Penkkiä ja muuta jumpan pumppaa

Tuli levättyä ja nukuttua paljon päivällä. Illalla päätettiin hanin kanssa että nyt vaffajumpataan. Tämänkertaisessa päivityksessä kirjoitan pienestä jumpastamme.



Nopeita venytyksiä, hieman lyhyitä staattisia venytyksiä, telineessä olevalla tangolla hauista, ojentajaa, kiertäjäkalvosinta, lapoi, yms... sumoasennossa punnerruspenkiltä räjähtäviä kulmasoutuja tyyliin 3* X.  Tuollaisella hoitui lämmöt.



Lajilämpöä 20 kglla tangolla penkkipunnerrusta eri leveyksiltä, kisaleveyksillä ja kisa-asennolla niinkin kevyt jumppa kuin 5*40 kg, 5*60 kg, 5*65 kg. Ei viitsi ihteänsä reuhtoa rikki kun ollut vähän vaivasta ja vammasta toisene vuosi, etenkin loppuvuosi, ja ensiviikolla kisa Nääshallissa, ja Bullfarmilla viikko Nääshallin kisaa myöhemmin.



Penkkilätkyttelyn jälkeen kuntopiirissä abrollausta (suoria ja vinoja) pehmeältä korokkeelta,  kyykkyä ja askelkyykkyä ympyränmuotoisella nystyräisellä tasapaino"tyynyllä", ja sitten vielä jälkilöylyvilvoittelua pelkällä tangolla sarjoja tehden. Loppuvenyttelyitä ja nusitaimausta hanin kanssa. Kotisalissa on vallan voittamattomat puolensa. Hyviä jumppia teillekin! T. Krisse Tuominen.


Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas