Kävijälaskuri

keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Kyykkää, mavea, keppijumppaa ja hyötyliikuntaa

Meikäaappenamamman keskiviikko on tehty keppijumpasta, kyykkäämisestä, maastavedosta ja hyötyliikunnasta


Ei kippuu ei kärsimystä, vuaan positiivista voimauttavaa mammaorangutangin rakkausvoimaenergiaa ja peukut pystyyn tällekin päevälle. Hyvä hyvä me -JEI!!!! <3
Se on kuulkaas tuaas silviissiin ja näenikkeen että myö ollaan tuaas keskellä viikkoa. No, kappas vuaan näenhän se on! Ny meinoon on keskiviikko! Jei! Keskiviikkona ussein penkkaan ja lisäksi kyykkään, ehkä lisäksi mavetankin jos kerkiän. Tännäänpä en penkannut enkä penkkaa, enkä muuten penkannut maanantainakaan! Mie penkkaan sitten perjantaina oikein kunnolla ja huolella!!!!

Tännään mie nousin virkeänä ja iloisena uuteen ihanaiseen kevätpäivään sielu ja keho levänneenä. Otin uaamuvitamiinit ja toimitin kaikessa rauhassa uaamutoimiani. Vetelin kaikessa rauhassa ilimoo keuhkooni ja energiaa mieleeni. Hengittelin rauhassa ja muaailman rauhaa sisälleni. Annoin hyvän olon tulla ja tuoda miulle hyvää energiaa.

Leppoisissa tunnelmissa mie aloin oikolukea illalla kirjoittamaani blogia ja pienen muokkaustauon jäläkeen julkaisin blogini, jonka huomasin myös ihailtavan nopeasti tavoittavan lukijoitaan. On se mukavaa ettei täällä nettilässäkään nk. tyhjille seinille tarvitse höpötellä.


Ei kurjuutta kummempaa, mutta peukku pystyssä kohti positiivisia fiiliksiä käy tänäänkin tieni ;-)

Olen ollut tännään myös sponsoreihini, yhteistyökumppaneihini yms. yhteydessä ja tehnyt virtuaalimaailmassa läppäriä naputtaen erinäisiä hommailuja, sillä eipä se leipä eikä lisäravinnekaan tämänkään aappenamamman pöytään mystisesti ilimasta manifestoidu, vuaan sen etteen pittee jottaen tehäkin. Ja mittees tässä, olo on aeka ässä, kun homma on mielekästä ja mukavaa 8-) Elämä hymyilee vallan leveästi, kun kerää ympärilleen hymyileviä elämästä innostuneita inspiroivia ihmisiä, joittenka kanssa elämä voi olla positiivisen ilmapiirin sykliä. Jei! <3

Tännään tosiaannii kävelin reippaalla tahdilla kuntosalitarvikkeitteni kanssa kuntosalille keskipäivän aikoihin ja viivyin siellä reilun tunnin. Tietenkin aluksi venyttelin, tein liikkuvuusharjoitteita, keppijumppaa yms. lämmittelyksi, jonka jälkeen olin lopunaikaa salilla kyykkäämässä ja mavettamassa. Tein taas kerran pyramidiharjoitusta kummassakin. Mavetin ja kyykkäsin tännään 65 kg:sta alkaen 145 kg asti. 

Mavessa tein ykköspyramidin ja kyykäten tein kolmosia, kunnes  140 kg kohdalla tein kakkosen, ja 145 kg:sta en nyt valitettavasti muista teinkö ykkösen vai kakkosen, mutta yllätyksekseni nilkkani ja polveni kestävät nyt yllättävän hyvin kyykkyäkin ilman polvisiteitä, ja kyykkykenkien sijaan mavekengät jalassa kyykättynä.  Todettakoon muuten että kyseinen 145 kg on TASAN SAMAN VERRAN kuin Finland Powerlifting Organisation FPO:n tämänhetkinen oman sarjani eli female +90 kg:n  voimassaoleva ennätys voimanoston kyykkysuorituksessa!!!!! ;-) :-) Tämä lupaa erittäin hyvää tuleville treeneille ja huhtikuun lopussa pidettäviin FPOn Piikkiön urheiluhallissa oleviin Raw Voimanosto SM-kilpailuihin!!!!!! Toki treeninostot ovat treeninostoja ja kilpailuissa punnitaan todelliset paukut, mutta ei tuo ainakaan erityisen huono juttu ole tulevia voimanoston suomenmestaruuskilpailuita ajatellen ;-)Aappenammalähiömutsienergiala hassunhauskuuttelemassa marraskuussa 2014

Mukavan tiiviin ja hikisen mave- ja kyykkäsession jäläkeen mie suuntasin pukkariin, jossa pikaisen suihkuttelun jäläkeen kuivasin itteni ja vaihdoin vuaatteeni ja kuljin salilta kohti keskustaa, josta suuntasin etiäpäin Pyynikille asioimaan, moikkaamaan tuttuja, käymään Adventti-seurakunnalla, ja sitten hankkiuduin nyssäköitteni kanssa vallan nopealla tahdilla reippaillen loskassa ja sohjossa kotio. Kotona olen hieman venytellyt, pikkaisen jumpannut ja esim. käyttänyt vastuskumeja lihashuollossa. Nyt tässä touhuan taas ilitasella kaikenlaista kivaa hyvässä seurassa kuten tavallisestikin keskiviikkoisin. Taas kerran TeeSeItse voimailuvälineprojektia kehissä. Kaikkea sitä voikin väsäillä mielikuvituksella vanhoista huonekaluista mille ei enää ole niitten alkuperäistä käyttötarvetta.

Huomenna leppäilyä ja loistavasta seurasta nauttimista, plus tietennii palauttavaa jumppaa, tekniikkatreeniä ja lihashuoltoa. Perjantaina luvassa oikein kunnon penkkipunnerrussessio. Elämä hymyilee miulle ja mie hymyilen sille takaisin sen kanssa. Jei! Ai laaaaav mai laif! <3

Oikein kaunista ja kunnollista kevättalvea, keväänodotusta ja riemuntäyteisä muaaliskuun alakua teille kaikille ihanille mussukoille ja nassikoille ja muille höpsisteille! Olokoon elämänne autuas, onnellinen, riemullinen ja levollinen! T. Pläski Ürbo Aappenamamma ;-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti