ei tässä silti olla terveiden kirjoissa vieläkään, vaan "pikkasen" on heikko olo vielä. Haaveilin lauantaiaamulla, että jos ois jaksanut mennä lähikauppaan päivällä. En jaksanut. Oli veto pois melkolailla päikkärien jälkeenkin, vaikka olo oli aamuun nähden parempi.

En jaksanut keksii tähän kuvatekstii, joten olkoon nän <3


Illalla mie suoriuduin peräti Makuuniin asti, vaikka matka kesti paaaaaljon pitempään kuin yleensä. Kuten kesti asiointikin. Näytin varmaan joltain sekavalta karkkiavajareissa tärisevältä tyypiltä, mutta asiallisesti tulin palvelluksi silti. Ja karkit maittoivat tietenkin ja mukavasti vauhdittivat kotio päin könyämistä.

Velmuna toipilaana tuumailemassa


Makuunista jaksettiin hanin kanssa varata elokuva ja sitä iloiten katselimme myös. Jaksoin katsoa loppuun astikin ja hauska ja muutoinkin elähdyttävä tarina saivat paremmalle mielelle ja hyvällä mielellä se kroppakin voi paremmin... ja jos ei nyt voikaan paremmin, niin edes tuntuu paremmalta.

Etiäpäin tästä taas ponnistetaan <3


Kevyesti jaksoin la-illalla vähän jumpatakin yksin ja yhdessä haninkin kanssa. Mitään hikijumppaa tms, ei saa tehdä tässä vaiheessa vielä tietenkään mutta venyttelyissä yms. on järkensä ettei kankeus ja lihasheikkous pääse iskemään lepäillessä.

Ny o mmuute aika jees fiilis <3 


Nyt ollaan sunnuntain puolella ja tuti lullailujen jälkeen olen tuaas hereillä. Tuossa aamuvitamiineja suukkiin pistelin ja kotvan päästä lissee. Sitten uaamiainen ja kevyttä venyttelyä. Kuhan hanindeeros heeros herräilöö niin voisi pohtia plaania tälle ja ensiviikolle... Pittees tehä kaikenlaista mutta aika ja energia on rajallista, joten sotasuunnitelma on tarpeen... <3 Oikein hyvvee sunnuntaita teille kaikille!!!!! <3 T. Krisse Tuominen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti