Kävijälaskuri

sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Suunnitelmia

Pohdin tässä ajankulukseni kevvään, kesän ja loppuvuoden aikatauluja ja tällä hetkellä realistisia tavoitteita. Tänä vuonna ei joka tapauksessa voimanostoa pysty täyspainoisesti tekemään, niin nyt olisi oiva mahdollisuus sille että pistäisin kehiin 2015 -henkisen meiningin eli miulla ois ihan taivaallisen paljon monipuolista harjoittelua ja yhteensä muutama kiva kisa eri lajeissa.
Hönösti vuaan elämässä etiäpäin niin on ainakin haaskempaa <3
Olisihan tuossa tarjolla sopivasti vaikkapa otevoimailun SM-kilpailut 30.4. Jyväskylässä johon karsintarajan ylitin, kädenväännön SM kesäkuussa Seinäjoella, ja sitten jos voimanostoa ja voimanaisurheilua kivat kisat kumpaakin, niin johan siinä ois hommaa, jota kelepaisi ilolla treenata ja kisata yhden vuoden tarpeiksi... 
Kartsan Bundaloo! <3
Ja kun miulla on tuo Badilaiffia -blogia, niin varmaan jo pohditte entä milloin bodauskisoihin? Vaikkapa silloin kun jonkin liiton Suomen bossin ja valmentajan mielestä ois mahkuja mennä sinne lavalle niin ettei se koko juttu olisi pelkkää vitsiä alusta loppuun asti. Eli kahtellaan ja kuulostellaan asiaa ja palataan asiaan sitten kun on jotain kerrottavaakin. Botilaiffitreenuiluhan on ihan mukavata puuhaa, mutta treenaaminen ja kisaaminen on aina kaksi eri asiaa.
Virnauskin viu! <3
Elämä ei oo niin vakavaa että sitä kannattaisi murehtia enkä aio murehtia nytkään turhia, vaan miettiä että mitä milloinkin voin tehdä ja sitten teen mitä haluan siltä pohjalta. Niin nytkin. Hauskaa kevättä kaikille! T. Krisse Tuominen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti