Kävijälaskuri

perjantai 11. maaliskuuta 2016

Aappenoitten pesän kotiluolakuntosalilla penkataan nyt ihan gorillan innolla! ;-)

Gorillan Sporttispurtti se suaapui meiänkin kotiluolakuntosalille! ;-)


Viikkona erräänä mie piäätin että kotiluolakuntosalille ois hyvä hankkia lissee salilaitteistoa. Sellaista, joka olisi heleppo vaekka lapsen koota ja purkaa, simppeli mutta silti mukautuva ja monipuolinen kasaantaitettavaa, lapsille tai hanille ihan piäätreeniin penkkauksessa soveltuva ja itellä lämmittelyihin tai muutoin alle tahi vähän päälle 100 kg painomääriin keskittyviin (tekniikka)treeneihin, kiva ois jos ois vielä kommee ja mieluiten oikkeen halapa. Nämä kritteerit täyttävä ihimelaete löytyi Gorilla Sportsin valikoimista. Tässä nyt todettakoon, että Gorilla Sports ei ole lahjonut, sponsoroinut tms minua enkä ole myöskään heidän kanssaan missään yhteistyössäkään. Kunhan vuaan kertoilen omasta kokemuksestani tyytyväisenä asiakkaana.

Gorilla Sportsin puketti se siinä makkoo matolla

Tillailin tosiaannii, muistaakseni toissaviikolla itelleni punnerruspenkin ja tillaaminen sujui iliman ongelmia. Perjantaina sain seurantakoodin. Tiistaina kun tuote oli jo toimituksessa kohti vastaanottajaa, tajusin tilauksessa tehneeni näppäilyvirheen ja ilimoitin GorillaSportsille tästä, ja kertoivat nopeasti infonneensa postia tapahtunesta. Keskiviikkona suaatiin uaamupäevällä paketti vastaanottajalle ystävällisen postin työntekijän toimesta ovelle asti roudattuna. Vallan ripeää toimintaa siis Gorilloilta ja postilta, vaikka ite tuli töpeksittyä osoitteen kanssa. Sama piää aappenalla kesät talavet kuten sanottaan ;-)


Ihan parrautta nuo painatukset! <3

Tovin aekoo sitä aappenan tuli ihan vuaan intomielisenä orankina ihasteltua paketin mainioita painatuksia (voi että myö rakastettaan tuota logoa, jotenkin kovin kotoisaa ja tuttua siinä on) ja sittenpä havahuin pakettia ihhaelevasta horroksestain ja otin sakset penkkauksesta karheisiin ja känsäisiin orankimammulin kouriini ja napsin pakettia auki ja avasin bagaashin.


Siinähän se Gorillan penkkauspenkki

Ilokseni ja iloksemme plus autuudeksemme sisältä palajastui sitä mitä sieltä pitikin. Eli järkevästi ja tiiviisti pakattu Gorilla Sportsin simppeli mutta toisaalta monipuolinen penkkaus/vatsalihaskenopenkki/dippaustelie-kokonaisuus, kera kokoamisohjeitten. Ohjeista kyllä heti pakko sanoa, että ne olisi kannattanut kyllä painattaa a-4-lappusen sijaan vaikka hyvällä painojäljell a2- tahi a3-koossa, niin kokoaminen olisi ollut huomattavasti varmempaa ja näin ollen nopeampaa touhua. Nyt kyllä sinänsä tiesi miten loogiset osat piti koota mutta epävarmuuttaan kun lunttaili ohjeista, niin ohjeitten pieni piperrys kyllä paremminkin hidasti kuin nopeutti hommaa. Mutta ei se mtn, sillä tuo nyt on se ongelma mikä on tullut vastaan kaikissa muissakin itse koottavissa (kuntosali)laitteissa.

Voisiko sen selkeämmin ja ennen kaikkea suuremmalla fontilla ilimasesta?! Jep, voeshan sen.


Kokoamiseen ei ollut paketin saapuessa heti aikaa, muta tein kokoamishommaa yksin ja hanin kanssa kahteen otteeseen viimeviikolla ja olihan se loppujen lopuksi aika näpsäkkää ja nopeaa, sillä huomattavasti epäselvempiin ohjeisiin todellakin on tullut törmättyä. Eli ohjeet loppujen lopuksi kyllä nousivat miun silmissä ainakin plussan puolelle, sillä pienuudestaan ja siitä johtuvasta epäselvyydestään huolimata, ne olivat riittävän selkeät. Ja heti tuli todettua, että laite on näppärä ja pysyy kasassa vallan hyvin ilman lopullista ruuvien ja mutteriloitten kiristelyä eli ihan sormin kiristämälläkin laihempi ja pienempi sakki pärjäilis varmaan ihan hyvin. Noin se ainakin testiapinoilla vaikutti. Mukavaa kyllä on se, että penkin vatsalihaskenopenkkiominaisuutta varten penkkiin laitettu jalkojen penkkiin tarrapinnalla tehtävä kiinnitys toimii ainakin 10- ja 13 v. aappinoilla myös penkatessa penkkiin sitomismielessäkin jos haluaa kiinnityksellä tuoda tiettyä tukevuutta ja varmuutta lapsen penkkaamiseen. Eipä piese ainakaan luisumaan vahingossakana penkiltä pois ;-)

Ja on kyllä kätevä kun penkin todellakin ihan aikuisten oikeasti eikä vain mainos- ja vappupuheissa leikisti saa erittäin pieneen tilaan laitettua pystyyn säilytykseen nurkkaan tai vaikka kaappiin. Ja dippikahavat toimivat kätevästi myös säilytykseen ja säilytyksestä roudaamiseen. Ja on toi meiämn mielestä sen verran komia että koristaahan se hienosti kuntosaliluolamme lisäksi olkkariakin ajoittain ja on kyllä hyvä niin istumiseen kuin lötköttämiseen ihan huonekalunakin ;-)
Tuli sitten eilen illalla käsistään kätevän nuorimmaisen miniaappenaskidiläisen kanssa kiristeltyä uuden Gorillasportsin penkin ruuviloita ja tietenkin sitä piti heti kummankin enemmän tahi vähemmän sisäänajaa meiän apinaluolan omassa kotiluolaisalissamme. Ja voin suureksi ylpeydekseni todeta, että näyttää nyt vallan kovasti siltä, että meiän perheestä lähtee usiampi kuin yksi aappena kisaamaan Nääshallille Penkkikarhujen penkkipunnerruskilpailuun la 21.5., meinaan sen verran hyvin kummallakin penkin sisäänajojumppa meni ;-) :-)
#‎FreeganPowerlifter‬ ‪#‎VegeLactoOvoPowerlifter‬ ‪#‎Vegetukku‬ ‪#‎Vegekauppa‬ ‪#‎JokerNutrition‬ ‪#‎GorillaSports‬ Meinaan, että onhan se hienoa, että lapsoset saavat riemua liikkumisesta ja silloin kun intoutuvat penkkaamaan, niin on se etenkin 10v. ja 13v. skidiläisille hyvää tasoa sekä voimallisesti että tekniikallisesti. Ja vallan ärhäköitä reippaita työntöjä nykyään ovat nuo pikkuskidiläisten suoritukset. Kyllä tuolla tasolla jo kelepoo mennä kilipoomaan. Mitään painetta en siihen heille halua asettaa, vaan kisaavat sit kun kisaavat jos kisaavat, mutta kun kerran kiinnostusta on, niin ainakin piän korvani auki niille mahdollisuuksille, joita noin pienille penkkaajille omien tietokanavien kautta korviini kantautuu.


Orangutankimamma velmuilemassa Bob Sled Charmer -sarjakuva-albumin promokuvasessioissa marraskuussa 2014

On muuten tuo penkki sen verran kompakti, että kun olen 177 cm pitkä ja painoa on se öbaut 95 kg, niin meikäläinen penkkaa ihan suosiolla tankotelineitten sisäpuolen sijaan niitten ulkopuolella, mutta hyvin se niinkin kulkee ja veikkaan että telineitten sisäpuolella penkkaus sopii hyvin erittäin kapeaan penkkaamiseen. Lapsille toimii sekä sisä- että ulkopuolelta penkkaaminen. Dippikahvat tuli aamulla kokkeiltua ja kestihän ne miun painon ihan kivasti, vaikka eivät kyllä ole turhalla ergonomisuudella pilatut, mutta harvemmin dippikahvat etenkään alta 90 euron tuotteissa ovatkaan ;-) Vatsalihaspenkkiominaisuutta en ole kokeillut, mutta lapsille se tuntui toimivan ihan lupsakasti.


Mutta uuesta penkkauspenkistä ite penkkaamiseen ja lähestyviin kilpailuihin. Saa muuten nähä kuinka noi ensvkon Turussa Iloisessa Härässä järjestettävät FPOn Iloinen Härkä RAW Bench Press -kisat menee, kun valitettavasti miulla ollut tuaas viimeviikkoina kaikenlaista sellaista joka vaikuttaa ajoittain penkkitulokseen. Just nyt siis voisi olla paremminkin mutta toisaalta huonomminkin, joten vaikka omat juttunsa on nyt, niin eilinen uuden penkin sisäänajopenkkailu oli iloinen yllätys siltä osin että nyt kulki näinkin hyvin. Mutta näillä mennään ja enempää ei voi vaatia kuin kulloinkin lähtee. Mut kyl tiää tästä tuaas. Onneksi kyykkä ja mave sentään kulkee kunnolla, suorastaan hämmästyttävän hyvin, eli hommat näyttävät siltä osin vallan hyvältä RAW Voimanoston SM-kilpailuihin huhtikuun lopulla Piikkiössä osallistumisen kannalta ;-9


Se ois tuaas tänneen Happy Hourin paikka penkatessa, kun tanko on lastattu treenilimpuilla ;-)


Mjahans, tulevaisuudesta takaisin nykyhetkeen ;-) Se on tuaas yksi aekaenen uaamuherätys ja -ruljanssi selevitty hengissä ja hommat hoiettu kunnialla ;-) Sittenpä tuli vähän levättyä, tehtyä hommia tovin, pyykättyä yms. siivottua, ja suunnitelmissa on vielä painua keski-/ilitapäevällä salilla penkkoomaan. Eihän sitä tullut ku eilen illalla penkattua, mutta penkattaan tännään lissee ja oikein innolla ja hartauella ;-) Penkkaueksen jäläkeen päevän ohojelmassa onpi roppakaupalla kävelyä, tavaroitten roudaamista, ruuoanhankintareissua, tuttujen moikkaamista, kotio takas rahjustamista, päevällisen vässäämistä, lissee kirjoitushommia ja jos sitä vaikka videoeditointiakin tekis päevän piäätteeks. Sitten mie voenkin vaekka chillata illalla hanin seurassa ja männä vaekka saanaan. Sitten goisiin. Lauantaina lihashuoltoo ja jumppaa ja frendillä vierailua. Sitten voeskin männä aekasin unten maille, mahollisesti saunan jäläkeen. Sunnuntaina kirjoitushommoo ja viteohommia ja illaksi salille tekemmään voemanostotreeniä penkaten, kyykäten ja mavettaen. Muaanantaena sitten onkin niin rentona ja enetrsisenä että voekin aloittaa ruljanssin alusta ja mm. nähä urheilupsykologiaan penkkauksen merkeissä. Ensiviikolla myös kilpailut, meinoon Illoesen Härjän penkkipunnerruskisat, jotka ei oo mitkään puku- ja paitapilleet vuaan ruaakana mennään tuaas.

Hassunhauska vinopenkkikikkailukuva marraskuulta 2015


Nyt on ainakin vallan kiva, kun kotisalilla on kaksi erilaista kuntosalilaitekokonaisuutta, joilla voi kummallakin mm. penkata ja vinopenkata ja kummallakin saa myös käsille ja muille lihasryhmillekin muutakin tekemistä. Nyt kun on erillisen vatsa- ja selkälihaskenopenkin lisäksi penkki- ja kyykkyvarmistusraudat, ihan kivasti erilaisia levypainoja, vastuskumeja, käsipainoja ja muuta sen sellaista, niin suurin osa treenikerroista on täysin mahdollista hoitaa kotiluolan lämmöstä käsin. On tämä vain luksusta kaikkinensa. Ehkä köyhän luksusta, mutta ylellisyyttä joka tapauksessa, kun voi omassa rauhassa omassa tilassa omaan tahtiin omilla välineillä väsäillä mieleisiä treenejään ilman ymärillä tungeksivaa yleisöä ja häritsevää hälyä.

Ei muuta kuin erittäin voimallista, kunnollista, innokasta ja innostavaa kuntoilua ja oleskelua kevääseenne! T. Viksu Vaffa Orankimamma eli Krisse "Sydän" Tuominen, sponsoroitu ja yhteistyökumppanien kanssa työskentelevä monialainen ja monipuolinen voimaurheilija ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti