Kävijälaskuri

tiistai 28. maaliskuuta 2017

On tässä tullut muutakin tehtyä kuin messuilla oltua

Gorilla Wearin söpskä lippis kiiltää ja kimaltelee <3
Viimeviikkona tuli startattua uudelleen Voimanostoryhmä kun se oli ollut joulutauon jälkeen kevättauolla tovin jos toisenkin, tehtyä ihan kivasti yksilöohjauksia, tehtyä hommia Nordic Fight Fest IIlla ja ehdittyä tehdä omaa jumppaakin. Lisäksi tehtyä tärkeitä päätöksiä siitä mitä tänä vuonna toooodella oikein haluan. Tulevissa bloggauksissani varmasti saatte lukea suunnitelmistani.


Mie ja kaunis kroppani <3

Tää vaffaileva jumppamamma, voimaurheilija, ja pr-apina, teki tännäänkin huolella vahtalihoja ohjaamisen ohella... Ylläolevassa kuvassa ei ole kovin imarteleva kuvakulma ja ei niin sexy tilannekuva, mutta ihan ihmiseltä mie näytän tuossakin jalkojen nosto -liikkeen vaiheessa, joten en häpeä jakaa kuvaa kansalle... meitä painoluokkaurheilijoita on monen kokoisia, näköisiä yms... ja ois tylsää jos esillä olisivat vain nuoret ja laihat, sillä se ei ole ollenkaan koko kuva. Ihmisiä, urheilijoita ja painoluokkaurheilijoita on monensorttisia, ja minä olen yhdenlainen naisurheilija. Jos ei miellytä silmää, ei tartte kattoo :-)


Skipin vatunmakuinen energiageeli, jossa krampinestouutetta, joka vallan huba juttu önn


Tuli testattua muuten sunnuntaina, maanantaina ja tänään Skipin energiageelejä miun jumpissa, voimatreeneissä ja muissa runsaissa treeneissä. Maistatin colanmakuista myös hieman Tapsalle. Ei irvistellyt maulle, tuntui energisoituvan, olonsa kohenevan ja hyvin sujui treenit labrakokeissa käynnin jälkeenkin pelkän heran ja Skipin Energy Geelin voimin.

Tiim Aappenan Tapsa ja Skipin sheikkeri ;-)

Oma treeni Tapsaa koutsatessa oli harvinaisen rentoa, jalkoja ei krampannut ja muutenkin oli harvinaisen kivutonta meininkiä. Loppuviikosta jalka kipuipi kyykätessä vajaalla pelkällä tangolla. Tänään pystyi laittamaan hieman limppuakin tankoon ja tekemään mukavan syvää kyykkyä. Hyvä juttu on se.

Tapsa muikeaakin muikeampana Skipin Cola Energy Gelin äärellä

Kolanmakuisessa Enery Gelissä on kofeiinia ja vadelmanmakuisessa ei. Tykkeen kyä enemmän siitä vatunmakuisesta, ja toimii hyvin ilman kofeiiniakin, mutta ei tuo kolanmakuinen huono ole missään nimessä. Kolanmakuinen Sportsdryck on enemmän omaan makuun. Toisaalta Sportsdryckeissäkin eniten tykkeen vadelmasta. Jokkut tykkee kolasta, jokkut mustikasta, jokkut vatusta. Mie tykkeen vatusta. Yhtä hyvin ne kaikki toimii ja ajaa asiansa. Antavat energiaa, saavat jaksamaan treeniä paremmin. Homma toimii ja pöhinä on päällä, kuten Skipin tuotteita käyttäessä aina toki muutenkin.

Skipin Megaforcee, Sportdryckiä ja energy geliä kun vetää niin jaksaa jumpata mitä omituisimpien treenien maailmassa, tässä menossa niskatreeni tuollaisella ihunan kinkyllä niskahaarniskalla ;-)

Tällä viikolla näillä näkymin voimanostoryhmä on lauantaina ja erittäin alustavasti sitä seuraavallakin viikolla menee lauantaipuuhasteluiksi. Huomenna menee koko päivä aamusta alkaen eri kuntosaleilla valmentaen ja opastaen. Iltaa kohden päivän kääntyessä, menen käymään sponsorini putiikilla Natural Woima & Wellnessillä (Possijärvenk. 3) Lielahdessa R-kioskin rakennuksessa...

Kyllä Noilla kelpaa jumpata... kuvassa All Sports Labin Amino Fusion jota käytän palkkarina yms. ja hyvin hoitaa asiansa


Ensiviikolla alkaa ke-pe miun työkokeilu Turussa KP Gymillä. Onneksi on suht. tuttu ympäristö ja hyvä porukka niin ei hirveästi jännitä. Enemmän oikeastaan jännitän että miten jaksan reissata Tampereelta Turkuun niinkin usein, mutta eiköhän Skip jeesi siinäkin urakassa energiaa antaen, tai jotain sellaista ;-) Hyvvee energiaa kaikille! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti