Kävijälaskuri

keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Keskiviikon ja tulevien päivien liikkumista

Viksun Vaffan Apenamamman tulevia reenilöitä


Pläski Ürbo Aappena boxikyyggää ;-)


Elämässä on ihan kiva, jos on suunnitelmia, toteutuivat ne tahi eivät. On huomattavasti helpompaa, kun on edes jonnisortin summittainen plaani minkä pohjalta polokaesta viikkoansa/kuukauttansa/vuottansa etiäpäin.

Viimesunnuntaina kyykkäsin, maanantaina mavetin + maastokävelin + hyötyliikuin, tiistaina mie lähinnä lepäilin, edistin erinäisiä työnallaolevia projekteja, siivosin kämppää ja tuotin tekstiä. Tännään on aika taas tarttua reenaamisen härkää sarvista ja suunnata tieni kohti kuntosalia. En aio penkata tännään, vaan teen ojentajia, liikkuvuusharjoitteita, kyykkytreeniä ja kenties hieman mavetusta jos vain suinkin reilun tunnin treenin aikana ehdin sellaistakin tehdä. Lisäksi taas roudailua ja muuta hyötyliikuntaa.


Reipas ja vaffa aappenamammuli se huhkii vasarakääntöjen parissa ;-)


Torstaina onpi luvassa palauttavaa treeniä, mutta ohjelmassa on taas lähinnä lepäilyä ja perjantaina tarkoitus olisi sitten tehdä hyvillä energioilla ja ladatuilla akuilla ihan huolella kunnon penkkitreenit. Perjantaina lisäksi roudailua ja muuta hyötyliikuntaa ja paljon kävelyä. Lauantaina lepäilyä ja frendien näkemistä. Sunnuntaina menen taas salille hikoilemaan. Tarkoituksenani sunnuntaina mavettaa ja tai kyykätä. Voi olla myös että sunnuntaitreeneistä tulee peräti vallan ihkaoikeat  voimanostotreenit, jos ja kun koen että on intoa ja puhtia tehdä maastavedon ja kyykyn lisäksi myös penkkipunnerrusta.

Ensiviikolla on tarkoitus maanantaina penkata kera urheilupsykologini ja penkkaamisen ohessa käydä ihan ajankohtaisesta syystäkin (kun kerran on kisaviikonlopun maanantaina ensiviikon maanantaina) läpi keinoja pärjäillä sosiaalisten tilanteitten kammon, lava-/kisakammon, add-oireilujen ja paniikkihäiriöoireitten kanssa. Keskiviikkona jotain pientä treeniä. Perjantaina kohti Turkua ja iltavaakaa. Perjantaina lisäksi kävelyä ja pieni kisalauantaihin valmistava penkkitreeni. Lauantai 19.3. menee Iloinen Härkä Rawpenkkipunnerruskilpailuun lämmittelemisen, Iloisessa Härässä kisaamiseen ja kilpailujen jälkeisten jäähdyttelyjen, jumppaamisten ja venyttelyitten merkeissä. Lauantai-illalla vielä kisojen jälkeen jumppaa ja rumble rollerilla lihashuoltoa.

Vinopenkkaamiseen valmistautumassa Metalin Catapult Black ylläni


Iloisen Härän penkkaushuhkimistalkoita seuraavalla viikolla onkin sitten tavalla tai toisella palauduttava Iloisesta Härästä ja valmistauduttava la 26.3. Kauhajoella järjestettäviin Wabdl Finnish Open -raakapenkkipunnerruskilpailuihin. Se miten tämä tarkkaan ottaen tulee tapahtumaan, on asia mistä en aio stressata etukäteen tai ajankohtaisestikaan, vaan katson asiaa enemmän Iloisen Härän kisojen jälkeen oman silloisen sen hetkisen todellisen kuntoni mukaan. Päätin yksinkertaisesti että Iloinen Härkä menee omalla painollaan ja että koitan säästää enemmän paukkuja Wabdl Finnish Openiin. Sen aika näyttää aikoinaan ajallaan kuinka aappenamamman käy, mutta tältä pohjalta ponnistaen on ainakin jotain suunnitelmien pohjaksi ja prioriteeteiksi. Elämässä on hyvä olla haasteita, julistaisi aika moni oikeistolaisporvaripoliitikkokin, ja urheilullisia haasteitahan tälle keväälle ja kesälle on ihtelleni tullut haalittua ihan urakalla.

Mukavan kunnollista, riemuisan haasteellista ja mukavaa kevättä juuri Sinullekin, kuka sitten lienetkään! T. Hassunhauska ja iloisen höpsö orankutankimamma eli Läski Urpo Apina tai ihan vaan Krisse Tuominen noin niinkö virallisesti ja toverillisestikin hyvässä seurassa :-) ;-) 8-)

Ps. Suureksi ilokseni voin todeta että miun vallan vaatimattomaan ja pienimuotoiseen kuntoilu- ja urheilublogiini on tullut iloiseksi yllätykseksi reilun nelejän kuukauen aikana (alle viien kuukauen siis) peräti vallan hassunhauskan huikeat yli kahdeksantuhatta (yli 8000!!!!) käyntiä!!! Woah! Se o palajo se tälläättiselle ei-niin-järin-nätille ja ei-niin-kovin-laihalle ja ei-niin-kovin-nuorelle bloggarille. JESH! Selkeästikin "enemmän kiloja, enemmän iloja!"-attityydini on joistakuista kiinnostavaa ja toimii. Hyvä niin!!! Kiva, että voin olla muille blogillani iloksi! <3

PPS. Yhteistyökumppanini Joker Nutritionin lisäravinnevalikoimasta saa huiman hulppean 10% alennuksen faneilleni tarkoitetulla LUAFANI10 -koodilla. Hyviä shoppailuja! <3

PPS. Sponsorini Vegetukku ja Vegekauppa laajentaa toimintaansa Vegekauppa Tampereen toimipisteellä kevvään aikana. Käykeepä shoppailemassa aikanaan vallan kohtuuhintaisia ja maukkaita vege-/vegamättöjä kaupalta!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti