Vuoden 2019 apina kisaa, trallallaa


Apinat kyykkää, penkkaa ja mavettaa, ja rallattaa. Ja sitähän sitten on luvassa abenalle vuodelle 2019 oikein reippaasti. Alla alustava lista kilpailuista missä mie näytän heikon apinan voimiani. Ei voimalla, ei taidolla, vaan innolla ja vimmalla.


Olen ilmoittautunut ja hyväksytty seuraaviin kisoihin: FPO Kansallinen RAW-maastanosto kilpailu Ylöjärvellä 12.01. ja FPO Wanha Konera RAW bench Porissa 09.02.2018. Lisäksi on tähtäimessä seuraavat kevätkauden kisat: FPO Iloinen Härkä RAW penkkipunnerrus / Kansallinen maaliskuussa, FPO RAW voimanoston SM 27.-28.4., ja WPC 18.-19.5. Power Expo voimanoston SM.



Syyskautta ajattelin viettää seuraavissa kilpailuissa: Rebel Power Penkkipunnerruksen ja maastanoston SM 23.-25.8. Helsinki, WPC MM marraskuussa, ja FPO Tatu Avola Memorial joulukuussa. Jossain välissä myös Nääshallin penkkikarhujen penkkipunnerruskisoja ja muuta salikisaa ja epävirallista tuherrusta, että pysyy mukana huumori ja ilo. Ei tätä vakavissaan meinaan kukaan jaksa touhuta. Ei ole ihmisen eikä apinan hommaa se, etenkään apinan hommaa. Hyviä aappenausta muillekin! T. Krisse Tuominen.

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas