Kävijälaskuri

sunnuntai 26. helmikuuta 2017

Voimaaja bodaa ja muuta jännää

Oli melkoinen viikko tähän asti... monista syistä hyvin raskas ja kuluttava. Perjantaina näin uupumuksesta ja stressistä aivan totaalisessa aivo- ja kehojumissa melkoisen kipuilevana Jaana Visulaakaa, jolla oli melkoista sirkusviihdettä kun välillä en kyennyt edes aivo- ja tai kroppajumiltani suorittamaan edes neuvottuna miulle tooodella tuttuja perusliikkeitä kuin hutiloiden sinne päin... No, rämmin silti kuntotsekin ja kolmen treenin liikkeitten tekniikkatsekin, ruokavaliopalaveeraamisen yms. lävitse. Jos en nyt varsinaisesti kunnialla läpi, niin sisulla ainakin.


Su 19.02. Steel Bodylla Timo "Pode" Poutiaisen kuvvaamana <3


Ja uupumuksesta yms. olosuhteista riippumatta se oli aidosti ihanata käydä jumpautetavana immeisen kanssa, joka ossoo asiansa ja jolla on nk. rautahanskat ja ratsupiiska kohdillaan alkutsekistä alkaen <3Jaana Visulaaka I fokkin luuuuv ya <3 Match made in heaven ja tästä kiitoksia Minna Palerille, Tapani Valkonen ja muille Team Finlandilaisille siitä että saatoitte meidät yhteen matkalle, josta ei varmasti kirosanoja, hikeä, sairasta ja sairaampaa huumoria, raakaa työtä, miinuskaloreita, poseerausharjoituksia, nousevia ja laskevia sarjoja, pakkotoistoja, barbiperseitä, runkkulihastreeniä ja vaikkapa itse kunkin aivojumeja tule puuttumaan.


Ihan itte kuvasin ja voe tokkiinsa kö mie oon niin sexy kaekin puolin <3


Perjantaina valmennetun treeniliikkeitten läpikäymisen yms. jälkeen menin salille uudelleen peräti 3,5 h "levon" jälkeen ja tein treeniohjelman ensimmäisen treenin juuri niin hyvin lihaksille ja juuri niin hyvillä suorituksilla kuin sillä hetkellä pystyin. Onneksi loppuillalla ja yöllä ei ollut samanlaista ruuhkaa salilla kuin silloin kun Jaanan kanssa siellä päivällä sirkuspelleinä toisiamme ja muita viihdytimme spoudaillen. 


Aappena spoudaa omatoimisesti viimeviikolla Steel Bodylla <3


Lauantaina kuljin vähiin jääneillä unilla Lielahteen sponsorin kaupalle Natural Woima & Wellnessille palaveeraamaan, kalenterisirkustammaan ja Lielahdessa mainoksia jakammaan. Lauantaina ol todellakin hyvä päevä Lielahesa.


Natural Woima & Wellnessillä Toni Tauru 1.3.!!!! <3
Ke 1.3. Natural Woima & Wellnessin putiikilla on muuten ihan itte Toni Tauru paikalla. Käykää ihmeessä ihastelemassa. Aattelin tulla paikalle miekin, jos vain suinkin aikatauluiltani kykenen. Tule muuten Sinäkin!!!!! <3

Mukavata jumppaamista su 19.2. Steel Bodylla <3

Kaupalla Lielahdessa käytyäni sain hyvät päikkärit kotiin tultua. Illalla harrastin hanin kanssa yhteisjumppaa ja kevyesti ruokaa puperrettuani, kulkeudun salille treenaamaan jälleen.
Salilla mie tein Jaana Visulaakan suunnitteleman ohjelman 2. pvän treenin. Luvassa oli tissifileittein, masulihasten ja haupitsien mukavaa jumppausta kera vastusharjoittelumeiningin. Mahtoi olla salilla kansalla naurussa pitelemistä kö pulska aappena jumppas spoudarityyliin, mutta miulla oli aidosti oikein lystiä hyvässä seurassa.


La 29.4. Hyvinvoinnin & Viihteen Fiilistelypäivä # 2 @ Yliopisto: Pinni B:n 5. krs... Luvassa leikkimielinen kisa ja bodausnäytös <3

Että tässähän se kevät mennee lupsakasti jumpatessa, humpatessa ja pumpatessa. Toivottavasti kansalla tulloo olemmaan oekeen haaskaa jatkossakin touhujani saleilla katsoessa ja kuunnellessa. Jaettu ilo, yhteinen ilo. Iloista kevättä! T. Krisse Tuominen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti