Kävijälaskuri

tiistai 28. maaliskuuta 2017

Vielä yksi päivitys liittyen Nordic Fight Expo IIeen

Fighter Expo II oli ja meni ja siellä oli kivaa eri messuosastoja nähdessä, Natural Woima & Wellnessiä, Skipiä ja Gorilla Wearia edustaessa, ja nähdessä tuttuja ja tuntemattomia. Mainittakoon erikseen myös mahtavat gluteenittomat piirakat Ilona -leipomon osastolta. Jaksoi hyvin parin piirakan ja Skipin voimin puurtaa. 

Natural Woima & Wellnessin, Skipin ja Gorilla Wearin osastolla edustamassa

Ja oli oikeasti mukavaa voida jutella eri kamppailulajien ja laajemminkin urheilijoitten kanssa, ja vaihtaa ajatuksia ravinnosta, liikunnasta ja levosta. Umpituttuja aiheita itselle ja monesta näkökulmasta katsottuja, mutta koska en ole koskaan kilpaillut kamppailulajeissa vaikka tunnen kilpailevia kamppailijoita, tarttui muistiin muutamia mielenkiintoisia tarinoita.

Äärirauhallista ja asiallista edustamista ;-)

Ja sinänsä jännää todeta taas jälleen myös se että kamppailtiin sitten rautojen tai toisten inehmojen kanssa, niin pitkälti samankaltaista se painoluokkaurheilu, painonveto, ruokavaliot yms. on lajista toiseen, vaikka sitä varmasti helposti voisi luulla että erot ovat äärimmäisen suuria.

Toni Tauru kans hengaili Skipiläisenä meiän osastolla

Muutenkin heräsi messuilla fiilis, että pittees ruveta aktivoitumaan kevään mittaan harrastamassani kontakti- ja kamppailulajissa eli kilpakädenväännössä. Se kun on miulle rakas laji, mutta valitettavasti ei ole ollut aikataulullisesti mahdollista satsata siihen nimeksikään.

2015 syksyllä ennen kädenväännön SuomiCup-finaalin matsia pelleilemässä vääntöpöydän äärellä


Nyt kun KP Gymillä olen ensiviikosta alkaen hommissa 3 pvä per vko, niin homma helpottuu heti, sillä KP Gymillä on kädenvääntöpöytiä, vastuskumeja ja vähintään kerran viikossa ihmisiä joitten kanssa voi treenata kilpakädenvääntöä. Että jos tässä vaikka haastematseja ainakin uskaltaisi kisata, jos ei muuta ole mahdollista aikataulujen puolesta matsata. Ja tiedä vaikka onnistuisi vaikuttamaan siihen, että vuonna 2018 olisi Nordic Fight Expossa kilpakädenvääntöä esillä. Toivossa on hyvä ellee, sano lapamatondeeros ;-)

Toni Taurun seksikuva eiku siis pornokuva eiku siis fanikuva ja promokuva kera nimmarin ihan Tonilta saatuna


Takas hetkiseksi messuille. Messuilla tuli juteltua monen kamppailijan kanssa useista eri lajeista, mutta päällimmäiseksi parhaimmin jäi mieleen keskustelut Toni Taurun ja King Kong Karhulan kanssa. Toni Taurun kanssa edustimme yhdessä ja erikseen Skipiä ja muuta mukavata.

Kyllä vetäs hymynkareen huulille Tonin kanssa jubailu taas <3


Ja tähtihetkiä koko messulla oli kun sain usiamman fanikuvan nimmarien kera Toni Taurulta. Yhden vein treenihuoneeseeni, yhden makkariini ja kolmatta en oo kehannu viedä vessaan mutta ehkä kylppärin pyykkikaappiin sen voisi teipata söpösti. Menin sitten tämän myös Tonille sanomaan ja hää kouvoloidina loihi lausumaan että maailma tarvitsee ihmisiä, joilla ei ole turhia filttereitä käytössä ;-) Hyviä filtterittömiä hetkiä teillekin! T. Krisse Tuominen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti