Kävijälaskuri

torstai 31. maaliskuuta 2016

Kevättä pukkaa ja luvassa treenausta ja kisaamista, eli vanhoissa merkeissä menee loppukevätkin


Tänään heräsin ennen herätyskellon soittoa kamaliin painajaisiin ja pyyhin kylmää kauhunhikeä yltäni. Voi kuinka ihana tapa herätä! No, eipä muuta kuin vessaan ja aamutoimiin. Aika väsyneesti meni koko aamu, mutta kaikki kuitenkin tuli tehtyä siten kuin pitikin, ja hauskaakin oli. Sitten puoli ysiksi jumppaamaan väsytsompina, kevyessä kärttyisyydessä, jalkojen särkiessä kahden edellisen päivän siteettömästä raakakyykkäämisestä.

Oi jumppamattojen jumppamatto, anna mulle enertsiaa tällekin päivälle ;-)


Tuli tosiaan käytyä tuaas tännään treenaamassa peräti reilu 2 h salilla. Aloitin jumppaamisen jumppapallolla, jooga- ja meditaatiomeiningillä, jonka jölkeen tuli tehtyä laitteissa ja taljoissa jalkoi, selkää ja käsii. Tuon rupeman jälkeen tein vähän crosstraineria ja sen jälkeen valuin yhä tokkuraisena ja kärttyisenä, mutta aiempaakin hikisenä tekemään mavetusta, jalat kipeenä kahen edellispäivän kyykistä. Voe että kö oli turkaisen tukkoista meininkiä ja ei jaloista kauheasti ollut hyötyä kuin ihan alussa ja ihan lopussa, mutta onhan se välillä ihan vaihtelun vuoksikin hauska tehdä kissanselälläkin, kun kerran selekä kestää.

Voisiksää pitää mun lankkuu, kun mie teen lankkupitoo? ;)


Miulla kun tuppaa kisamatkoilla yleisillä kulkemisesta yms. jalat menneen turhankin käppäsiksi, niin tulipa sitten kokkeiltua sekin että kyllä sitä käppäsellä tyylilläkin nousee 135 kg asti väsyneilläkin koivilla. Ja ois ollut puhtia enempäänkin, vaan kun ei ollut enää kiinnostusta eikä kyllä tarvettakaan. Käppämavetuksen jäläkeen sitten tein käsipainoilla treeniä, ja oma paino- ja tasapainoharjoitteita, ja jumppapalloilua. Sitten mie kävelin takas kotio salilta. Illalla Hurriganes-näyttelyn avajaisiin. Menee se päivä näinkin. Huomenna taas salille, silloin tarkoitus keskittyä penkkaamiseen. Veikkaan, etten tuolloinkaan ihan pirtsakoimmillani ole.Ensiviikolla sitten ohjelmassa lähinnä kevyttä penkkausta, jos sitäkään. Lähinnä yleiskunto-, jumppa- ja venyttelymeininkiä. Lauantaina 9.5. WPC:n SM-kilpailuissa RAWpenkkipunnertamassa akkain sarjassa. Suaap nähä kuinka trikoo-orankimamman käy kyseisissä kisoissa. Suaap pittee peukkui pystyssä! :-) T. Krisse Tuominen.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti