Kävijälaskuri

keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Tämän päiväistä treeniä, vloggausta ja muuta sen sellaista

Jos ollaan rehellisiä, niin tänään oli sen verran komiat kelit ja paljon kaikenlaista puuhaa ja tehtävää, että tökki ihan totaalisesti salille lähtö. Ja suoraan sanottuna, teki mieli laittaa hanskat ja kamppeet naulaan ja olla lähtemättä yhtään mihinkään koko päivänä. Olla vaan himassa ja lojua parvekkeella auringosta nauttien. Eikä sitten ymmärrettävästi tullut lähdettyä ihan niin ajoissa kuin ylleensä mutta menin kuin meninkin kuitenkin salille, vaikkei kyllä todellakaan ollut se kaikkein motivoitunein olo.


Gorilla Sportsin liina/nauhatreenisetti naulasta roikkumassa kätevässä kuljetuspussissa

Aappena se män kuin mänkin tännään kuntosalille raudanrenkomisen sijaan enemmän jumppaamaan ja voimistelemaan mm. ystävänsä ja salitoverinsa Jarun ja salilta tutun Petrin kanssa. Etenkin kun ei oikein hotsittanu ja on kisaviikko, niin en kyykännyt ollenkaan ja mavetinkin vain lyhyesti. Vain 65 kg alkaen isoin korotuksin ainoastaan 135 kgeen asti. Penkkasin tekniikkatreeniä tooodella kevyillä painoilla eli ihan vain 40 kg asti. Eniten salilla tuli tänään touhuttua Gorilla Sportsin liina/nauhatreenisetillä. Tuli tehtyä kaikkinensa reilun puolen tunnin nopeasykkeinen mutta leppoisa treeni.

No, kyä se hymy aina huulille ees vähän leviää kö ittensä salille suaapi :)


Viimebloggauksissa (tässä, tuossa, tuolla ja siinäkin) olen kertoillut Gorilla Sports -tuotteista paljonkin. En aio muuttua pelkäksi Gorilla Sportsin äänitorveksi, älkää peljätkö, mutta todettakoon vielä että uusi Virallinen Gorilla Sports t-paita ja liina/nauhasetti saivat kuntosalilla tänään vallan ansaitusti huomiota. Ja nuo tuotteet mainitsen, sillä niitä todellakin iloisesti käytin tännään salilla. Porukka tykkäs kovasti komeasta virallisesta Gorilla Sports -paidasta ja salilla olleet immeiset intoutuivat kokeilemaan jumppaamista, etenkin Jaru, Gorilla Sportsin liina/nauhasetillä. Jaru ja muut sitä koittaneet tykästyivät vermekseen vähintäänkin yhtä paljon kuin miekin. Ja miehän tykkään siitä siis paljon ;-)

Huba haba ja haba huba onpi päällä jo pukkarissa orankimammalla :)


Pakko todeta, että nyt tuli kokeiltua sekin, että todellakin tuolla liina/nauhatreenisetillä jumppaamalla ja voimailemalla saa kehon todella lämpimäksi ja vetreäksi hyvin nopeasti. Ja tuolla tavalla saatu koko kropan lämpö ja vetreys toimi vallan hyvin tämänpäiväiseen penkki- ja mavetreeniin. Penkkaamisessa homma sujui, asennon hakeminen ja kaaren tekeminen oli tavallista huomattavasti luontevampaa ja helpompaa, kun en ollut ollenkaan niin ankean kankea kuin yleensä. Ja mavetin ilman minkäänsortin vyötä peräti 135 kg:een asti isoilla korotuksilla 65 kg:sta alkaen. Eikä todellakaan tullut selkä kipiäksi. Oli oikeastaan treenin jälkeen vallan hyvä fiilis, notkeampi ja vahvempi olo kuin salille mentäessä. Ei hullumpi juttu ollenkaan.

Lopuksi laitan vielä tänään julkaisemani videon, jonka kuvasin webcamillani eilen, Gorilla Sports-paketin avaamisesta. Miulla oli hyvä fiilis videota tehdessä ja hyvä mieli sitä katsoessakin. Toivottavasti tunne välittyy ja tarttuu katsojaan ;-)Ei muuta kuin oikein hyviä jumppia, kuntoiluja, varustautumisia ja muuta mukavaa juuri Sinulle siellä jossain! :) T. Viksu Vaffa Orankimamma eli ihan Krisse Tuominen tai Läski Urpo Apina näin kaverien kesken ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti