Sunnuntain satumaista jumppaa



Päätettiin sitten aika suht. koht. ex tempore, että mennään meiän omalle pienen  piirin sivusalille, jossa on mm. tanko, leuanvetotanko eri leveyksille joka toimii punnerrukseen myös, jumppamattoa, eri kulmiin menevä penkki, jolla voi tehdä jalkoja ja taljaa, yms. Tehtiin sitten Tiim Aappenan Minnan ja hanin kanssa kolomistaan 2,5 h pikkureenit. Selkäpäivän saliksi tuo joskus on ristitty ja sillä nimellä sitä blogissakin kutsuttu. Nimestä ja paikasta niin väliä, mutta uaattelin kertua kansalle mittee myö siellä muunmuasa jumpasteltiin.



Eka käytiin hanin kanssa järjestelemässä tilaa sillä ei oltu hetkeen treenattu siellä eikä tässä välissä kukaan muukaan hirvemmin, joten tavarat olivat hujan hajan. Pikainen järjestely, kaupasta limua ja sitten Subwayssa patonkia. Minna tuli just kätevästi kun olimme lopettelemassa ruokaa. Siirryimme yhdessä treenipaikalle.



Karuton simppeli, pieni tila, mutta toimiva ja ajaa asiansa sille sakille mikä siellä kulloinkin käy. Kunnon yksityinen kellari-hc-sali, jossa meillä käytettynä ja poistotuotteina ja virhetuotteina hankittuja laitteita, välineitä, tankoja ja painoja. Lisäksi itse tehtyjä ja tuunattuja välineitä. Kyllä niillä treenit pystyyn saa.


Aluksi venyttelyitä, apinakävelyä etteen ja taaksepäin. Vastuskumijumppaa. Kun lämmöt päälle, niin teimme urakalla
taljavetoja eri kulmissa simppelillä taljalaitteellamme.  Taljavetojen kanssa limittäin lomittain teimme leuanvetoja eri leveyksillä ja erikahvoilla. Jokainen oman tarpeen, tyylin ja kyvyn mukaan. Ei sen nättiä tartte olla, kunhan tulee tehtyä sillä tavalla, kuin ossaa jaksaa pystyy ja halluu.





Seuraavaksi teimme punnerruksia eri kulmissa eri kahvoilla. Leveällä, kapealla, korkealla, matalalla, räjähtävästi, hitaasti, jne. Lisää venyttelyitä. Sitten varpailleen menoa josta kantapäille ja samaa keinuen toistaen. Lisää venytyksiä. Tämän jälkeen myö tehtiin kulmasoutua. Tietenkin kasvavalla kuormalla, kuten edellisetkin painoilla tehtävät liikkeet. Toki seuraavatkin myös.




Tämän jälkeen myö teimme ylä- ja alaviistopenkkausta, joka oli oikein mukavaa. Siinä saa kyllä mukavaa vaihtelua tavalliselle penkkaamiselle. Ja vahvistuu kivasti eri lihakset. Nautinnollista puuhaa.



Seuraavaksi teimme laitteen vastuksella maastavedon loppuojennusliikettä. Sitten nautiskelimme vahtalihasten tekoa hyvää huomenta liikkeen variaatiota istualtaan tehden. On se vuaan jännä liike. Pienelläkin painolla saa mukavasti tuntumaan keskivartalossa. Kivat paineet siinä. Nam.



Vaikka oli hiki ja vähän jo väsy, niin teimme porukalla maastavetoa jumppapatjan päälle. On siinä kiva tasapainoiharjoitus hieman samalla, kun ei ole täysin kovalla tasaisella alustalla. Eikä tartte ressata, tömähtääkö paino kuinka lattiaan. Eli ihan win-win kaikinpuolin.


Lopuksi vielä venytyksiä, vastuskumeja, hieman siivoilua, pikaisesti taljaliikettä, voimajousen renkomista (made by Huskvarna, Sweden), ja sitten kohti ulkomaailmaa. Ulkomaailmassa oli pimiää ja vihmoi vettä. Pikaisesti kaupassa pistäytyminen. Kotio ja tattari-suklaa-puurua meikäläisen koneeseen. Nam. Ja jos vielä goisimmaankin menisi, niin jaksaisi huomennakin lepäillä jälleen. Hyviä treenejä ja lepoja teillekin! T. Krisse Tuominen.




Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas