Pientä jumppaa

Tännää myö aappenaluolassa tehtiin mie, hani, ja Minna yhteisreenua. Ei mitteen turhan raskasta. Ideana oli ihan vain kiskoa hanille, ja Minnalle ylle heidän uusia polvitukia, ja sisäänajaa niitä. Tovi vierähti miun ähkiessä niitä kahdelle immeiselle ylle. Ja hyvät läheiset välit ovat hyödyksi näissä polvarien kiskontahommissa hyödyksi. Ropan päälle otti se, niin sain kunnon lämmöt ihan polvareita ylle kiskoessa. Ovatpa sitten kunnon polvituet eivätkä mitkään lempurat sämpylät.




Ensimmäiseksi tietenkin reenattavat ja ittekin rauhassa istuttii alas, syöpöteltii safkaa koneeseen että jaksaa, ja välipalaakin treenien aikana vedettiin. Juteltii. Nii, ja alkoi uusien STRONG-polviltukien laittaminen koipiin. Otti aikansa ja hikikin tuli. Naurettii myös ja hiki roiskui ihan laittaessa polvilämppäreitä ylle. Ohessa toki venyteltiin ja lämmiteltiin.



Polvarien vetelyn jälkeen hieman nyrkkeilypallon lätkimistä. Sen jälkeen varsinaisia alkulämpöjä ylle tekemällä etukyykkyä penkille, zercher-tyyliin tankoa pitäen. Oli mukavaa se. Sen jälkeen aseteltiin kyykkytelineet paikoilleen ja ruvettiin tekemmää pelekällä 20 kg tangolla alkulämmittelyä <3




Kyykkyä lämmöksi 1*5 * 40 kgja 1* 6*50 kg. Työsarjoina teimme kyykkyä 1*5 *60kg, 1*3 * 70 kg
1 *2 * 80 kg, 1*1*90 ja 1*1*95kg. Työn sarjojen jälkeen teimmä pelekällä tangolla kyykkäilyä ja etukyykkyä 45 kg asti. Lopuksi vielä hauiskääntöä, venyttelyä ja muuta sen sellaista.



Hiki tuli. Kumma juttu. Vaikea käsittää miten hiki nyt tuossa olisi voinut päästä tulemaan <3 Oikkein lupsakoita reenejä ja hyviä syömisiä Teillekin! T. Krisse Tuominen.

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas