Kävijälaskuri

perjantai 11. maaliskuuta 2016

Kilpailuja pukkaa, ja yhteistyökuvioita myös, niin että heikompia ja jopa vaffempiakin hirvittää!

Kilpailujen ja yhteistyön laineet aappenan puaattia suotuisasti etiäpäin porskuttelevat 


Viksun Vaffan Orankimammaman yhteistyökuviot urheilijana, taiteilijana ja bloggarina sen kuin lisääntyvät ja monipuolistuvat. Ei parane valittaa, kun laineet aappenan puaattia suotuisasti etiäpäin porskuttelevat :-)

Kaikista kuvioista ei voi vielä tässä vaiheessa vielä julkisesti puhua, sillä erinäisten tulevien projektien tarkka eteneminen (esim. julkistamisaikataulut) yhteistyökumppanien kanssa on vielä auki, mutta sen voin jo sanoa että yhteistyökuviot sen kun ovat pikkuhiljaa syventyneet ja kuviot suurentuneet sitä mukaa, kun kalenteriini on ilmestynyt suurempia kilpailuja ja sitä mukaa kun blogini on tavoittanut huomiota niin somessa kuin foorumeillakin, ja tietenkin sitä mukaa kun blogissa on kävijäluvut nousseet aina vain lähemmäksi kymmentätuhatta. Ja eipä tietenkään tiivis treenaamiseni ja kilpaileminenkaan tietenkään sponsorieni ja yhteistyötahojeni kiinnostusta minuun ole ainakaan vähentänyt ;-)

Olen urheilijana ja bloggarina lisäravinteitten osalta sekä Vegetukun että Vegekaupan sponsoroima ja miulla on yhteistyökumppaneina mm. Joker Nutrition (10% alennukseen oikeuttava alekoodi Joker Nutritionin lisäravinteista miun faneille koodilla LUAFANI10), Salon Scissor Sister, ja Essel Design.   Nyt miun yhteistyökumppanina miun urheilubloggariudessa onpi sopivasti, kun kerran olen tälläinen apinamamma ja vaffa kuin apina, urheiluväline-, laite- ja vaatevalmistaja Gorilla Sports.


Mikäs sen hienompaa kuin että apinalla on jatkossa yllään Gorilla Sportsin t-paitaa. Osuvaa, vaikka itse sanonkin ;-) Pistivät Gorillalta viestiä varastoaappinoilleen, että pistävät miulle tulemaan paitaa ja laitetta meikäläiselle käyttöön ja testattavaksi.  Mie sitten tietenkin aikanaan kertoilen teille kuinka toimivana pidän Gorilla Sportsin treeninauhaliinasettiä. Ainakin paljon omapainoharjoitteita tekevälle tuo on kiva, helposti mukana liikutettava setti, jonka luulisi toimivan kotona, hotellihuoneissa, kilpailupaikoilla takahuoneissa ennen ja jälkeen kilpailuja, ja tietenkin vaikka kuntosaleilla ja reissun päällä ihan missä tahansa. Pitkään oon ettinytkin helppoa monipuolista treeniasemaa jolla tehdä liikkuvuus- ja lihaskuntoharjoitteita missä vain. Tuntuu siltä että nyt se löytyi. Ja jos on ees niin hyvää laatua kuin se punnerrus/dippi/vattalihaspenkki mistä edellisessä bloggauksena bloggasin, niin vermes on varmasti vallan käyttökelpoinen ja kompakti.


Ensiviikolla kenties sitten saatte nähdä miusta vastaavan kuvan ;-)Mutta bloggaan laitteesta ja paidasta sitten kunhan tavoittavat apinaluolamme kuntokeskuksen ;-) Vastaavasti, muista myöhemmin julkistettavissa olevista yhteistyökuvioista mie varmaankin bloggaan tulevina ja päivinä, kunhan kuviot ovat tarkempina. Mutta pakko myöntää, että on kyllä hyvät fiilikset siitä, että hommat sen kun muuttuvat cooleimmiksi ja isommiksi ja yhteistyötahoja tosiaan on pikkuhiljaa aina vain enemmän.  Kiitoksia sponsoreille, nykyisille ja tuleville yhteistyökumppaneille ja kaikille mahtaville nykyisille ja tuleville yhteistyökuvioille!!!! <3 Ilman teitä, mie voisin olla NIIIIIIN paljon vähemmän ihmisenä, urheilijana ja bloggarina.

Vähän siellä täällä touhuava aappenamamma ;-)


Laitetaanpa, kun kerran kyseessä kuitenkin miun kuntoilu- ja urheilublogi, ajankohtaista listausta tämän hetkisistä varmistuneista kevvään ja kesän tulevista urheilukilpailuistani:

* La 19.3. Turussa FPO-liiton Iloinen Härkä raw bench press -kilpailut
*  La 26.3. Wabdl finnish Openissa RAW penkkipunnerruksessa Kauhajoella
 * La 9. huhtikuuta WPC World Powerlifting Congress Penkkipunnerrus 2016 Suomenmestaruuskilpailut  @ METAL SPORT, HKI
* FPO RAW Voimanoston Suomenmestaruuskilpailut 23-24.4. 2016 Piikkiön Liikuntahallissa.   
* To 07.05.2016  FPO Voimanoston SM EQ 2016 järjestetään Mikkelissä. Kisan yhteydessä myös mm. kansallinen RAW -penkkipunnerruskilpailu missä olen kilpailemassa.
* La 21.05. Nääshallin Penkkikarhujen Penkkipunnerruskilpailut @ Nääshalli, Tampere
* 5.-11.6. GPC Euroopanmestaruuskilpailut VN/PP/MN EQ/RAW @  Rovaniemi. Mie olen tuolla RAW Penkkipunnerruksessa kisaamassa la 11.6.2016.
* Vahvin Mies/Nainen -kisa 2016 käydään Tarvasjoen Hyvinvointikeskuksen piha-alueella lauantaina 20.8.2016, jossa olen vaffailemassa tietennii Vahvin Nainen -kilipailussa orankimammana ;-)

Ei muuta kuin äärimmäisen toiminnantäyteistä ja onnellista loppuviikkoa, viikonloppua ja kevättä kaikille! T. Krisse Tuominen, tai ihan vuaan Läski Urpo Apina ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti