Kävijälaskuri

keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Keskiviikko loppuansa kohden käymässä on

Tervehdys rakkaat blogini lukijat, blogiini eksyjät, blogini vihaajat, blogibotit, notit, hotit ja vaikkapa kotkotit ;-) Mukava kun olet virtuaalimaailmassa vieraanani :-) Saapi tulla jatkossakin uuglimaan aappenan valtakuntaa :-)

Kun Aappena janoaa nopiasti energiaa hiilariseoksen ja antikramppiyhdistelmän ja vadelmanmaun muodossa ilman kofua, hän valitsee Skipin Hallon Breeze Energy Gelin, jonka voimin todistettavasti jaksaa ensin jumpata, sitten voimailla, ja sitten vielä kävelläkin kivasti <3

Tännään heräsin melkoisen aikaisin, otin nuaamariin Skipin Megaforcea (20 vitamiinin ja hivenaineen yhdistelmä), Skipin RX Optimizer -pillereitä (ei sisällä kofeiinia mutta aktivoi mukavasti!), Skipin Glucosamine + Chondroitin + MSM -niveltuoteyhdistelmäpillereitä, Milon Products Linen Natural Testoa (sis. muira puama-schisandra -yhdistelmää), All Sports Labin Bulgarian Tribulusta (sis. mm. tribulus terresteris, maca) , ja aamujuomaksi All Sports Labin Amino Fusionia.

Skipillä ja AllSportsLabilla mahtavia tuotteita on ja käytössä niitä aappenalla on! <3

Edellä mainittujen tarpehien voimin tein aamuvenyttelyä, kevyttä voimistelua, aamutoimia, tein aamusafkaa ja söin, tein aamujumppaa haninderoksen kanssa, ja lähdin tekemään pitkän päivän eri saleilla opastaen, treenaten ja valmentaen.

Gorilla Sportsin trikoot ja paita ne hyvin pukevat aappenaa ja näyttävät upeilta, jopa kuntosalin peilin kautta kuvattuina

Ekaksi menin salille kaverin pyytämänä opastamaan häntä käymällään salilla salilaitteitten yms. maailmaan, sillä olisihan se tylysää että toveri teköö liikkeet päin seinä kun on kerran lähipiirissä hommansa osaava opastaja. Treenin ohessa maistatin sponssipurkeistani toverille Skipin Sportdryckiä, RX Opimizeria ja ASL:n Amino Fusionia ja kyllä aamuvaljusta duunarista kuoriutui innokas salihiiri, jolla elämäniloa ja puhtia piisasi. Taas yksi hyvä todiste siitä kuinka Skipin ja ASLn lisäravinteet toimivat ihan oikeasti eikä leikisti, monenlaisilla käyttäjillä monimuotoisissa treeniolosuhteissa.

Komiasti loistaa aurinko ja Gorilla Wearin lippis kiiltää valoilmiössä ihanasti <3

Toverin kanssa kävelimme salilta seuraavalle salille missä toverini moikkasi toista Tiim Aappenan sankaria eli Tapsaa ja Tapsan kanssa siirryimme syvemmälle Steel Bodyn sokkeloisiin mutta kotoisiin uumeniin. Tapsan kanssa venyttelimme, verryttelimme ja jumppasimme vierekkäin, kunnes kevyen aerobisen jälkeen siirryimme hevipuolelle kuuntelemaan nk. mörköoopperaa eli black metalia ja mitäs muutakaan kuin penkkaamaan.

Voe tokkiinsa kö mie ossoonkin niin nakutella näppiksellä haaskoja juttuloeta pohtii aappena iloisena ;-)

Vuorottelimme lajilämpöä pelkällä tangolla tehden ja koutsailin samalla kuin hengittelin omien suoritusteni jälkeen penkkipuolen ihanan huumaavan hikistä ilmanalaa ;-) Nautiskellen tietenkin samalla Skipin Sportsdryckiä vatunmakuisena. Nam! <3

Voe tokkiinsa mie oon niin söpskä ja muikiana virnuan kilipoo aaringon kanssa <3


Ilahtuneena otin vastaan sen toden asian että nyt alkaa olkajänne, olkanivel ja olkavarsi kestää himpun verran enemmän kuin pelekän aikuisten tangon. Ehkä tässä kehtaa Nääshallin penkkikarhujen kisoihin la 29.4. osallistua penkkaajana eikä vain tiiminvetäjänä. Ja tiiminvetäjänä voin todeta tyytyväisenä että tiimissämme on erinäisistä sairasteluista noustu (takas) ylöspäin. Ollaan me sitkeitä apinoita. Oon ylypiä laumastani.

Daburin Hajmola Regularia, Skipin purnukassa All Sports Labin Amino Fusionia, pusseissa mm. All Sports Labin BCAA-tabletteja, ja muuta sen sellaista

Kun koutsasin Tapsaa ja tein muuta hommailua ja hommat oli ohi, siirryin kotona poikkeamaan missä päivällistin ja ampaisin alkuillaksi liikkeen sulkeutumiseen asti poikkeamaan Natural Woima & Wellnessiin, joka minnuu sponsoroi. Juttelimme ite Boss Hossin Markon kanssa menneestä messuviikonlopusta, uusista tuotteista, jääkaapeista, maistatuksista, tulevista tapahtumista, ja kalenterisirkustimme tulevaa. Mielellään kalenteripalaveeraan, koska haluan ylpeästi edustaa sponsoroituna urheilijana Natural Woima & Wellnessiä, Skipiä ja Gorilla Wearia.

Hajmola saa mielen, kielen ja veren kiertämään villisti mutta suuri vesimäärä on suositeltavaa1 <3

Sain Markolta mukaani kotiinviemisinä maistiaistuotteina taas AllSportsLabin BCAAta, Daburin Hajmola Regularia, ja lisäksi sekä maitohappotabletteja että maksa- ja munuais-puhdistusta edistäviä detox-tabletteja. AllSportsLabin BCAA-tabletit olivatkin vanha iloinen jälleennäkeminen tablettien kanssa, jotka saavat treenit ja palautumisen toimimaan jouheammin, Hajmola on ärjyn makuista intialaiseen yrttihoitoperinteeseen pohjautuvaa energisoijaa, joka maistuu pahalta mutta saa veren kiertämään villisti ja alkulämmöt ovat takuulla lämpimät, ja maitohappo- ja detoxtabut menevät testiin huomisesta alkaen. Raportoin kuinka aappenan käypi. Uskon että just sillee kö pitteekin ;-)

Illan kruunasi ihailijaltani saatu maidoton tummasuklaa ja miedossa saunassa köllistely plus hanin kanssa kupsuttelu

Huomenna torstaina suuntaan aamuksi klo 10-12 taas kohti Lielahdessa Possijärvenk. 3 sijaitsevaa Natural Woima & Wellnessiä. Hieno paikka on se! Tuu poikkeen siekin kö kerta se on klo 18 asti auki tännään! <3 Ja ku ostat, niin mainitte "Krisse" kassalla, niin saat koodilla 10 % alen norm. hintaisista tuotteista!  Hyviä ostosreissuja toivottaen Krisse Tuominen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti