Kävijälaskuri

tiistai 8. maaliskuuta 2016

Hyvvee (työtätekevien) naisten päivää ja tasa-arvon päivää kaikille!!!!

Apina toevottelloo kaekille hyvvee naistenpäevvee ja tasa-arvon päevvee!!!! 8-)


Oikein hyvvee tasa-arvon päivää, naistenpäivää ja työväen naistenpäivää! Ja koska spesismi on tylysää, niin toevottelen myös kaekille kanaloelle ja lehmälöelle oikkeen hyvvee naesten päevvee! ;-) Tai iltahan tämä jo on, mutta paree myöhään kuin ei ollenninkaa.

Viksu Vaffa Orankimutsi errään kellarikuntosalin naistenpukuhuoneessa hubahababullistelemassa ;-)

Toivottavasti päivänne on ollut mitä parhain ja olette tavalla tai toisella edistäneet tänäkin päivänä omaanne ja muitten hyvinvointia, sillä yhteiskuntamme voi yhtä huonosti kuin miten se heikoin ja vähäosaisin väenosa voi.

Orankimamma vaffailemassa
Toki minulle oma hyvinvointi, terveenä pysyminen ja nk. lajinomainen voima on tärkeää, mutta vielä tärkeämpää on nk. käytännön hyötyvoima eli se että pystyn auttamaan tarvittaessa apua tarvitsevia, olemaan yhteisölle hyödyksi. Tekemään halvalla tai ilmaiseksikin jonkun itseänikin köyhemmän ja tai heikomman auttamiseksi muuttoapuja tai vaikkapa kaupasta tavaroitten naapurille viemistä. On aina suuri ilo myös olla roudarina tai järkkärinä vapaaehtoisesti tai muodollisella korvauksella erinäisien aatteellisten tapahtumien apuna. Kiitollinen hymy on paljon mieltälämmittävämpää kuin muhkea tilinauha tai narsistinen "treenatun kropan" tavoitteveleminen.

Jokainen toki tyylillään, mutta näin se miulla mänöö ja minkäs sen parempi päivä kertoa tämä kuin kansainvälinen naistenpäivä. Olkaamme vahvoja ja auttakaamme yhdessä toisiamme!!! VAHVAA OLOA! T. Viksu Vaffa Orankimamma 8-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti