Kävijälaskuri

sunnuntai 26. helmikuuta 2017

Väsynyt mutta onnellinen olo juuri nyt

Aappena jumppoo Steel Bodyn hevipuolella Timo "Legenda-Spoudari-Pode" Poutiaisen ottamassa kuvassa su 19.02.2017
Olipa melekoinen viikko, huhhahei ja hopeti hip ja hipeti hop! <3 Muutosten kevättuulet ne tuiversivat ja monet asiat selkiytyivät ja jotkut asiat menivät uusiksi. Toisin sanoen elämää vain, eikä sen enempää eikä sen vähempää, mutta ei tuo kyllä silti ollut normaaliviikko millään muotoa. Sitäkään vähää kuin toissaviikko. Mutta elämä on ja sittenn kuollaan, ja sitä ennen ois hyvä ees yrittee naattia kyyvvistä <3 Ja kyä sitä naurua on piisannut elämäsä kosolti...


Krisse spoudaa ja Timo kuvaa Steel Bodylla tietennii <3

Mie nyt sitten todellakin erinäisistä syistä siirryin tekemään pääasiallisesti bodausohjelmilla treenaamista. En minä voimanostoa enkä voimakisoja ole taakseni jättämässä, mutta nyt mennään kisat poikkeuksellisesti bodytreenin voimalla.

Velmu kuva

Pari viikkoa sitten sairastelun jäljiltä paino huuteli 95-97 kg vaihteluvälillä aamuisin ja paino alkanut laskea tasaiseen, kun aloin terhevtyä ja pääsin liikkumaan, ja treenaamaan muutakin kuin kevyttä läpsyttelyä. Paino nyt su 26.2. oli klo 10:55 enää "vain" 92,9 kg, bmi 29,6 ja äärimmäisen viitteellinen rasvaprossa 28,2....

Pode pumppaa ja Krisse kuvaa

Ja tuo rasvaprossa on todellakin äärimmäisen viitteellinen ja hyödyllinen lähinnä siihen, että samaa vaakaa käyttäessä tietää rasvan suunnan. Tarkemman luvun saa vaikka rasvapuristimella ja laskukaavalla, mutta tuo on kätevä nopeudessaan ja näkee sen millä kymmenluvulla ollaan ;-) Mutta en mie kyllä missään keveissä rasvoissa ole, sehän nyt on selviö.


Pukkarissa pittee olla sporttiva, pumppia ja hymyä <3

Mihinkään oikeille kisalavoille en ole täsä puskemasa yhen viikon treenillä tai muuta klassista fitnessi/badilavapelleilyä, sillä ei sinne asiaa olisi näillä rasvoilla, mutta koska tälle vuodelle oli tavoitteena joka tapauksessa tiputella hieman painoa ja kisata voimalajeissa ymmärrettävästi viimevuotta reilusti vähemmän, niin bodaustyylinen treenaus meikäläisen mielenlaadulla on siihen vallan ideaalia.


Tiim Aappenan Krisse Tuominen ja Timo Poutiainen


Tännään olen nukkunut tavallista pitempään, lepäillyt ja rentoutunut kiireettä ja nautiskellut itteeni rentouttavasta musiikista, jonka jälkeen olen nautiskellu ihan vaan hiljaisuutta ruokailun jälkeen. Safkattuani vetäisin pötkölleen lötkölleen vattani viereen kö brunssiksi söin kalloo (=kalaa noin niinkö länsimurteen höpisijöille tiedoksi) ja luontaisesti viljattomia jytte+soija+riisijauho+yms. -plätyi ihan itte taioin omin kätösin pannulle ja silleensä 


Krisse "Aappena" Tuominen ja Timo "Body-Pode" Poutiainen Hyvinvoinnin ja Viihteen Fiilistelypäivissä la 18.2.2017

Huom! Annokset ei suuria, sokeria ollu plätyis nimeksikään vaan olivat paremminkin näk. ruokaisia lettuja, yms... mutta kuitennii... sunnuntain fiilistelyy... illalla tuaas salille jumppoomaan Jaana Visulaakan treeniohjelmalla ja vuorosa onpi jalkaset... om nom nom 

Mie ja innosta puhkuva täyteenpumpattu eturivin VIP-aition yleisö toissaviikonloppuna <3


Seuraavaksi täsä luvasa lisää rentoutumista ja hieman yhteisjumppaa hanin kanssa ja kotiaskareitten jälkeen siirryn naatiskellemmaan Jaana Visulaakan miulle bodypuolen koutsina tekemää kolmatta perättäistä treeniä eli mukavan nautinnollista sunnuntaista jalkatreeniä.

Mie, Minna Paler ja Veijo Lindgren Taivaankannessa <3


Huomenna saan levätä bodytreenailusta, jonka jälkeen taas kolme päivää reenua putkeen ja yksi pvä lepoa ja kierto uudelleen... Sopii miun tyylille ja elämäntavalle. Ja riittävästi ohjelmassa vaihtelua ja saman jauhamista. Nami nami!

Mie oon niin Marilyn ;-) Heh... :-) 


Oon oikiasti onnellinen, että voimailujen kautta tutustuin Minna Paleriin ja muihin keho- ja fitness- ja bodypuolen huippuatleetteihin ja olen sittemmin piäässyt puhummaan Tapani "Tape" Valkoselle, Tiina "melekoisen hottis" Jylhä-Valkoselle ja päässyt Jaana "kiroilee kuin turkkilainen katulapsi mutta on alallaan maailman paras koutsaan etenkin just mua" Visulaakan bodausvalmennettavaksi.

La 29.4. ohjelmassa mm. Suomen Pashin Spoudari -kilpailu <3


Ja välillä tulee treenattua yhdessä myös vuoden 2004 SM-kultamitalisti Timo "Pode" Poutiaisen kanssa, ja tarkoitus osallistua kummankin leikkimieliseen Suomen Pashin Spoudari -kisaan la 29.4. Hyvinvoinnin ja Viihteen Fiilistelypäivät IIssa. Toimii kummallekin omassa bodailussa eräänlaisena pyllylle potkivana välietappina, joka pakottaa yrittämään parhaansa alusta asti.


Mie ja BadiPode toissaviikonloppuna... Mutta eipä tässä tämän enempää. Mie siirryn nyt lepäilemään ja valmistautumaan illan jalkatreenuamiseen. Hyvvee laiskiaissunnuntaita kaekelle kansalle! <3 T. Krisse "PowerBody" Tuominen <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti