Kävijälaskuri

sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Eilen Nordic Fight Expo IIssa edustamassa

Eilen la 25.3. tuli oltua Nordic Fight Expo IIssa edustamassa Natural Woima & Wellnessiä, Skipiä ja Gorilla Wearia, ja kuten aina, hieman ohessa myös omaa tiimiäni Tiim Aappenaa, ja sen toimintaa. Mie en noista aappenoinneista erroon piääse missään, ja se on ok. Aappenat on hienoi elläimii. Ja oonhan mie Gorilla Wearin tallissakin ja hyvinhän se gorilla aappenaa pukkee ;-)

Natural Woima & Wellnessin, Skipin ja Gorilla Wearin edustuspöytä
Kamppailumessuille saavuin ennen kahdeksaa jo ennen muita myyntiporukkalaisia. Olipa aikaa katsoa rauhassa paikat, kierrellä muitten kojuilla, availla kuljetuspaketteja valmiiksi, juoda vettä, käydä vessassa, niistää nenä ja muuta sen sellaista. Jutella järjestäjien kanssa ja virittäytyä myyntitunnelmaan.
Me ja meidän kommee messualue! <3
Kun loppuporukka alkoi ripotellen tulla paikalle, pystytettiin myyntipöytiä, pistettiin purnukat paikoilleen, väsäilin hintalappuja, yms. ja sitten myytiin ja maistatettiin, ja jaettiin kansalle flaiereita. Miun Tiim Aappenassa oleva Timo Poutiainenkin tuli Skipiin uskovana, jakamaan kanssani flaiereita kansalle ja jakamaan Tiim Aappenan vappuaaton aaton tapahtuman julisteita kansalle.
Toni Tauru ja myö muut
Skipin tiimin Toni Tauru ja Janika olivat myös edustamassa myyntipöydällä ja muuallakin aika ajoin. Skipin tiimin StarBuck oli otteluittensa lisäksi FCFn edustusöydällä mutta ehti käydä sen verran meidän pöydän äärelläkin että ehdin hämmentää häntä otteluhaasteella. Uskaliasta myöntävää vastausta ei tullut, joten taitaa StarBuck kanana kotkottaa nyt AappenaWoiman edessä ;-)
The Boss Hoss ja Toni Tauru
Tuli nähtyä FCFn muitakin starboja: StarkAdderia ja King Kong Karhulaa. Eikä vaan nähtyä vaan juteltuakin. Ja oli kyllä mukavaa. Myöhempiin blogeihin varmaan laitan kuviakin poseista karpaasien kanssa, kunhan saan itellenikin kyseiset otokset.
Sensei Toni Tauru ja myö myyjät edustavina
Ja tulinhan mie ikuistetuksi myös Toni Taurun kuvaamaan messuvideoonkin, joka löytyy tod. näk. helpoiten Natural Woima & Wellnessin fb-sivuilta. Hyvällä tsägällä tämä linkki toimii, tai sitten ei.
Krisse Tuomien, Natural Woima & Wellnessin flaijeri ja Anna Abreu
Skipin maistatukselle oli välillä jopa ruuhkaa asti, Gorilla Wearin kenkiäkin sain kaupaksi, kuten myös huppareita, ja toki myös Skipin patukat ja purnukat löysivät ostajia kivasti. Eli vaikka yleisöä ei messuilla paljon ollut, moni kyllä löysi meidän osaston. Ja päädyin yhteiskuvaan jopa Anna Abreun kanssa ja lupasi tulla kaupalle ostoksille seuraavalla Tampereen reissulla.Mutta ettei tämäkin bloggaus veny tuhatvuotisen pitkäksi toivotan HYVIÄ KAMPPAILULAJITREENEJÄ! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti