Kävijälaskuri

tiistai 15. maaliskuuta 2016

Melkoinen kisaviikko ja seuraavaa pukkaa jo heti perään ensiviikolla

Tällä viikolla FPOn Iloinen Härkä Turussa ja ensiviikolla WABDL Finnish Open Kauhajoella

 

Blogini yhteistyökumppani Gorilla Sports se ilahdutti minua vikkelästi paketilla ;-)

Vastahan sitä viimeviikon sunnuntaina tuli melekoiset treenit tehtyä plus to ja pe treenattua ja lauantaina paljon liikuttua, mutta maanantaiaamupäivällä tuli sitten tehtyä taas penkkausta. Tällä kertaa lämmittelysarjojen jälkeen vain ja ainoastaan 70% kuormaan asti lyhyillä sarjoilla ja toistoilla. Tuli tehtyä erittäin kevyttä tekniikkatreeniä kyykyssä ja mavessa lämmittelynä penkkitreeniin ;-) Urheilupsykologin kanssa puhuttiin penkkaamiseni lomassa mm. teini-iän koulukiusaamiskokemuksista yms., ihmisten syrjivistä asenteista, ja muusta mukavasta. Availtiin siis tunnelukkoja ja koitettiin löytää keinoja hillitä hiipivää ahdistusta kisatilanteissa, ettei traumoista johtuvat paniikkikohtaukset turhaan sössisi suorituksia. Puhuttiin myö myös iloisista asioista vastapainoksi. Elämänonnistumisista ja kaikesta hyvästä mitä miulla oli. Hyvä jumppa ja hyvä sessio. Aappena on tyytyväinen.


Ohhoh, kuinka kätevän pieneen plodjuun mahtui tämä ällistyttävän pieneen pussukkaan mahtunu vermes, aprikoi Viksu Vaffa Orankimamma laitteen kompaktia kokoa ihmetellen ;-)


Tännään tiistaina posti toi apinaluolan ovelle iloisesti hymyillen miulle yhteiskumppaniltani Gorilla Sportsilta "Official Member of Gorilla Sports" t-paidan ja liina/nauhajumppa- ja -voimailusetin, jolla voipi tehdä rakastettavan monenlaisia omapainoharjoitteita. Hyvvee meininkii Gorilla Sportsilta ja heidän käyttämältään postin ovelletoimituspalvelulla jälleen kerran! Meinaan, että kun hiljattain tilasin Gorilla Sportsilta uuden punnerruspenkin, niin seurantakoodi putkahti välittömästi ja toimitus oli ripeä. Nyt kun solmittiin yhteistyökumppanuudesta perjantaina, niin paketti ilmestyi kotiovelle jo tiistaina. Erittäin ripeää!!! ;-)


Täsä tää ihmevermes ny si o... hmm, mitenköhän tää kootaan tai miten tätä käytetään...?

Tulipa sitten intomielisenä höpsistinä taltioitua paketin avaaminen peräti kahdella kameralla: sekä webcamillä että hd-digivideona kompaktikamerallani. Webcam-tallenne latautuu par'aikaa Juutuubilaan ja blogautan sitten, kun video on kokonaisuudessaan latautunut, prosessoitu ja julkimoitu interniettilän ihmemaahan. Aion julkaista lisäksi sekä HD-videon että videon minkä editoin kummankin kameran taltioimista materiaaleista. Näitten lisäksi tulossa tietenkin erinäisiä esittelyvideoita missä kertoilen välineestä ja siitä miten sitä olen käyttänyt.

Jee! Samaa näköö on! Ny on aappenalla aabenapaita! JEI! <3

Liina-, nauha- ja kahvajumppa- ja -kuntoilusetti tuli sikäli loistavaan rakoon, sillä minulla on kevään ja kesän mittaan melkoinen määrä kansallisia, suomenmestaruus- ja peräti euroopanmestaruuskilpailuja, joten kompakti matkaan helposti otettava treeniväline jolla pystyy sekä venyttelemään, lämmittelemään, jumppaamaan että voimailemaan, on juuri sitä kaikkea mitä tarvitsen! Kiitoksia Gorilla Sports erittäin erinomaisesta välineestä, jonka suuressa viisaudessanne lahjoititte miulle käyttööni ja arvioitavakseni.

Hyvin sopii apinalle Gorlla Sports -paita ja kourissa ihmettelyjen alla jumppa- ja voimailuväline kaikessa kestävässä kompaktissa komeudessaan ;-)

Tännään ohjelmassa oli illalla salille menoa. Ei mitään huhkimista, vaan paremminkin tekniikkatreeniä, palauttavaa eilisistä treeneistä ja huomiseen treeniin valmistavaa treeniä. Ennen illalla salille siirtymistä,  kokeilin kotona  kaikenlaista Gorilla Sportsin liina&nauhajumppavälineellä (oli muuten harvinaisen helppoa, hauskaa ja inspiroivaa jumppailla tuolla!), reippailin kävellen Arttelin salille ja salilla tein palauttavaa ja kuntouttavaa jumppaa plus valmistavaa huomiselle.

Kas tässä venyy Krisse ja Krisse venyy näin ;-)

Venytyksen mukavan tunteen oikein näkkee nuaamalta ;-)


Pystypunnerrusta laitteella, vinopenkkausta, mavea ja kyykkää hyyyvin pienillä painoilla tekniikkatreeninä, juoksumattoa, kuntopyöräilyä, jalkaprässiä, vastuskumijumppa ja tietenkin Gorilla Sportsin liina- ja nauhajumppavälineellä kaikenlaista jumppailua, voimailua ja voimajumppaa. On se vaan todella kätevä vermes, monipuolinen, helposti kiinnitettävä ja säädettävä, hauska ja mielikuvitusta aktivoiva. Oli kyllä erittäin lystiä ja juuri tälläiselle apinalle sopivaa touhuilla tuollaisella roikottimella, heiluttimella ja vetimellä ;)  Oli kyllä tännään muutenkin kaikin puolin rakastettavan leppoisa ja itselle vaihtelua tuollaisena tämän kauden touhuihin nähden erilaisena treeninä. 

Eipä ollunna tiää aappna ennen kyylännyt crossfithäkissä, mutta yllättävän tuttua puuhaa se oli. Häkki ku häkki ja kyä kommee paeta piäällä kelepoo jumpata ;-)

Huomenna sitten ihan aidosti ja aikuisten oikeasti erittäin lyhyt ja todella kevyt penkkitreeni plus kaupanpäällisiksi hieman maastavetoa ja kyykkää. Lisäksi keskiviikkona on luvassa jokakeskiviikkoiseen tyyliin kävelyä ja hyötyliikuntaa. Torstaina on ihan syystäkin lepoa, lepoa ja vielä kerran lepoa. Ja levoksi lasken myös sen, että käyn istumassa Salon Scissor Sisterin mukavilla kampaamotuoleilla iki-iikkis-ihanan tukkajumala Elina Viitasen hellissä, taitavissa, herkissä käsissä saamassa tukkaani uutta muotoa. Kisatukkasessio siis torstaina. Muutoin sitten meneekin torstaaki ihan vuaan leppäilessä. Perjantaina sitten levänneenä matkaaminen Suomen Turkuun, jossa tarkoitus poiketa Vegekaupassa ennen kuin siirrymme iltapuntarille, jonka jälkeen äärimmäisen lyhyt ja todella kevyt lauantaihin valmistava penkkitreeni ja kyykkyä tekniikkatreeninä plus yleiskuntoliikkeenä. Lauantaina sitten se ite asia eli raakapenkkipunnerruskilpailu. Meneehän se viikko toki näinkin. Ei parane valittaa, kun ei ole valitettavaa ja homma toimii itelle, niin mikäpäs tässä hymyillessä ;-)

Katso kun apina kyykkää ;-)

Ilokseni kaiken muun mukavan tämänpäiväisen ilon ja riemun lisäksi, Essel Design tiedotti:
"Essel Design tuottaa videodokumentin voimaurhelija Krisse Tuomisen monipuolisesta harjoittelusta ja osanotosta kilpailuihin. Krisse kilpailee raw-voimanostossa, penkkipunnerruksessa, voimanaisurheilussa ja kädenväännössä". On tuo kyllä niin hienoa, että miusta tehdään jo alle nelikymppisenä dokumenttielokuva. Harva tuohon on elämässään yltänyt, ja mie hämmästyksekseni yllän tuohonkin. Huhhuh! Mihin tässä vielä vuosien ja vuosikymmenien mittaan päädytäänkään! ;)

 
Gorilla Sports -paita päällä Aappena tangon alla ;)


Elokuvista puheen ollen, miut voi bongata kolmesta eri roolista "Niina -palkkionmetsästäjä" elokuvasta, joka saa Tampereella ensi-iltansa la 19.3. samoihin aikoihin, kun meikäläinen on valmistautumassa Turussa Iloisen Härän raakapenkkipunnerruskilpailun kisasuorituksiini. Huhhahei! Viimeviikolla Yle Perjantaissa kutsuttuna eturivin vieraana, peräti kommentoimassakin, nettilivestriimissä ja tällä viikolla sekä kisalivestriimissä että elokuvan ensi-illassa valkokankaalla. Mutta pakko myöntää, ettei kukaan vain ala kuvitella mitään ihmeellisiä, että vallan kaukana glamöröösistä on miun elämä. Pyykättyä tuli tännäänkin ja ruokaakin pittee ihan ite päkertää ;-)

Todella apinamaisen innokasta kevättä kaikille! Kulkekoon treenit ja kisat hyvin ja olkoon mielenne riemuisa! T. Läski Urpo Apina aka Viksu Vaffa Apinamamma tai ihan vaan Krisse Tuominen noin  niinkö arkisen tylsän tavallisesti :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti