Kävijälaskuri

tiistai 7. helmikuuta 2017

Bloggety blog ja blogeti blog

Seuraavana jumpassa ois jalkapäivä, nami nami...

Tätä kirjoittaessa blogini käyntilaskuri näyttää lukua 31 103 ja Blogit.fi -palvelun blogilistauksessa olen toista viikkoa peräkkäin TOP 10ssä. Sijoitus 10. (liikunta ja urheilu) ja 314. (kaikki blogit). Ei hullumpi juttu, vaikka itse toteankin.

Hallelujaam kehoni on mun temppelini! ;-)


Eilen muaanantaena (=maanantaina) meni liikuntapuoli ihan vallan hyötyliikuntana ja tulihan sitä aerobista ihan kivasti pitkin kaupunnia kävellessä. Oiskohan joku sen seittemän kilisaa siunaantunut miulle kävelyy. Aika vaatimattomasti normipäiväks miulle ja harvinaisen vähillä kantamuksilla lisäksi, mutta pitkän kuumeen jälkeen tuo on kuitenkin miullekin aika paljon. Onneksi olin alunperinkin suunnitellut tämän päivän niin että voin levätä aamulla ja illasta paljon. Harvinaiset päivätorkutkin otin.

Hii ja hee!Urheilu pysyi mielessä myös, kun kävin muaanantaipäevän ratoksi tuaas pitemmän tauon jälkeen urheilupsykologillani. Oli hyvät puhdistavat keskustelut. Tajusin tänään kuinka suuren matkan olen elämässäni tehnyt ja kuinka on mahtavaa, kun voin tehdä monia asioita mitä haluan ja mistä tykkään. Ja hienoa kun miulla nyt tukena ihmisiä, jotka uskovat ja luottavat minuun. Tattis sponsoreille ja yhteistyökumppaneille, rakkaille, ystäville, ihan kaikille, jotka jeesitte!
Tajusin tännään että sehän on jo ensiviikolla! Meinaan se hetki, kun haastattelen Tampereella Yliopiston kampuksella Taivaankannessa Minna Paleria ja on siellä menossa mukana muutakin mahtavaa! Tsekkaappa eventistä lisää!!!


Stacker2-juomat ja shotit herättää vaikka muumionkin eloon <3 Niitä saapi Natural Woima & Wellnessiltä <3


On se hienoa, kun tuollainen tapahtuma  saadaan yhteistuumin talkoilla aikaiseksi, sinne tulee upeita ihmisiä ja väkeäkin ois meiän kanssa tulossa myös viihtymään ja elämästä nauttimaan. Jee! <3 Upeeta! Mahtavaa!

Eiks ookki ihkusöpö julukka!? <3


Seuraava treeni näillä näkymin keskiviikkona ja se on luvassa selän, hartioitten ja pohkeitten helliminen nk. vastusharjoittelulla. Bodykestävyysvoimatreeniksikin sitä voisi hyvällä tahdolla kutsua, mutta en mie tiiä viittiikö sentään tällaista voimailijan hetkumista ja ketkumista ees hyvällä tahollakaan bodytreenuamiseksi kutsua. Luulevat vielä että luulisin itestäni jottain tai oisin kisoihin kiireellä ryskäämässä. Tai miustahan nyt luullaan kaikkea kummallista muutenkin, että ihan se ja sammakki ;-)

Orankimamma tykkee orangista ja punasesta väristä <3 Söpöltä näytetään tuaas <3


Tännään tarttee käyä poikkeamassa moikkaamassa Terhiä Gazoz Shopilla, joka sulkeutuu kuun lopussa, käydä Lielahdessa Lielahtikeskuksella kirjastossa, terveyskeskuksella, ja loogisesti poikkeamassa myös Natural Woima & Wellnessillä Markolle jubaamassa ja hubaamassa.

Stacker2 huulille ja menos huudeille <3


Kiva muuten kun aurinko paistaa. Kiva valoilmiö taivaalla on se.  Soinut jo muutaman päivän verran kevät- ja kesäpiisit piääni pipodiscossa. Kyllä ny on kevättä rinnoissa ja kesä se tulla jolokottaa ihan justaan! Mitä ny just vähän viimaa ja pakkasta pukkaa, mutta pianhan tässä grillaamassa ollaan jo taas! <3 Hyvvee kesän odotusta teillekin mussukat! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti