Nääshallin penkkikarhujen 10 v -penkkipunnerruskisat voittoisina takana!

Lauantaina 24.11. oli sitten todellakin Nääshallin penkkikarhujen penkkipunneruskilpailujen 10 v juhlakisat. Musiikki raikasi ämyreistä, karaokea kuultiin, nostoja nostettiin, palkintoja jaettiin. Jee jee!

Olo oli mitä kamalin sairasteluitten jäljiltä, mutta tein parhaani ja lopputulemana mie voitin naisten sarjan: 95 kg, 100 kg ja 105 kg hyväksyttyinä rawpenkkipunneruksina... Hani voitti oman sarjansa ja mie voitin lisäksi naisten toistopenkkauskisan 20 tstolla. Oma kisapainoni oli 89 kg. Että ihan hyvin edustettiin sekä KP Teamia että Tiim Aappenaa.

Todellakin, kun kippeenä olin ollut melkein kaksi viikkoa ja 3. päivä suurin piirtein kuumeetta, lonkka ihan kiputulessa ja jäykkänä, pakarat kramppaillen ja selkä kipuillen, niin olihan se kova sana että tuollaisia rautoja sai kisoissa käskyjen mukkaan.

Kisajärjestelyhommissa primus motorina touhuaja kevyen sarjan voittajaksi taas kerran päätynyt Pasi Ryhänen penkkasi jälleen kerran mukavasti. Alla videonäytettä mainion tyypin mainiosta nostosta mainiossa kisassa.

Lopuksi vielä video missä nostokisan jälkeen teen voittoisan suorituksen armeijapenkkipunnerruksen toistokilpailuissa. 3/4 painolla omasta painosta 20 kpl toistoja. Voin sanoa että tukkoista oli ja tuskaista. Tulipa nyt kuitenkin.

Ensiviikolla sitten edessä ihan oikeat viralliset FPO-liiton kansalliset kilpailut legendaarisessa Bullfarm-kuntosalissa Tatu Avola Memorial -kilpailuissa. Siellä kilpailen naisten avoimen ikäluokan ja super heavy weight painoluokan kisaajana voimanostossa kaikessa kolmessa lajissa: kyykky, penkki ja mave. Että saa sitten nähdä mikä viikon ja päivän kunto silloin on. Jos tuuri on puolellani, niin jotain sieltä höntsätään. Hyviä nostoja! T. Krisse Tuominen.