Kävijälaskuri

torstai 22. marraskuuta 2018

La 24.11.2018 Nääshallin penkkikarhujen 10 v kisa

Lauantaina juhlitaan kisojen muodossa Nääshallin penkkikarhujen 10 v kilpailuja Nääshallissa voimanostosalissa. Kilpailussa raw ja slingshotsarja, ja lisäksi armeijapenkkauksen toistosarja. Palkinnot naisten ja miesten sarjaan. Kilpailut alkavat klo 14. En ole järjestäjä, mutta jo vuodesta 2016 kevätkisoista alkaen olen osallistunut Tiim Aappenan kera kilpailuihin.
Nuo ovat liittovapaat salikisat. Saa osallistua minkätasoinen vain ja minun ihteni lisäksi muitakin kisalavoilta tuttuja on käynyt kilpailemassa, mm. Pode Poutiainen ja Anna Khudayarov. Iloiset kilpailut kaiken kaikkiaan. Ei maksa mitään ja tällä kertaa mukana myös kilpailussa palkinnot.
Olen ollut jo viikon kuumeessa, mutta koska 10 v kisat ja kilpailut joissa testaan kisakuntoani su 02.12. kisoihin, niin aikalailla pakko mennä tuonne. Ei kestäis pää jos ei kävis totuttaan itteensä kisahumuun, kun Fpon Tatu Avola kisa on kovatasoinen ja pienessä tilassa paljon väkeä, enkä ole tänä vuonna kisannut kuin ihan oman sakin pikkukisoissa.Mutta juu, tulkaa kansalaiset kisaamaan. Hauskaa siellä on. Ja palkinnonjakotilaisuudessa kuulemma jotain extra hauskaa. Että ee muuta ku penkkaamaan! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti