Kävijälaskuri

perjantai 4. maaliskuuta 2016

Apina treenaa, lepää, varustautuu, jumppaa, humppaa, pumppaa, treenaa lisää ja valmistautuu kevään lukuisiin kisoihin

Hei, moi, moiggelis ja tättärää! Se on Läskin urpon Apinan blogiapdeitin aika! ;-)

 
Se on taas vierähtänyt tovin verran vesimassaa Tammerkosken virtauksessa viimekertaisen blogautukseni jäläkeen. Ja mitäpäs tässä, olo lähes ässä, niin on sitä parempaakin tekemistä ollut kuin vain blögätä ja somettaa. Niin kuin esimerkiksi nähdä tovereita, pusutella rakkaita ihmisiä, koota hankkimiaan kuntosalilaitteita ja testailla niitä jumppaamisellaan, olla yhteydessä sponsoriinsa ja yhteistyökumppaneihinsa, ja vaikkapa jumpata, venytellä, kuntoilla, renkoa rautaa, harrastaa kosolti hyötyliikuntaa, suunnitella kaikkea jännää yhteistyötahojensa kanssa, pohtia tulevan kesänsä ja vuoden 2017 aikatauluja, ja esimerkiksi syödä hyvin ja runsaasti ;-)

Viksu Vaffa Apinamamma aka Läski Urpo Apina hymyilee lempeästi ja mystisesti ;-)   

Viimeksi bloggasin viimeviikon perjantaina 26.02.  ja blogautuksen jälkeen todellakin hyötyliikuin, venyttelin, tein mm. apinaroikkoja yms. muuta pientä ja kivaa. Lauantaina 27.02. tuli lepäiltyä, jumpattua, venyteltyä, yms. ja käytyä kaupunnilla kävellen (tietenkiN!) hakemassa Smartpost-automaatilta HC-Gymiltä tekemän tilaukseni. Oli kaikki HC-GYM-lähetyksestä siten kuin pitikin. Kaikki kolmet salikengät (nyrkkeily-/-painikenkätyyppiset yleissalikengät, kantakorolliset kyykky-/penkkikengät ja tasapohjaiset hyvin maveen sopivat voimanostokengät) sopivat, tukisiteet myöskin, HC-Gymin slinkkari oli sitä mitä pitikin, ja olivat lisäksi printanneet miulle mukaan ilmaisen kuntosaliohjelmankin ;-)

Aluksi tavaroita läpikäydessäni ruokapöydän äärellä, luulin että olin tulkinnut kokotaulukkoa väärin HC-Gymin  ja että HC-Gymin Slingshot olisi miulle turhan iso, mutta kun testasin sitä lauantai-illalla tekniikkatreenien ja palauttavien treenien yhteydessä, niin se toimi eri kohtiin laitettuna vallan mainiosti. Täydellisen sopivan ja toimivan siis menin nettishoppaamaan. Jesh! ;-)

Lauantai-illalla tuli muutenkin tehtyä hankkimieni välineitten sisäänajoa ajatuksena että istuvat sitten paremmin kun kuntosalikäytössä. Ja kun olen noita tosiaan ehtinyt hieman käyttää, niin voin todeta tässä blogatessani pe 04.03. että kyllä noilla hommat todellakin tulee sujumaan entistäkin mallikkaammin. Välineurheilua se nk. välineetön voimanosto- ja -penkkauskin.


Orankimamma se vuaan jaksoo virnuileskella. Mikäpäs se hymmyillessä kö viettee mukavvoo elämmää! ;-)

Sunnuntaina 28.02. tuli jumpattua tekniikkatreeninä ja ma 29.02. treeneihin valmistavana treeninä kevyillä painoilla 20-60 kg:lla penkkiä, mavea ja kyykkyä. Tulipa siinä samalla sisäänajettua hc-gymin slingshotia ja kolmia uusia kenkiä. Siinähän se meni jumpatessa.

Uaamuyheksän pintaan ma 29.02. poikkesin vaa'alla puntaroimassa miun iloisia kiloja. Painoin vuaa'alla käyessäni 95,9 kg. Että pianhan tässä pittee ruveta syömmeen pelekkee kiääretorttua vuaan päevät pitkät ettei tipaha ihanasta Female +90 kg Super Heavy Weight -kategoriasta eli naisten +90 kg:n Superraskaasta sarjasta puies ;-) Ois se kauhiaa olla vain raskaassa sarjassa eikä Superraskaassa. Kyä supersankarien pittee olla superraskaassa sarjassa 8-)

Muaanantaina 29.02. aamuvaakailun, aamiaisten yms. hommailujen jälkeen koitti sitten se varsinainen treeni  Treenasin alkulämmittelyjen jälkeen ihan vuaan pelekkää penkkiä. Viikonloppuna kuitennii ol' mm. tekniikkatreenilöetä yms. joka päivä, niin otin muaanantaina chillimmin, varsinkin kun pystyn hoitamaan mave- ja kyykkytreenit myös omalla kotisalillanikin ihan himassa. Heh, jotkut ne asuvat salilla. Mie kirjaimellisesti teen niin ;-)


Viksu Vaffa Orankimamma iloisena penkkitreenien jäläkeen ;-)

Vetelin penkissä toistopyramidia 40 kg:sta alkaen 2,5 kg korotuksilla öbauttirallaan 80 kg:een asti raakana. Pidin tovin aikaa taukoa ja tein HC-Gymin single layer slingshotilla 95 kg asti 2,5 kg korotuksilla. Siitä vaihdoin Metal Catapult Blackiin, jolla tein siis 105 kgeen asti (kaksi ykköstä) ja 107,5 tein lopun osalta avustettuna kera kummankin slinkkarin.

Ihan oli tuo tuollainen hassun hauska reilun 1,5 h fiilistelyjumppa muaanantaina. Maanantai-illalla opastin pyynnöstä erästä kuntoilijaa maastavedon perusteisiin ja tein siinä oheissa palauttavana jumppana myös itsekin kevyesti mavea ja mave-tekniikkatreeniä hyvinkin kevyillä painoilla. Ennen goisimaan menoa tein rumble rollausta ja keppijumppaa. Jokaisella huvinsa ja elämäntapansa. Mie tykkeen tällaisesta ite ja tiää sopii miulle.

On vallan mainiota, kun yhteistyökumppanini Essel Designin Sami Laitala haki ja toi autollaan ti 01.02. Kuntokauppa.fi:stä miun ja hanin yhteistilauksen, jossa oli mm. kotikuntosaliin lisää painoja ja vapaasti siirreltävät penkki-/kyykkytangot. Sitä ennen hain ihan ite nopeasti kävellen reippaillen Sportheavysta itelleni Metalin mavesukat, magnesiumpalan ja Metalin Orange Catapultin.

Pläski höpsö Apinamamma hikisenä ja lumisena selfieilemässä ;-9

Samin kanssa koottiin tiistaina kyykkytelineet ja kokeilin Metalin trikoissani telineitä kyykkykenkiä sisäänajaen kyykkäillen nopeilla korotuksilla 40 kg:sta alkaen 109 kg:een asti. Mavetin myös samalla painolla uusilla mavesukilla samalla sisäänajaen HC-Gymin voimanostokenkiä. Tuli myös hieman penkkailtua HC:n slingshotia sisäänajaen. Harvinaisen lyhyt, kevyt ja tiivis jumppa, mutta hiki tuli silti huhtoessa, kun tahti oli tiivis ja tunnelma vielä tiiviimpi.

Kiva, kun voi kotona touhuta nykyisellä välineistöllä aina vain enemmän, niin ei ole pakko kotosaliltaan painua julkisille saleille, jos ei huvita. Ja voi omassa tahdissaan tehdä harjoituksia ja voi keskittyä paremmin siihen mitä tekee. Pitäis vuaan hankkia lissee isompia painoja ja tai pitempi tanko (tämän hetkinen 180 cm pitkä), kun ei tankoon mahdu kaikki tämän hetkisetkään painot samaan aikaan.... Ongelmansa kullakin ;-)
 
Keskiviikkona posti kiikutti kotio Gorillasportsilta tilaamamme kuntoilulaitteen, joka on helppo kokoamisen jälkeen (tai näin ainakin pitäisi olla) muunnella niin penkkauspenkiksi, vinopenkiksi, jalkasiteelliseksi vino-vatsalihaspenkiksi ja dippitelineeksi, ja lisäksi taittaa tämä koko hommeli kasaan ja laittaa nurkkaan pystyyn vaikka kaappiin. Käytännöllisyyden, kevyen painon ja muunneltavuuden vuoksi tuon hankin. Ja sen vuoksi, että on ihan kiva kun on kaksi erityyppistä penkkauskuntokeskusta kera siirreltävien kyykky-/penkkaustelineitten kanssa, kun kuitenkin mie treenaan aktiivisesti, hani treenaa myös säännöllisesti, skidit treenaa myös, ja useampi tuttava käyttää meidän alati välineistöltään laajenevaa apinaluolan kuntoluolaa kotisalinaan.

Viksu Vaffa Orankimutsi se söpistelee urheilujulkan äärellä maanantaisten treenien jäläkeen

Keskiviikkona 02.03. liikuntapuoli hoitui ihan keppijumppana, suurella kävelymäärällä, tavaroitten roudaamisella ja muulla hyötyliikunnalla. Poikkeuksellisesti skippasin salilla käynnin, kun olen kuitenkin joka päivä treenannut enemmän tai vähemmän viimeviikon perjantaista alkaen joka päivä. Pitää välillä pitää vaihteeksi hyvin ansaittua lepopäivääkin, etenkin kun kuntoilua tulee miulla keskiviikkoisin muutenkin runsaasti runsasmääräisen hyötyliikuntareippailun muodossa.

Torstaina tuli myöskin lähinnä lepäiltyä, koottua Gorillasportsin kuntoilutilaihmettä, sometettua, katsottua hölömöjä elokuvia, suunniteltua kevään, kesän ja jopa vuoden 2017 aikatauluja. Yhden hengen huoltojoukon kanssa tuli myös oltua yhteydessä ja katsottua yhdessä myös netistä tarvikkeita eri kuntoiluvälinekaupoista. Suunnitelmissa hankkia lisää varusteita ja painoja.


Hassunhauska vegelasannee ja kunnon plätyi ja mukamas badipose ;-)

Tännään perjantaina tullut venyteltyä ja käveltyä. Luvassa taas kosolti kävelyä ja tavaroitten roudaamista. Hyötyliikunta se on vallan mukavaa. Illalla luvassa ainakin keppijumppaa ja rumble rollausta. Niin, ja tietenkin ruuoan tekoa ja kunnon safkamättökekkerit ;-) Kenties otan ja repäisen ja teen pitkästä aikaa kotona illalla ainakin ihan huolella penkkaustreenit. Lauantaina chillailua ja sunnuntaina menen erään ihanan voimanostoa reippailevan tuttuni kanssa tutustumaan eräälle kuntosalille missä en ole koskaan aiemmin käynyt. Johan tuossa sitten on tälle viikonlopulle treeniä kerrakseen ;-)

Ja mainittakoon tässä vielä tämänkertaisen blogautussessioni ehtoopuolella, että nyt on ilouutisia faneilleni!!!!!!! Ja NYT jos koskaan kannattaa olla fanini! Fanini kun saavat nyt 10 % alennuksen KAIKISTA Joker Nutritionin tuotteista! Eli jos haluat Joker Nutritionin lisäravinteita 10% alella, niin mene heidän verkkokauppaansa (www.jokernutrition.com) ja syötä ostoskorissa koodi LUAFANI10 ja paina plusnappulaa koodin kohdalta, niin saat lisättyä koodin, jonka jälkeen hinta automaattisesti laskee koodinmukaisesti 10% vähäisemmäksi! 

Tuli kaivettua urheilumallin uikkarini naftaliinista, sillä tänä keväänä aion aktivoitua hyvässä seurassa myös uimisen saralla 8-)

PS. Joker Nutrition-tilaus mahdollista saada ilman postikuluja, kun noudat sen Turussa Jokerilaisilta ihan ite.  Että ei muuta kuin shoppaan itelle, hanille, skideille, huoltojoukoille, mammalle, mummolle ja kissan kaiman ulkoiluttajallekin kahmalokaupalla Jokeria kun nyt kerran saa halvalla! ;-)

KUNNOLLISTA JA RAVINTORIKASTA KEVÄTTALVEA KAIKILLE TOIVOTTAEN Läski Urpo Apina aka Viksu Vaffa Apinamamma aka Mama Orangutang eli ihan vuaan Krisse Tuominen tälleen asiallisessa seurassa asioidessa ;-) :-9

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti