Kävijälaskuri

keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Heinäkuun Turun kisoihin voipi jo ilmoittautua!

Heipä hei rakkaat blogini lukijat! En ajatellut ryhtyä minkään kisan tai liiton viralliseksi äänitorveksi tällä blogillani, mutta mielelläni infoan teitä kultamussukat merkittävistä tapahtumista silloin kun koen ne itselleni erityisen tärkeäksi! Eli tässäpä sitten WRPF/FPO Night Of The Champions -kisainfot suomeksi teille jotka ette enkkulaa riittävästi ossoo..

Jos mie uskallan tulla kisaamaan, niin uskallat kyllä sinäkin! <3


"WRPF/FPO Night Of The Champions -ilmoittautumisinfo nyt myös suomeksi!
Kisaan otetaan 80 ensimmäistä ilmoittautunutta, ja ilmoittautuminen on virallinen vasta kun osallistumismaksu on maksettu. Muutamia paikkoja säästetään erikseen kisaan kutsutuille urheilijoille. Jos et mahtunut mukaan, voit pyytää vielä kutsua.
Suomalaisilta kilpailijoilta vaaditaan FPO:n lisenssi. Info lisenssin ottamiseksi on tässä: http://fpopowerlifting.net/liiton-jaseneksi/
Kisassa on kaikki ikä- ja painoluokat, ja lisäksi aloittelijaluokka, lajeina RAW voimanosto, RAW penkkipunnerrus ja RAW maastaveto. Ennätyksiä saa tehdä sekä FPO:hon että WRPF:ään. Rahapalkinnot overall-voittajille, tuotepalkinnot erikseen naisissa ja miehissä, masters-sarjassa ja aloittelijoiden sarjassa kolmelle parhaalle.
Ilmoittautumiset osoitteeseen kpgym.competition@gmail.com - mainitse ikä, ikäluokka, painoluokka, laji tai lajit.
Kisamaksu 60 e ensimmäinen laji, 2 lajia 100 e, lisälajit tai lisäluokat 40 e. Maksetaan tilille FI4157100420373078, saajaksi Zahir Khudayarov, viestiin Ilmoittautuminen: nimi, lajien määrä."

Aappena kyykkää bodytreeneissä, ilmoittaudu sie vaikka noviisina voimanostokisoihin heinäkuulle! <3


Mie eli KP Gymin valmennus-, valmentaja- ja urheilijatiimiläinen Krisse Tuominen, joka liidaan myös omaa tiimiäni Tiim Aappenaa, olen tuolla ilmoittautuneena kilpailijana naisten RAWmaastavedossa kilpailemassa.

Mie, Skip Nutritionin juomapullo ja Tiim Aappenan Timo "Body-Pode" Poutiainen <3 


Oon ihan varsinaisen kisan puolella, mutta muistuttaisin kaikkia max. kolme kertaa kisanneita, että teidän on mahdollista osallistua todellakin myös ihan omassa kilpailusarjassa noviisina!  Eli nyt kun on noin mojovat kisat ja peräti MM-karsinnat Suomessa niin tulukee nyt ihmeessä paikalle kisaamaan, kannustamaan, kuvaamaan tai vaikkapa sponsorina tukemaan tapahtuman mahdollistumista!!! Tehdään tämä yhdessä niin tästä tulee jotain ylimaallisen, taivaallisen upeaa!!!! <3 T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti