Kävijälaskuri

lauantai 5. maaliskuuta 2016

Läski Urpo Apina vaffailemassa siellä, tuolla ja täällä

Viksu Vaffa Orankiäiti se laajentaa reviiriään webbilässä!


Kappas vuaan, meikäläinen se laajentaa internietin jännässä muaailmassa reviiriään, ja mikäpäs siinä, kun kyllähän miussa lääniä itessäkin piisoo! ;-) Enemmän kiloja, enemmän iloja! 8-)

Tiää orankimamma otti ja repäisi, ja osallistui sitten vaihteeksi johonkin muuhunkilpailuun  kuin urheilukilpailuun. Teemana tosin tässäkin urheilu- ja liikunta. Piti laittaa itestään kuva lemppariliikunnan äärellä. Pistin tietenkin itestäni kuvan penapenkissä virnuamassa tangon alla. Tuli kirjoitusvirhe, mutta bar, ar, arr, yarr, jarr, ei meillä lasketa; sama asia! ;-) Kilpailukuvani löytyy osoitteesta  http://tokmannits8kilpailu.meltwaterrise.com/entry/5912771  jossa sitä suaapi käydä ihailemassa 8-) Käykeepä kahtomasa ja jakaakin saa!

Meikäläinen kävi Bassossa hikoilemassa trikoissani kaikkine iloitsevine kiloineni la 13.2. Turun Varissuolla Raw Push & Pull-kilpailuissa naisten avoimessa sarjassa RAW-penkkipunnertamassa. Yleisö ja järjestäjä tykkäsi ja oli mukava kilpailla. Livestreamin hoiti MonsteriTV, joka teki myös koosteen kilpailuista. Mie olen ilokseni ja hämmenyksekseni pinkkeine pipoineni osa koostetta! ;-)Kyseisestä kilpailusta Monster Strenght / Monsteri TV Voimailu -juutuubikanava on tehnyt miun kolmesta hyväksytystä suorituksestani kilpailukoosteen. Olen erittäin otettu ja ehkä salaa pikkiriikkisen ylpeäkin tälläisestä kunniasta. Kiitoksia Monsterin suuntaan faniltaan! Kiitti, niiaus ja kumarrus! <3
Mie muuten olen foorumimaailmassakin laajentanut reviiriäni peräti kansainvälisille vesille ja höpisen nykyään myös Vegan BodyBuilding & Fitness -foorumilla. On miulla siellä ihan oma vaatimaton ketju omille voimailuvideoillekin. Alku sekin kohti suurempaa kansainvälistä tunnettavuutta urheilijana ja jostainhan meistä jokaisen täytyy aloittaa ;-)

No, johan tuossa olikin reviirinlaajennusta kerrakseen yhden bloggauksen aineksiksi. Ei muuta kuin erittäin hyvää viikonloppua kaikille voimailun maailmassa! T. Läski Urpo Apina tai ihan vaan Krisse "Sydän" Tuominen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti