Läskin Urpon Apinan seikkailut ja vierailut webbilässä

Viksu Vaffa Apinamamma se laajentaa reviiriään webbilässä, osa kaksi ;-)


Aiemmin bloggasin apinan reviirilajennuksista webbilässä ja taas mennään samoissa merkeissä. Mie sain suuren kunnian tulla haastatelluksi suositun juutubettaja Pohojammaan toimesta. Oli kyllä oikein mukava, rento ja hassunhauska kohtaaminen ja täysin lonkalta, miulle tyystin yllätyksenä tullut haastattelu. Sanoissa takeltelen, mutta ihan se ja sama. Pointtini kuitenkin varmaan ovat ymmärrettävissä.


Tuo haastattelu tehtiin tosiaan pari päivää ennen Turussa Bassossa järjestettyjä Raw Push & Pull -kilpailuja. Sittemmin tein puhelimitse vierailun, noin viikkoa myöhemmin Pohojammaan livestriimiin. Juteltiin suorassa lähetyksessä muunmuassa treenaamisesta ja etanoista. Hauskaa oli taas jälleen kerran. Suoraan höpinöihini pääsee myös tästä.



Tuli pidettyä Pohojammaan striimissä höpisemisestä viikon verran taukoa kunnes viimeviikon perjantaina pirautin taas Pohojammaalle. Juteltiin niitä näitä, enemmänkin testiksi puhelimen toiminnasta, kun Pohojammaalla oli teknisiä häiriöitä striimissään oikein roppakaupalla. No, tekevälle sattuu ja rapatessa roiskuu. Se on se perusmeininki kun jotain tekee riittävän usein ja pitkään. Ongelmia varmasti sattuu ja tapahtuu matkan varrella ;-) Miun höpinöihin suoraan piääset paenammalla tästä.



Tähän väliin tuli vallan tiivis paketti meikäläisen webbiseikkailuista Pohojammaan webbivieraana. Suaapi käydä kahtomasa he, jotka niin tehdä haluavat. Kunnollista ja huumoripitoista viikkoa teille kaikille ihanille mussukoille toivottaa Krisse Tuominen eli Läski Urpo Apina näin kaikkien hassuleitten kesken ;-)

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas