Kävijälaskuri

perjantai 18. maaliskuuta 2016

Kaikenlaista sekalaista sanailua ja vloggailuakin...


Yhteistyökumppanini Salon Scissor Sisterin Elina Viitanen se loihti tuaas apinaiselle ihunan tukan
 ja otti mainion kuvankin! ;) HIHII!!!! :-)


Eilen mie lähinnä oleskelin, tein rästihommia, kävin ostoksilla, kävin Salon Scissor Sisterissä laittautumassa tukan puolesta kauniimmaksi. Ja illalla sitten tuli taas kerran peuhailtua pikkuapinaisten kanssa. Pienin apinainen se intoutui kovasti Gorilla Sportsin liina/nauha-treenisysteemistä ja peuhasi sillä tuntikaupalla, vielä aamullakin ennen kouluunlähtöä. Sopii siis todellakin kaikenikäisille ja kokoisille. Oikein kunnon kokoperheen jumppakeskus siis minikoossa ;-)

Hymy herkässä orankimamma-apinaisella kö o tukka kohillaan ;-)


Uusi dugga kotiinpäästyäni... Tattista yhteistyökumppanille ja tukkajumalalalle eli Salon Scissor Sisterin Elina Viitaselle!  Kyä tällä ny kelepoo ihan kauhiast näyttäytyä ja kilpailla Turussa Iloisessa Härässä FPO Rawpenkkipunnerruskilpailuissa ja olla Kauhajoellakin ensiviikolla kilpailemassa Wabdl Finnish Openissa. JEE!


Voe kö mie oun niin söpöndeeros kö hivukset on kohillaan ;)

Tännän mie heräsin ennen puoliseitsemää, touhuttiin aamutoimia, tein hieman uaamujumppaa, jatkoin pakkausruljanssin jatkamista, ohjelmassa oli myös dataamista ja matkaeväitten väsäilyä (ite ku tekee pizzaa niin siitä tulee mieluista, jami!) ja samallahan se välipala ja brunssikin siinä valmistuivat. Ylläri pylläri, näin kisojen alla harjoitin myös vloggaamista ja toimitin myös vloggailun nettiin lataamista ja eilen kuvatun materiaalin läpikäymistä... mie taidan olla aika tehokas, kun sille piäälle satun  ;-) Tässäpä nyt sitten uusin vloggaus, jolla terveiset teille kaikille ihanille immeisille ja ellläimille! ;)Pian julkisilla kohti Turkua ja illalla onpi luvassa mm. tuttujen näkemistä, iltavaa'alla käyntiä, iltalenkki ja uaamulla hieman jumppaa, toverien näkemistä ja iltapivällä kisapaikalle lämmittelemään. Kisapaikalla sitten lämmittelyjen jälkeen kisaaminen ja jäähdyttelyt. Sitten venyttelemään ja safkaamaan. Loppu Turun reissu ihan lepäilyä ja hauskanpitoa hyvässä seurassa. Ihana viikonloppu tulossa. KAUNISTA VIIKONLOPPUA! T: Viksu Vaffa Orankimamma! ;-)


nn

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti