Kävijälaskuri

torstai 17. maaliskuuta 2016

Tämänpäiväistä meininkiä ja vloggausta

Eilen tuli käytyä salilla touhuamassa ja hyötyliikuntaakin tuli mukavasti. Tännään en aio mennä salille enkä hirveästi muutenkaan liikkua. Loppuviikko muutenkin menee aikalailla chillaillessa. Ja kyllä, miulla on lauantaina Iloinen Härkä RAWpenkkipunnerrusta. Kyä se miulle ainakin on ihan rentoa ajanvietettä ja lopunaikaa reissusta voi ottaa vielä lunkimmin. Huvinsa kullakin ;-)

Tuli sitten tännään herättyä ennen kuutta. Noh, tylsiä paperihommiahan tässä olikin tehtävänä ja muutenkin kirjoitushommia ja editointia, että tulipa sitten käytettyä aika hyödyksi, kun kerran hereillä olin jo aikaisin eikä unta enää simmuun uuelleen tullut. Ja tulihan tuossa ihan kivat tutilullaat enihau ja vuh vuh, kun kerran menin suht. aikaisin nukkumaan. Vaikka outolintu olenkin, en mennyt enkä edes uaatellut mennä matoja nappailemaan, vaan saavat oleskella puolestani maan alla ihan rauhassa.

Tännään uaattelin lähinnä olla himassa ja lepäillä noin niin kuin kuntoilemismielessä, siis. Aattelin käydä kyllä kävellen Salon Scissor Sisterissä pistämässä tukkani uuteen uskoon viikonlopun kisoja varten mestarikeritsijä Elina Viitasen käsittelyssä ;-) Kelepaa sitten käyä kuljettamassa tankoa ylös alas immeisten eessä lauantain Iloisessa Härässä kun edes tukka o kohillaan.
Ajankulukseni latailin, ylläolevan, viikonloppuna kuvaamani videon vlogilaani YouTubeen ;-) Videolla höpöttelen kysellen siitä kuinka minulta on pyydetty huumorivideoita. Ja kun kerran oikein pyydetään, niin latasin sitten huonoa sketsihuumoriakin kansalle ihmeteltäväksi (video alempana).

Hyppäsin todellakin oikein syvälle huonon sketsihuumorin muaailmaan... niin syvälle suohon ettei sieltä pääse ulos sen enempää katsoja kö mie itekään... aaaaapuva! Kauheen peevoo tälläättinen!
Ps. Toi videon ja kuvan epäsynkka ei ole alk. per. videossa vaan se on tullut videoon juutubilaan siirtyessään... eli vika ei ole minun vaan tuubin. Toivottavasti korjaavat sen minkä sotkivat. Toimii se toisaalta noinkin iha jees ;-)

PPS. Hyvvee kevättä kaikille ja pusi pusi! T. Krisse Tuominen tai ihan vuaan tuttavallisesti Viksu Vaffa Orankimamma eli Läski Urpo Apina niinkö silleen lempinimenä ja tsilleensä :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti