Kävijälaskuri

tiistai 21. maaliskuuta 2017

Tännään oli sitten hommana miitata Tiim Aappenan Tapsaa ja mennä yhdessä Natural Woima & Wellnessille Bodyworkersin semppaan. Ja sempasta treenaamaan Steel Bodylle. Ja niinhän se toteutuikin.


Tiedonjanoinen Tapsa Natural Woima & Wellnessillä

Köröteltiin kolmosella kätsysti LIDLin nurkille ja siitä sitten kohti kauppaa. Kaupalla kauppias oli maistattamassa lisäravinteita ja Bodyworkersin Metsälä oli iskuvalmiudessa vastaamaan kiperääkin kiperämpiin kysymyksiin.

Metsälä ja Tapsa, vaan kumpi on kumpi ?    


 Ja kaikki, jotka Tiim Aappenan Tapsan tuntevat, tietävät että jäbä ehtii esittää enemmän kysymyksiä kuin viisas ehti vastata. Hyvin Metsälä urakassaan silti onnistui ;-)

Kysyvä saa vastauksen ja Metsälältä kysymättäkin <3

Puhuttiin porukalla laajemminkin eri ruokavalioista, aatteellisista dieteistä, veganismista, yms...  Ja mukava oli vaihtaa ajatuksia. Hyvää olen Metsälästä kuullut ja nyt tiedän kokemuksesta miksi. Tiedä vaikka joskus jotain yhteistyötäkin virittelisi :-)

Aerobiset ja kardiot on vaffailijan ja bodarinkin tehtävä ;-)


Kaupalta suuntasimme keskustaan ja keskustassa Steel Bodylle. Steel Bodylla tein Tapanin koutsaamisen ohessa oman päivän bodyohjelman penkkipunnerrus, vinopenkki ja vipari -osuudet. Nyt safkaa nokkaan ja illalla treeniä lissee. Hyvvee treeniä teillekin! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti