I'll be selekä

Päätin räppästä muutaman kuvan siitä että onko miun selkä- yms.lihoista mitään jälellä tän tragikoomisen loukkaantumis- ja sairastelukierteen jälkeen. Näemma siellä selkäpuolella näyttäisi olevan vielä jotain muutakin on kuin nuttura kireällä, suttusia tatuointeja, arpia, läskiä ja lotinaa.... 





Onneksi en ole bodari. Silloin pännittäisi huolella. Super heavy weight -painoluokan naarasvoimanostajanakin kyä hieman pännittää. Mutta jos ensivuosi olisi kirjaimellisesti ehjempi treenivuosi, niin kroppa tuntuisi, toimisi ja näyttäisi paremmalta.... mutta nyt on nyt ja näillä mennään. 



Tällä viikolla on lauantaina Nääshallin penkkikarhujen penkkipunnerruskilpailut Nääshallilla Tampereella. Sinne meen ja siellä edustetaan Tiim Aappenaa ja KP Teamia. Ei ole mikään loistava kunto, mutta sillä nostetaan mitä on kuntona ja sitten nostetaan sen verran kuin nousee. Ensiviikolla su 02.12. FPOn kansallinen voimanostokilpailu Bullfarmilla, jossa sitten katson miten tässä rapakunnossa nousee raudat kolmen lajin kisassa. Kehnosti, oletan, mutta kisarauta on kisarauta ja salinosto on salinosto. Ja kisarauta on se mikä on se oikea todellinen nostettu rauta. Eli kisoihin siis menen, kun en muuten mikään voimanostaja olisi. Hyviä nostoja ja mainioita kuntoja ja upeita kisanostoja kaikille! T. Krisse Tuominen.




Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas