Vaihteeksi tekstiä treeneistäkin

Tervehdys rakkaat vauhtivompatit, voimamursut, menomarsut ja muut vinkeät elukat <3 Mie tykkeen teistä kauhian paljon kaikista. Tällä kertaa kertoilen hieman tämän päivän treeneistä.

Picture's rights and properties belong to JEStockArt and www.jeshields.com

Se o kivaa tehä porukalla jumppaa nii että hiki roiskuu, nauru raikaa ja yrkeleet vuaan soi. Kelkkaa on työnnetty ja vedetty, mavetettu (mie 150 kg asti) ja pyramidina alas, kulmasoutua isoilla raudoilla, ja ai kauhia ku tuli niin kauhian hikiki. 


Picture's rights and properties belong to JEStockArt and www.jeshields.com

Lopuks myö vedettii köyttä toisiamme vastaan, ja jumankekkana toi voimasinttimme Minna voetti miut! Mie niiii nöyryytin ihteeni... kokoan itseni ensiviikon revanssia varten. Jos häviän uuelleen, lupaan hankkia itelleni kolttukankaan ja Minnalle tarjota tuopillisen/annoksellisen jotain hyvää..

Months old pic but I like this pic a lot.
Kun toi Minna minnuun otti yhteyttä rontti vuosi sitten, mietin että miten toi pärjää miun, hanin , Poden, Mamma-konnan ja muitten vompattien vilskeessä, mutta tännää mie hokasin että miten mie täsä menossa kestän ku tuo sen kun vahvistuu, tulee kuorestaan ja härkäpäistyy. Tämä kivaa on. Joutuu potkimmaan ihteensäki pärsiille..

And now some reading.... Ahhh...


Mutta juu. Hauskat hikiset treenit oli. Ja levottomaakin levottomampi juttu. Tässä sakissa kyä on kiva reenata. Kannustamma toisiamme ja buugi on hyvä. Hyviä treenejä teilekin! T.. Krisse.

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas