Kävijälaskuri

keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Gorilla Sports -tuotearvioita

Enemmän kiloja, enemmän muotoja ;-) Huba haba -haba huba! <3

Alkusanat

 

Tässä heti alkuun sanottakoon ihan rehellisesti, että viimeperjantaina päätimme Gorilla Sportsin kanssa, että olen heidän yhteistyökumppaninsa bloggarina. Tässä tekstissä on kuitenkin vain yksi väline ja paita minkä olen heiltä saanut, penkkaus/vatsajumppa/dippipenkin olen itse omilla rahoillani hankkinut ennen yhteistyötämme ja painoja olen käyttänyt eri saleilla salien maksavana asiakkaana. Ja tässä tekstissä ei ole mitään sellaista mitä en olisi kirjoittanut joka tapauksessa, olisi yhteistyötä tai ei. Mie kuitenkin olen sellainen ihminen, että jos on jotain mistä en tykkää, sanon sen suoraan, enkä kehu mitään turhaan. Toisaalta, jos tykkään jostakin, tykkään siitä sitten täysillä ja se myös näkyy ja kuuluu. Mutta nytpä sitten kaikki tietävät missä seison ja istun eli kukaan ei voi sanoa tätä piilomainonnaksi. Tai saahan sitä sannoo vaikka lehemää hevoseksi, sillä sananvapaus on hieno asia, mutta muuttuuko lehemä hepaksi sanomalla lehemää hepaksi, onkin sitten aivan eri juttu. Siitä voisi vilosofoida loputtomiin, mutten tee sitä nyt, enkä kyllä välttämättä julkisesti varmaan koskaan ;-)

Kyä ny apinamamman kelpaa hymyillä ku o hienon yhteisön osana komia paita yllään


Käsipainoja


Jos ja kun ramppaa pitkin Suomea tuttujen kotisaleilla, taloyhtiöitten, seurojen ja yhdistysten saleilla, kaupungin yleisillä saleilla, ja monenkirjavilla enemmän tai vähemmän kaupallisilla saleilla, varmasti törmää ennemmin tai myöhemmin Gorilla Sportsin tuotteisiin saleilla huhkiessaan.

http://gorillasports.fi/kiinteat-kasipainot/10001087-kromiset-kasipainot-1kg-20kg.html


Miun mielestä simppelillä kromiset käsipainot (saatavilla 1-20 kg kokoisina) ovat tapaa tyylikkäät ja perushyvät konstailemattomat painot. Ei mitään erityistä eikä erikoista, muttei myöskään mitään valitettavaakaan. Ei lipsu liikoja kourasta ja jos jonkun mielestä kahvaosa ei miellytä, niin treenihanskat kouraan, niin sillähän se tuntuma korjaantuu ;-) Omaan makuun ja kouraan kyllä hyväntuntuiset. Tykkään kun näissäkin Gorilla Sportsin painoissa on selkeästi ilmaistu paino numerolla. Helppo valita oikeankokoinen käsipaino treenien tuiskelluksessa. Etenkin halvaksi hyvät. Suosittelen hyvän ja halvan etsijöille, sillä näissä on vallan hyvä hinta-laatusuhde.


http://gorillasports.fi/kiinteat-kasipainot/10000993-taydellinen-hexagon-pro-kasipainosarja.html

Hexacon Pro-painoilla (saatavilla 2-50 kg kokoisina)  on tullut touhuiltua niin tutuilla kuin julkisilla kuntosaleillakin. Pohdinnassa omalle kotisalilleni hankintaan. Tyylikkäännäköiset, hyvä tuntuma, toimiva karhennus. Jämäkät. Hinta-laatusuhde vallan hyvä. Kyl mie mielellään näitäkin ihmisille, tai miksei vaikka apinoille ja vaikka vompateillekin, suosittelen.


Näin nousee apinamammalla rauta ja rauta nousee näin ;-) Ja vielä vähän lisää käsipainoja ;)http://gorillasports.fi/kiinteat-kasipainot/10001086-pro-kiintea-kasipaino.html


Olen useilla tutuilla ja kuntosaleillakin treenannut Gorilla Sportsin apinakouvioisillakin kiinteillä Pro käsipainoilla (saatavilla 2,5 kg - 32,5 kg kokoisina) eri kokoisilla käsipainoilla ja tykkään erittäin paljon siitä miltä ne näyttävät ja miltä ne tuntuvat kädessä. Pito ja tuntuma on omaan makuun vallan toimiva. Ei lipsu kourasta, muttei ole liian karheakaan. Ja jos karhennukset ovat jostain liian karheat, niin kuluvathan ne vuosikymmenien mittaan käytössä ja ainahan voi käyttää salihanskoja, jos pelkää että kädet hiertyvät. Mutta kuten todettua, niin miusta tuo karhennus ja sitä kautta pito on todella hyvä. Komeasti kuvioidut ja värimaailmaltaan miellyttävät ja massastaerottuvat. Plus nk. hinta-laatusuhteeltaan hyvät, ja näillä tulee treenailtua lupsakoissa tunnelmissa. Jos haluat halvalla hyvää ja komea, niin hanki nämä, suosittelen.

Penkkaus-, dippi- ja vattajumppakenopenkki

http://gorillasports.fi/painonnostopenkit/10000118-punnerruspenkki.htmlPunnerruspenkki saapui nopeasti kotiluolalle tuotuna ovelle asti ystävällisen postivirkailijan toimesta. Paketti oli komea ja tyylikäs. Laite oli hyvin pakattu ja oli säilynyt siistinä ja ehjänä kuljetuksen. Mukana oli suht. selkeät ohjeet, joitten ainoa puute oli niitten pienuus. Kokoaminen oli silti vallan nopeaa, helppoa ja lupsakkaa ja olisi kyllä sujunut peräti ilman ohjeitakin, sillä sen verran selkeä ja helppo koottava tämä on.
Kompaktisti, siististi, ja kestävästi pakattu tilaihmepenkki juuri kuljetuspaketista avattuna :)

Heti tuli todettua, että laite on näppärä ja että se pysyy kasassa vallan hyvin ilman lopullista ruuvien ja mutteriloitten kiristelyä, eli ihan sormin ruuvit kiristämälläkin laihempi ja pienempi sakki pärjäilisi varmaan ihan hyvin. Noin se ainakin minua reilusti pienemmillä ja kevyemmillä testiapinoilla vaikutti. Ja oli se ilman lopullista kiristelyä suht tukeva n. 85 kg minua lyhyemmälle ihmisellekin, eli tukevaksi ja kestäväksi laitteen rakenne on todellakin tehty. Ruuvien kiristämisen jälkeen penkki on paaaaljon tukevampi ja tuntuu paljon kestävämmältä kuin kuvista ja videoista, tai koottuna ihan livenäkin luulisi. Eli laitteen pienuus mutta vahvuus ei ole oman kokemani mukaan ollut ainakaan vielä höpöhöpö puhetta. Olen siis itse sen lähemmäs 100 kg painava ja olen tuolla penkannut 77,5 kg asti ja ei rusahtanut alta rikki, kuten joskus joillain halpapenkeillä on käynyt :-)

 Mukavaa kyllä on se, että penkin vatsalihaskenopenkkiominaisuutta varten penkkiin laitettu jalkojen penkkiin tarrapinnalla tehtävä kiinnitys toimii myös ainakin 10- ja 13 v. aappinoilla myös penkatessa penkkiin sitomismielessäkin jos haluaa kiinnityksellä tuoda tiettyä tukevuutta ja varmuutta lapsen penkkaamiseen. Eipä piese ainakaan luisumaan vahingossakana penkiltä pois ;-) Toimii varmaankin jollain tasolla myös laihemmilla ja pienemmillä aikuisillakin, jos vaikka vamman vuoksi tai armeijapenkkausta opetellessa haluaa varmuutta paikallaanpysymiseen.

Ja on muuten kyllä erikivan kätevä kun penkin todellakin ihan aikuisten oikeasti eikä vain mainos- ja vappupuheissa leikisti saa erittäin pieneen tilaan laitettua säilytykseen nurkkaan tai vaikka kaappiin. Ja dippikahavat toimivat kätevästi myös säilytykseen viemisessä ja säilytyksestä takaisin roudaamiseen. Ja on toi meiän mielestä sen verran komia että koristaahan se hienosti kuntosaliluolamme lisäksi olkkariakin ajoittain ja on kyllä hyvä niin istumiseen kuin lötköttämiseen ihan huonekalunakin ;-)

On muuten tuo penkki ja etenkin sen tankoteline verran kompakti ja kapea, että kun olen 177 cm pitkä ja painoa on se öbaut 95 kg, niin meikäläinen penkkaa ihan suosiolla tankotelineitten sisäpuolen sijaan niitten ulkopuolella, mutta hyvin se niinkin kulkee ja olen todennut että telineitten sisäpuolella penkkaus toimii isommalla ihmisellä myös erittäin kapeaan penkkaamiseen. Lapsille toimii sekä sisä- että ulkopuolelta penkkaaminen. Dippikahvat tullut useampaan kertaan miun, lasten ja hanin toimesta kokkeiltua ja kestihän ne meidän kaikkien dippaamiset, vaikka eivät kyllä ole turhalla ergonomisuudella pilatut, mutta harvemmin dippikahvat etenkään alta 90 euron tuotteissa ovatkaan ;-) Vatsalihaspenkkiominaisuutta en itse ole kokeillut, kun itsellä on sen verran laadukas erillinen laite mitä käytän jo valmiiksi, mutta lapsille se on tuntunut toimivan ihan lupsakasti.  

On muuten tullut käytettyä tuota penkkiä myös tasapenkkinä koko perheen voimin ja tullut tehtyä penkillä esim. vatsarutistuksia. Eli kyllä tämä todellakin koko rahansa väärti, etenkin alennuksessa on, ja sopii hyvin koko perheen penkiksi. Suosittelen.

Oveen, kattoon, leuanvetotankoon tai vaikka puuhun kiinnitettävä remmitreineri eli liina/nauha/remmi/kahva -jumppa- ja -voimailusetti


http://gorillasports.fi/crosstraining/10000758-liina-nauha-treenisetti.html
On se näpsäkänkokoinen ja helposti mukana kulkeva väline

Olin jo pitkään tuumaillut, että olisi oikein mainiota jos voisi ympär ämpär Suomea ja välillä ulkomaillakin reissatessaan, voida kuljettaa jotain kevyttä, käytännöllistä ja monipuolista kuntoiluvälinettä, jolla hoituisi missä tahansa niin venyttelyt, omapainoharjoitteet, tasapaino- ja vartalonhallintaharjoitteet ja jolla voisi lisäksi jumpata ja voimaillakin. Ja sitten tuli sopivasti yhteistyökuvio Gorilla Sportsin kanssa ja ilmoittivat lähettävänsä minulle liina-/nauha-jumppa- ja voimailusetin arvioitavaksi blogissani. Innostuin jo etukäteen, pähkäillessäni netin äärellä vermeksen eri käyttötarkoituksia ja mahdollisuuksia.

Mie kö olen tällainen roikkumisesta, leuanvedosta, apinaroikoista, roikkuen vatsapuristuksia tekevä, ja punnertamisista yms. tykkäävä omapaino- ja tasapainoharjoitteitten suuri ystävä, niin tällainen puolapuuhun/kattoon/oveen/leuanvetotankoon tai vaikka puuhun kiinnitettävissä oleva kahvat käsille ja tai jaloille omaava väline vaikutti heti innostavalta ja inspiroivalta!


Katso kun apina jumppaa ;)
 Ja kun on erinäisiä kilpailuja tulossa kevään, kesän ja syksynkin mittaan, niin verryttely-, lämmittely-, jäähdyttely-, venyttely- ja lihashuoltojumppavälineitä kyllä mielellään omaa käytössään. Etenkin pieneen tilaan meneviä kevyitä, helposti säädeltäviä, nopeasti käyttöön otettavia ja monikäyttöisiä. Ja Gorilla Sportsin liina- yms. -jumppaväline täyttää nämä kaikki kriteerit. Ei vain myyntipuheissa, vaan myös käytännössä testattuna sekä kotona että kuntosalin jumppapuolellakin.

Eilen tosiaan sain tämän liina- ja nauhajumppasetin postitse, ystävällisesti toimitettuna apinaluolaan, ja availin innostuneena paketin. Ensin hämmensi kun ei ollut käyttö- eikä kokoamisohjeita, mutta huojennukseni huomasin, irrotellessani nippusiteet välineestä, että laite oli ystävällisesti jo koottu valmiiksi. Eli käyttäjän ei tarvitse muuta kuin poistaa pussukassa oleva väline pakkauksesta pois, ottaa väline pussukasta ja klipsiä nippusiteet pois, ja vehje on heti käyttöönotettavissa. Mukana tulee myös vehje, jolla saa tämän jumppalaitteen kätevästi kiinnitettyä oveenkin, jos ei ole käytössä esimerkiksi puolapuita tai leuanvetotankoa käytettävissä, johon vehje on erittäin helppo ja nopea klipsauttaa kiinnittimellä kiinni tai pois.

Väline mahtuu näpsäkästi mukaan ja se on helppo ottaa vaikka salille tai vaikka duuniinkin


Laite muuten pysyy kiinnityslenksulla hyvin kiinni ja kestää ihan testatusti meikäläisen painon 8
(aamupaino n. 95 kg, iltapaino jtn 97-99 kg) vaatetettuna nykimässä, heilumassa, venyttämässä, joustamassa ja vaikka mitä puuhaamassa. Eli tämä kyllä sopii varmasti minua reilusti isoimmillekin immeisille, siitä miulla ei ole epäilystäkään. Ja jos tämä kestää miun painon roikkumisissa yms., niin kestää varmasti sipposemmankin minkä tahansa roikunnan ja heilunnan, veikkaan ma.

Pukkarissa orankimamma virnuilemassa Gorilla Sportsin jumppavälinepussukan kanssa :)Eilen tosiaan tuli tutustuttua tämän simppelin ja helppokäyttöisen, kevyen, mutta lujan ja kestävän jumppavälineen ominaisuuksiin sekä kotona että salilla. Hyvin tuntuisi toimivan staattisiin pitoihin, pitkiin että lyhyempiin venytyksiin ja muuhun ihan kuntouttavaan ja tarvittaessa hyvin kevyeenkn jumppaamiseen. Toisaalta tämä sopii myös tasan niin rankkaan ja kovaan ja hikiseen jumppailuun, omapainoharjoitteisiin tai voimailuun kuin itsellä vain suinkin on voimia, kiinnostusta, energiaa, mielikuvitusta tai osaamista.

Vasemmalta lukien, Gorilla Sportsin ihmejumppaväline, aappenan vaatteet pukkarissa ja abena itse pukkarissa :)

Kyllä tuolla hien saa pintaan vallan hyvin ja kokeilinkin sitä monenlaisiin omapaino-, lämmittely-, voimailu- ja jäähdyttelyliikkeisiin ja kyllä tuolla todellakin itsensä saa niin hikiseksi ja täriseväksi kuin vain suinkin mielii. Teki sitten liikkuvuus-, tasapaino- tai vaikka stabiilipito -pohjalta jumppaa, tai asentoja noitten kolmen tyylin välillä muunnellen. Ja käy kyllä mukavasti kroppaan, mutta tuolla toisaalta pystyy portaasti säätelemään kulmaa, nauhoja ja käyttötyyliä säätelemällä vastuksen ja vaikeuden. Toimii siis vallan hyvin niin aloittelijoille kuin kokeneillekin. Jumppaajille, kuntoutujille, kuntoilijoille, voimailijoille kuin ihan urheilijoillekin.Katso kun apina etunojaa ja venyy etukenossa aappenaluolassaaan ;)


Aika usein olen tehnyt ennen penkkaamista lämmittelyksi esim. apinaroikkoja, omapaino- ja liikkuvuusharjoitteita plus iänikuisia punnerruksia ja eilen kokeilin tämän vermeksen käyttämisen jälkeen tehdä vinopenkkipunnerrusta ja pystypunnerrusta laitteella, ja oli kyllä harvinaisen heleppoa ja miellyttävää puuhaa eli toimii vallan hyvin siis lämmittelyksi ainakin tuollaiseen kevyempään palauttavaan, kuntouttavaan ja valmistavaan treeniin. Pitää ottaa mukaan tänään myös eri salille, jossa teen eilistä suurempaa, mutta tavalliseen treeniin nähden (näin kisaviikolla) huomattavasti kevyempää penkkaustreeniä ja raportoida siitäkin, kuinka toimi tuollaiseen lämmittelyksi. Toki otan myös Gorilla Sportsin jumppaihmevälineen mukaani kilpailureissuille ja kertoilen sitten jälkikäteen kuinka toimivat kisalämmittelykäytössä meikäapinalle ;-)

Mutta jo ihan tällä testauksella voin todeta vehkeen hyvinkin käyttökelpoiseksi ja suositella sitä kaikille, jotka kokevat tuollaisen itselleen tarpeelliseksi. Eli oikeastaan suosittelen sitä kaikille lämpimästi ;-) Se on muuten nyt vielä muutaman päivän alennuksessa Gorilla Sportsin verkkokaupassa, eli käypä shoppaamassa itelles, vielä kun välineitä riittää! :)

The Official Member of Gorilla Sports -mallinen Gorilla Sports -t-paita


Siistii, tällättinen tää ny on, woah, pohtii apina innosta lasittunein ilmein ;)


Miusta on NIIN siistii apinaemona voida kulkea muaailmalla The Official Member of Gorilla Sports -mallisella t-paidalla. Pitteehän Gorilla Sportsin kanssa blogiyhteistyössä olevalla apinaemolla olla apinapaita siitä merkiksi yllään ;-) Komiannäköinen, hyväntuntuinen, toisaalta jämäkkä mutta riittävän joustava. Kyllä tämä päällä voi tehdä monenlaista, se tuli eilen testattua niin kotona kuin salillakin. On helmaltaan pitkä malli, eli jos et ole paitulia tai t-paitamekkoa hankkimassa gorillakuviolla, niin laske sen mukaan että vaikka isojen kokojen malleissa on tiukkuutta, ihonmyötäisyyttä ja piukkuutta, niin on paidassa sitten myös helemaakin. Mutta suaahan sitä helemoja olla, niin voi apinapaitakin päällä mennä, niin että helemat paukkuu ;-)

Viksu Vaffa Orankimamma se lähiömutsijumppamammaluukkiaan on täydentänyt Gorilla Sports-paidalla tyylikkäästi ;)

Ajattelin pitää tätä tulevissa raakapenkkipunnerrus- ja raakavoimanostokilpailuissa kevään ja kesän aikana. Näkkyypä sitten, että on apina nostovuorossa, kun nostotrikoosta vilkkuu gorillannuaama. Kiitoksia paidasta Gorilla Sports! Suaapi näitä lähettää lisseekin, ja vaikka lippalakkia, shortsia ja vaikka sitten paituleitakin ;-) Eli tästä voi viksumpi lukija päätellä, että apina tykkäsi kovasti Gorilla Sportsin paidasta. Tattis, niiaus ja kumarrus! ;-)

Johan tästä tulikin melkoinen tuotearviopläjäys. Kiitos, tattis ja niiaus Gorilla Sportsin mänitseri- ja varastotyökäisgorillojen ja muitten apinoitten suuntaan! <3 Hyvvee vermestä työ teettä ja ilohan noita on käyttää niin kotona, reissussa, kavereilla kuin saleillakin. Keep up the Good Work! ;-)


Ei muuta kuin erittäin riemuisaa, apinamaisen touhuhkasta, vaffaa ja kunnollista kevättä teille kaikille ihanille mussukoille ja heittereillekin! Halataan kun tavataan ja terveisiä kaikille muillekin jumppaaville, pumppaaville ja voimaileville lähiömutsiorankimammoille!!!  <3 T. Viksu Vaffa Orankimamma :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti