Viikon aikana paljon aerobista ja yksi voimatreeni

Vaikka ollut melkoisesti kipuja (fibromyalgia eli pehmytkudosreuma vaivannut, ollut noidannuoli oireisto ja muuten vaan kipuja selässä ja lonkassa) koko viikko, niin olen liikkunut sitkeästi joka viikko. Ymmärrettävistä syistä voimatreeni jäi vähemmälle, mutta ei se ole ongelma, kun kisoja on sen verran lähellä, niin kevyesti ottaminen on jo ihan suotavaakin.





Maanantaina tuli käveltyä aika paljon, roudattua meille tilattuja huonekaluja himaan ja tiistaina tuli koottua huonekaluja, roudattua sen verran kuin pystyi, ja käveltyä. Keskiviikkona kävin kärvistelemässä töissä ja kävelin. Torstaina lepäsin ja kävelin. Perjantaina kävelyä, Vantaalle Treelta reissaamista, lisää kävelyä Vantaalla, ja lepoa. Lauantaina kävelyä, reissaaminen Vantaalta Helsinkiin, Helsingissä tunnin jonottelua Amos Rexiin ja tulihan sitä museon sisälläkin kävelyä kivasti. Ja hyödynnettiä näyttelyjen interaktiivisuutta, säkkituoleja ja kaikkea muuta kivaa.



Amos Rexistä sitten käveltiin Kamppiin ja Kampissa jolkotettiin sinne tänne ja lopulta menimme Burger Kingin missä mie, hanini, lenkkikaverini Henna, Pode ja Pekkis ja Pekkiksen skidi pidettiin apina- ja musklemiitti. Syötiin, juteltiin, käveltiin vähän lisää, ja sitten miitin jälkeen käveltiin hanin kanssa vähän lisää ja sitten bussilla kotio Treelle ja perillä toki hieman kävelyä lisää.



Sunnuntaina tuli levättyä, venyteltyä ja relattua. Illalla sitten koutsin hania ja tein samalla hieman jumppaa itsekin samalla. Mukavaa sunnuntaitreeniä tein kevyen waffailun maailmassa penkkipunnerrusta tehden: pelkkä 20 kg tanko, 4* 40 kg, 3*60 kg, 2*67,5 kg. Palauttava pyramiti : 5*55 kg, 7* 50 kg ja 9 * 45 kg.



Apuliikkeinä thor-otteisella fuss bar-ojentajatangolla kulmasoutua: pelkkä tanko 20 tstoa, 25 kglla 15 tstoa ja 35 kglla 12 tstoa, ja EZ-kulmatangolla hauiskääntöä: pelkkä tanko 20 stoa, 25 kglla 12 toistoa ja 35 kglla 8 toistoa. Tuossahan tuo meni jumpasta. Nyt vielä iltakävelylle. Kävelimisiin ja hyvää vanhempainpäivää, isäinpäivää ja hyvää pyhäpäivää! T. Krisse Tuominen.

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas