Reeniä kolomistaan; rauran renkomista: NAM!

Treenattiin tiistaina tuaas hanin ja Tiim Aappenan Minnan kanssa. Treenit kestivät kaiken kaikkiaan 2 h ja 20 minuuttia. Sunnuntaina oli treenit hieman pitemmät. Nyt oltiin paljon isommissa raudoissa. Hiki virtasi ja roiskui. Kumma juttu ;-)



Aluksi teimme erinäisiä venytyksiä, liikkuvuusharjoitusta, yms. Sitten teimme köydenvetoa, mas-wrestling-tyyppisiä meininkejä, että roppa lämpiää, verttyy, venyy, vanuu ja tulloo waffa olo ja tekemisen meininki. Sormi-ote-painia. Venyttelyitä. Apinakävelyä. Vastuskumeja.



Etukyykky-zarcher-kyykkämeisselinkiä penkille kyykäten. Penkkipunnerrusta jalat ylhäällä, sekä pää räkkiin päin että jalat räkkiin päin. Penkkilämpöjä. Varsinaisia työsarjoja. Venytyksiä, roikkumisia. Varpailla kävelyä ja kantapäitten varaan seisomista. Lisää työsarjoja. Stoppi-penkkivariantteja. Lisää työsarjoja. Penkkausta pyramidia alaspäin laskeutuen.



Kuntopyöräilyä. Lisää köydenvetoa ja muuta vastaavaa. Karhu- ja apinakävelyä. Parin kanssa jalat vastakkain soutua. Hieman lisää köydenvetoa. Sormi- ja otevoimaa. Lopuksi Ez-tangolla niskan takaa pystypunnerruksia ristiaskelin että paikaltaan ilman ristiaskelia voimapunnertaen.



Ihme ja kumma, että jälleen meille tulj hiki ja naurukin raikas, niin että tönö raikui iloa ja tekemisen riemua. Ensiviikolla sitten otetaan yhteinen ihana waffan jumppaus tiistaina uudestaan. Silloin hiki raikaa ja nauru virtaa jälleen! Jumpan, waffailun ja naurun ilowa! T. Krisse Tuominen.

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas