Kävijälaskuri

sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Se on nyt sunnuntai ja treenaamaan mennään!

Moikka moi rakas Blogini lukija! Ihanaa kö oot tuaas täällä ja tervetulloo uuelleenkin! Olet sitten eksynyt tänne vahingossa, botti, hotti, notti tai vaikka mikä hot n bot ni tervetuloa vuaa lämpimästi peremmälle ihmeellisen tavalliseen elämääni :-)

Tännäämpä sitten tehhään jalkatreeniä gorillan innolla Gorilla Wearia ylläin

Eilen oli lepopäivää salitreenin osalta, vaikka en mie vuaan maannunna kotona, vuaan venyttelin, kävelin useita kertoja ja tein kevyttä jumppaa yksin ja yhdessä rakkaanikin kanssa. Olo alkaa kohentua, joka on huojentavaa. Meinaan olisi tylsää olla ihan vajaalla teholla kevvään, kun monella muulla virtaa piisaa ja luontokin herree elloon.

Tännää sunnuntaena en taia olla yhtä nättinä kö perjantaina, heh


Tuntuu ihanalta oikiasti kun ei koko ajan ota henkeen, ei pärski, ei oo kuumetta. Ja muuten on mukavaa, kun jaksaa ees pätkissä kävellä, venytellä ja jumpata. Kuntosalitreeni se eniten ottaa nyt kunnon päälle, mutta kuntoilun pitteekin ees vähän ottaa kunnon päälle, muutenhan se ois vaan tehotonta läpsyttelyä.

Gorillassa on Woimaa <3


Mutta johan tässä pittee ruveta laettoon kimpsuu ja kampsuu kokkooon ettei mää treenit ja treeniseura ohi sivu suun... että ee muuta ku ihanata sunnuntaita teille kaikille! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti