Hyvää Halloweenia!

Tervepä terve ja hyvää pyhäinpäivän aattoa ja erittäin makoisaa Halloweenia! Töissä oli Halloweenbingoa ja muuta poikkeuksellisen rattoisan mukavaa toimintaa. Töistä Ratinan stadionin kuntosalille tekemään reeniä ja sivussa koutsiin kamua ja jeesiin tarvitsevia immeisiä.



Alkuhommikseni vaihdoin jumppavaatteet lennosta ja juttelin kamujen kanssa. Sitten vastuskumeja, liikkuvuusjumppaa, kyykkypaikan valmistelua, pikavenyttelyitä, kuntopyörää kymmenkunta minuuttia, ja sitten lämmittelemään kyykkyyn pelkällä tangolla.



Treenasin alkulämpöä 20 kg tangolla nk. kerhotossut jalassa, eri jalka- ja käsileveyksillä ja pitäen tankoa eri korkeuksilla. Mukavaa puuhaa, kun pakaroissa joku ihmeen kramppi ja jumi. Nannaa, sanoisi varmaan fingabårgin askokin. Tein kolmosia, vitosia, kaseja, kymppiäkin. Kisasyvyyteen, vähän yli ja ali, ja nk. ass to the grass.



Kun alkoi tuntua että nivelet ja roppa alkaa olla suht koht notkiaiset, lisäsin lastia. Ja lähdin tekemään pyramidia kympin korotuksilla. Tein 3-5*3-8 toistoa 30-50 kg. Ja 70 kglla tein 3*3. Ei mitään kauhean paljon mutta pitkän kyykkytreenitauon jälkeen ja ei parhaimmassa kunnossa olevalla selällä, ihan jees alku taas.



Kyykyn jälkeen tein alataljasoutua, vastuskumijumppaa, venyttelyitä, liikkuvuusjumppaa, ylätaljavetoja, apinaroikkoja, hack-kyykkyjä, vinopenkkausta smithissä, juoksumattoa, crosstrainerointia ja kuntopyöräilyä.




Vaatteitten vaihto ja Ratinaan ostoksille. Ostosten kanssa kävellen kotio tavaroita roijaten käsipelillä. Nopea suihku ja hiustenleikkuuseen. Nyt on uusi ihana tukka jälleen. Thänxis darkling toveri saxizisgonen.



Kotona lisää liikkuvuusjumppaa, pilatesliikkeitä, nusitaimia ja lepoa. Niin ja hyvän ruoan syömistä. Huomenna edessä hautuumaalle 5 km matkan taitto ja takaisin. Ja lisäksi kirjoitushommia ja kamun kanssa HH Gymille jumppaamaan. Nyt kaupan kautta koutsimaan errään immeisen kyykkäystä. Hyvät illat teille! T. Krisse Tuominen.



Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas