Kävijälaskuri

torstai 2. maaliskuuta 2017

Tervemenoo aviohelvettiin kaikki monoamoriset homot, lesbot, biseksuaalit ja heterot! ;-)

Kyä näillä eväillä jaksaa harrastaa ja harjoittaa liikuntaa, oli sitten hetero, homo, biseksuaali, aseksuaali, masokisti, sadisti, fetisisti, tai ihan mitä tahansa ;-) Kuvassa mie ja maailmanmestari Toni Tauru, kumpikin omilla tahoillaan onnellisesti heterosuhteissa, mutta tasa-arvon kannalla ;-)

Eilen oli historiallinen päivä. Ihan henkilökohtaisella tasollakin upea päivä kun sain tavata idolini Toni Taurun, mutta Suomen kansalle paljon laajemmin siitä syystä, että uusi avioliitto laki läpsähti sitten voimaan niin että paukahti! Eihän se laki ole vieläkään täydellinen ja avioliitto instituutiona nyt on muutenkin mitä on, mutta heille, joilla sille on vähintäänkin symbolista merkitystä, tämä oli suuren suuri päivä! Ihmiset ovat nyt tasa-arvoisemmassa asemassa lain edessä ja muusikoille piisaa hääkeikkaa taas hiukan enemmän! ;-)

Asiahan ei minulle kuulu kun mie vaan nykyään bodaan salilla ja bodarit on tyhmii ja tunteettomii, mutta sanonpa vaan, että "Onnee ny vaa kaikille jotka saivat vasta nyt 100 v Suomessa oikeuden tulla vihityksi!" <3

Minusta homoseksuaaliien vihkimislupa  on askel oikeaan suuntaan. Askel tasa-arvoisempaan solidaarisempaan maailmaan. Lisättäköön tähän että oon ollut lähes kymmenen vuotta putkeen siinä onnelisessa asemassa että kulloisen kumppanini kanssa oisin voinut männä naimisiin milloin vain, ja olemme kumppanini kanssa onnellisia siitä että nyt muillakin on siihen mahdollisuus.

Joittenkin mielestä tiää uus laki o ihan persiistä, mutta miusta se on ok että nyt suurempi osa suomalaisista saa halutessaan päästä nauttimaan avioliiton siunauksista ja kiroista, niin halutessaan ;-)


Olen siis ollut elossani suhteissani niin naisten, miesten kuin vähän siltä sun tältä väliltä olevien kanssa ja nykyisen kumppanini kanssa yli 8 vuotta, ja edellinen suhteen karvaisempi osapuoli oli umpihetero. Eli voisin tässä myös nykyisen suhteeni kautta julistaa että oon heterosuhteessa jne., mutta haluan tuoda esille että en ole aina ollut ja vaikka asia ei nk. ihtee varsinaisesti kosketa, kun aattelin olla ja pysyä täsä suhteessa jatkossakin, niin olen todella onnellinen että muutkin voivat halutessaan valita menevätkö aviohelvettiin vaiko pysyvät onnellisesti avioliiton ulkopuolella, eiku... ;-) Oikkee lystii ja rakkauvven täyteistä kevättä! T. Krisse Tuominen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti