Kävijälaskuri

torstai 9. helmikuuta 2017

Kotona leppäämässä tuaas

Kappelilla poikkeamassa söpskänä

Voe perskuta ralloo ja rämpeti rämp, meinoon että ny taas puski takaspäin kuumetta. No, ei maha muuta kuin olla ja ellee tän kanssa.ihan hissuksiin vissuksiin ja pysytellä kotosalla niin paljon kuin mahdollista.
Söpönä Gorilla Wearin vaatteissa ja Salon Scissor Sisterin leikkaamissa kutreissa

Joskus suhteellisen nopea paraneminen voikin näemma olla kaikkea muuta kuin lottovoitto. Nyt on liikenteessä yli 5 viikon kuumetta ja monella ollut 2-3 viikkoo kuumetta ja perään 1-2 vkoa vattakuumetta. Mie kärsin flunssan kahes vkossa jossa oli yli puoltoist vkoa kuumetta josta loppuosa oli vattakuumetta... otin iisisti, oikein varovaisesti, eka kevyt vain 37 min pitkä kevyt treeni yli 3 pvää kuumeen laskun jälkeen, välipäivä seuraavaan kevyeen treeniin... ja sitten tämän viikon tiistaina kävin yliopistolla hoitamassa asioita ja kamala kurkkukipu ilman kuumetta iski ja lepäämällähän sekin meni parempaan päin, eilen hain ruokaa koska ruokaa on haettava jos ruokaa syödä halajaa ja kotio tullessa lepäillessä ja köhiessä mittasin kuumetta ja vaikka tässä oon vaan levännyt kotona ja nukkunut niin kuume sen kun nousee... ei oo kivaa... että jos halluut olla enkeli, niin tuopa miulle loppuviikoksi ruokaa ja vitamiineja... tää aappena


 rötköttää ny vaa kotona... 


Kun enertsiaa vielä tiistaina piisos <3


toivottavasti huomisen palaverin saa muutettua puhelinpaltsuksi miun osalta ja jos ei saa, niin en ala kyllä kipeänä tai toipilaana raahautumaan eri kaupunkiin palaveeraamaan ihan vain velvollisuuden tunnosta. Kyä kippeenä pittee levätä ja levää loppuun, muuten tulloo joku vielä kauhiampi takapakki ja jälkitauti. Nyt on kuulemma keuhkokuumetta tarjolla näillä seuduin jälkitautina. Sitä en halaja, joten kotona ollaan ja leppäillään... Kaunista kevättä toivottaen! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti