Kävijälaskuri

sunnuntai 4. marraskuuta 2018

Lauantaijumppaa HH Gymillä


Se oli tännään Pyhäinmiesten päivä (ainakin vielä blogin kirjoitushetkellä, abena huomauttaa) ja vein kynttilöitä haudoille, kävin Ratinan ostoskeskuksessa, hetken aikaa levähdin ja sitten potkulautailin HH Gymille. HH Gymin pukkarissa tajusin ettei treenishortsit tulleetkaan mukaan, mutta korvasin shortsit hameella, joten ei hätiä mitiä. Voin vaan sanoa että kummallinen tuntuma penkata hammeessa. Kokemus se tuokin.
Lämmöksi monta kertaa monta toistoa pelkällä 20 kg tangolla. Sitten aloin nostaa lisää rautaa seuraavasti: 8*30, 6*40, 5*50 kg, 4*60 kg, 4*70 kg, 3*80 kg, 1*90 kg, 1*100 kg, 1*105 kg ja 1*110 kg joka pyysin rinnalta lähdön jälkeen avustetuksi. Kiituksia varmistamisesta ja jeesistä toveri M.S.lle.
Penkin jäläkeen kolme pitkää sarjaa keskiraskaalla vastuksella alataljasoutua ja samaa hommaa ylätaljavedossa, jossa lisäksi tämä sekä kapealla, leveällä että erittäin leveällä otteella. Tämän jälkeen hiihtämään hiihtoporkkavetolaitteessa, jonka jälkeen soutulaitteessa kymppi vastuksella kolme minuuttia länksyttelyä jolla 780 metriä.Pieni tauko, jonka jälkeen pyöräilyä xperience kuntopyörällä, joka onkin mainio pyörä. Ei ole tylsää hetkeä polkiessa ja fiilis on kuin olisi maastossa ja oikeasti liikkeessä. Tästä minä tykkään. Lopuksi vielä tavan kuntopyörää ja crosstraineria. Suihkun kautta vaatteitten vaihto ja kotio potkulaudalla. Kotona venytyksiä ja liikkuvuus jumppaa ja lepoa. Kiva päivä ja ilta oli tämä. Hyviä viikonloppuja rakkaat lukijat! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti